bende tazminat aldim eski esimden ve inan canim, o an o duyguya hicbirseyi degismem. O an sanki Sah-mat der gibi oldum.
Valla ne derlerse desinler, 1 TL bile alsan, senin icin kâr valla.
tzminat falan derken canınızdan olmayında.... millet durduk yere birbirini öldürmüyor.... gereksiz bir şey yüzünden bir anlık öfke hepsi bu.... sonuç boşnma aşamsında öldürülen bir sürü kadın....
hiç bir kdın benim kocm kötüde olsa yapmaz znnediyor... Oysa biçok kadın düğününde katiliyle mutlu mesut evleniyor... katiliyle evi yatağı paylaşıyor ....
ve bi anlık öfkeyle bitiyor herşey ....
tamam ben haksız olayım ... canınızıa birşeyolmsın dileğimbudur...
Allah yardimciniz olsun..
Bende bosanma asamasindayim , dava henuz acildi. Dilekcem ulasti mi ellerine onu bile bilmiyorum.. Tensip tutanagi hazirlandi yaziyor e-devlette, nedemekse.. boyle iftiralardan, dolaplardan cok korkuyorum vicdanim rahat olsada korkuyorm. Cunku en kotu evlilik bile bitse zaten insan bir yikim icinde oluyor ve ustune birde yalanla dolanla ugrasmak cok Zor olur diye dusunuyorm. Umarim sizde bende bu asamada bulunan herkesde kolay atlatabilir bu durumlari.
Bende once tazminat ve nafaka dahi istememeyi dusundum ama oyle hakaretler duydum ki bunun bir bedeli olmali dedim. Ve gercekten de olmali..
Tabi simdi surec daha da uzayacakIki ucu pisli degnek bu
Canım haksızsın demiyorum ama sen gurursuzlukla itham ettin.Yinede düşündüğün ve zaman yorum yaptığın için sonsuz tşk canım.
Haklısın Özür dilerim, patavatsızlık yapmışım canım ... sözümü geri alıyorum ... Dilerim kısa sürede istedğin gibi olur herşey ...
Allah yardimciniz olsun..
Bende bosanma asamasindayim , dava henuz acildi. Dilekcem ulasti mi ellerine onu bile bilmiyorum.. Tensip tutanagi hazirlandi yaziyor e-devlette, nedemekse.. boyle iftiralardan, dolaplardan cok korkuyorum vicdanim rahat olsada korkuyorm. Cunku en kotu evlilik bile bitse zaten insan bir yikim icinde oluyor ve ustune birde yalanla dolanla ugrasmak cok Zor olur diye dusunuyorm. Umarim sizde bende bu asamada bulunan herkesde kolay atlatabilir bu durumlari.
Bende once tazminat ve nafaka dahi istememeyi dusundum ama oyle hakaretler duydum ki bunun bir bedeli olmali dedim. Ve gercekten de olmali..
Tabi simdi surec daha da uzayacakIki ucu pisli degnek bu
geçmiş olsun kardeşim
öncelikle şunu söyliyim mahkeme süreci uzaayanlardan biride benim yaklasık 3 senedir hala boşanmaya çalışıorum..7 ay evli kaldım
elimden altnlarımıda aldlar öyle dımdızlak bıraktılar ortada beni.he o altınlarn üzerine bi bardak soguk su içeceksin ..giden gitti.zaten senin aldıgını idddia etmişki onu hakim dikkate bile almaz zaten.bana suan tedbir nafakası ödüyor eşşek gibi..ama dava hala devam ediyor..en sonki durusmada hakim boşamadı bizi...pişman oldugunu söyledi kaç kez ama artık giden gitti benden ne sevgi kldı nede baska bişe,,,nereye kadar uzarsa uzasn bu işin peşini bırakmam ..kendisi bosanmak istedi benden ceremesini de çeksin şimdi..
en cokda ne koyuyo insana biliomusun bu yasatılanların haksız yere oldugu..simdi ayrıntılı olarak anlatmak istemiorum yaptıklarını burda..kime anlatsam bundan dolayı kadınmı bosanırmıs diolar.. zaten mahkemede hakim bile bosamadı..keske bosasaydı kurtulurdum en azından ...ama söyle bi bakıyosun insanlara bütün arkadasların cevrende yaşıtların mutlu mesut coluk cocuga karısmıs..insanın içini acıtıyo keske benimde olsaydı düşünüyosun evliligim devam etseydi simdi 3 yasında cocugum vardı nerdeyse diyosun...bi zamanlar hayalini kurdugun seyler bir anda yok oluyo ve hayatının geri kalanını bile etkiliyo..etraftan moral veriolar yasın daha genc güzelsin bosver bulursun daha iyisini . ama gel bide gönlüne sor ,bunun garantisi yokkii güvenemiyosun artık kimseye .bide genc yasta dul damgası yemek en kötüsü..hala insanlar farklı gözle bakıyo.kimseye anlatamıyosunki derdini .he bundan sonra evlenmeyi istermiyim bilemiyorum isterim belki colugum cocugum olsun ama iste aynı seyler basıma gelmesinden korkuyorum..bide cocukla ortada kalmak var allah korusun..allah ne yazdıysa onu yaşıcaz artık akışına bıraktım ben hayatı...
Allahım yardımcın olsun tatlım...
Kızlar bugün 3. celsem görüldü...Karar bugün verilicekmiş normalde fakat hakim hastahanede yattığı için temmuza ertelendi.Başka hakim kısa bir duruşma yaptı.Eski eşimin avukatı söz aldı ve eşimin dün işten çıkartıldığını buyüzden nafakanın ya tamamen kaldırılmasını yada indirilmesini talep etti.Benim avukatımda benim çalışmadığımı ve nafakanın devamını istedi.Kızlar tamamen yalan eşim kurumsal bir şirkette yönetici pozisyonunda kesin iş yeriyle anlaştı ve kendini çalışmıyor gösterticek nafaka vermemek için.Altınlarımı bozup bankaya 15000 lira atmıştık eşimin adına.Banka kayıtlarını istetmiştik kayıtlar gelmiş meğer bankaya attığımız tarihten 3 hafta sonra o para çekilmiş fakat bundan benim haberim yok.Şahitlerinin beyanlarınıda okudum elle tutulur bişey yok iddia ettikleri tek şey benim yaşadığım yeri benimseyememem ve bu yüzden kavga çıkarmam.Hep ben kavga çıkarıyormuşum eşim çok iyi biriymiş.şiddet yokmuş falan.Eşimin amcasının kızıda demişki bulamadım bana dediki ben eşimle birlikte yatmak istemiyorum cinsel ilişkiye girmek miğdemi bulandırıyor ben başkasını seviyorum falan.Ama yalan tamamen.Offff kızlar adama bakın ya nafaka vermemek için nekadar çirkinleşiyor.
en cokda ne koyuyo insana biliomusun bu yasatılanların haksız yere oldugu..simdi ayrıntılı olarak anlatmak istemiorum yaptıklarını burda..kime anlatsam bundan dolayı kadınmı bosanırmıs diolar.. zaten mahkemede hakim bile bosamadı..keske bosasaydı kurtulurdum en azından ...ama söyle bi bakıyosun insanlara bütün arkadasların cevrende yaşıtların mutlu mesut coluk cocuga karısmıs..insanın içini acıtıyo keske benimde olsaydı düşünüyosun evliligim devam etseydi simdi 3 yasında cocugum vardı nerdeyse diyosun...bi zamanlar hayalini kurdugun seyler bir anda yok oluyo ve hayatının geri kalanını bile etkiliyo..etraftan moral veriolar yasın daha genc güzelsin bosver bulursun daha iyisini . ama gel bide gönlüne sor ,bunun garantisi yokkii güvenemiyosun artık kimseye .bide genc yasta dul damgası yemek en kötüsü..hala insanlar farklı gözle bakıyo.kimseye anlatamıyosunki derdini .he bundan sonra evlenmeyi istermiyim bilemiyorum isterim belki colugum cocugum olsun ama iste aynı seyler basıma gelmesinden korkuyorum..bide cocukla ortada kalmak var allah korusun..allah ne yazdıysa onu yaşıcaz artık akışına bıraktım ben hayatı...
Ses kaydı dinlendi mi? Ses kaydı ile ilgili bir gelişme var mı? Ayrıca kndini üzme artık, şahitlerin yalancı şahitlik yapacağını biliyordun, değersiz insanlar için üzülme
Benimde 2 yaşında kızım var, 8 aylıkken boşanmıştım babasından. Zamanla herşey yoluna girecektir. Bende senin gibi çok üzülüyordum çevremde arkadaşlarımı görünce. Artık ilgilenmiyorum, yoksa hep bunalımda oluyor insan. Biz tercihimizi yanlış yapmışız, yanlış adamı seçmişiz. Bu nedenle şu an çocuğunla başbaşa olmak üzmesin seni. Zamanla birileri hayatımıza girer mi, doğrusu benim bu konuda hiç umudum yok, daha 29 yaşındayım koca bir ömür var önümde ama. Bende senin gibi sıcak bakamıyorum yeni biriyle yeniden başlamaya.Onun çin seni çok iyi anıyorum canım benim
Benimde 2 yaşında kızım var, 8 aylıkken boşanmıştım babasından. Zamanla herşey yoluna girecektir. Bende senin gibi çok üzülüyordum çevremde arkadaşlarımı görünce. Artık ilgilenmiyorum, yoksa hep bunalımda oluyor insan. Biz tercihimizi yanlış yapmışız, yanlış adamı seçmişiz. Bu nedenle şu an çocuğunla başbaşa olmak üzmesin seni. Zamanla birileri hayatımıza girer mi, doğrusu benim bu konuda hiç umudum yok, daha 29 yaşındayım koca bir ömür var önümde ama. Bende senin gibi sıcak bakamıyorum yeni biriyle yeniden başlamaya.Onun çin seni çok iyi anıyorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?