Boşanma Davasında Ses Kayıdı Ve Hakimin Kararı

bende tazminat aldim eski esimden ve inan canim, o an o duyguya hicbirseyi degismem. O an sanki Sah-mat der gibi oldum.
Valla ne derlerse desinler, 1 TL bile alsan, senin icin kâr valla.

Aynen canım gurur yapmıyorum artık.Bende aldığım tazminatla zenginmi olucam sanki HAYIR.Ama birşeylerinde bedeli olsun değilmi?

tzminat falan derken canınızdan olmayında.... millet durduk yere birbirini öldürmüyor.... gereksiz bir şey yüzünden bir anlık öfke hepsi bu.... sonuç boşnma aşamsında öldürülen bir sürü kadın....
hiç bir kdın benim kocm kötüde olsa yapmaz znnediyor... Oysa biçok kadın düğününde katiliyle mutlu mesut evleniyor... katiliyle evi yatağı paylaşıyor ....
ve bi anlık öfkeyle bitiyor herşey ....

tamam ben haksız olayım ... canınızıa birşeyolmsın dileğimbudur...

tzminat falan derken canınızdan olmayında.... millet durduk yere birbirini öldürmüyor.... gereksiz bir şey yüzünden bir anlık öfke hepsi bu.... sonuç boşnma aşamsında öldürülen bir sürü kadın....
hiç bir kdın benim kocm kötüde olsa yapmaz znnediyor... Oysa biçok kadın düğününde katiliyle mutlu mesut evleniyor... katiliyle evi yatağı paylaşıyor ....
ve bi anlık öfkeyle bitiyor herşey ....

tamam ben haksız olayım ... canınızıa birşeyolmsın dileğimbudur...

Canım haksızsın demiyorum ama sen gurursuzlukla itham ettin.Yinede düşündüğün ve zaman yorum yaptığın için sonsuz tşk canım.

Allah yardimciniz olsun..

Bende bosanma asamasindayim , dava henuz acildi. Dilekcem ulasti mi ellerine onu bile bilmiyorum.. Tensip tutanagi hazirlandi yaziyor e-devlette, nedemekse.. boyle iftiralardan, dolaplardan cok korkuyorum vicdanim rahat olsada korkuyorm. Cunku en kotu evlilik bile bitse zaten insan bir yikim icinde oluyor ve ustune birde yalanla dolanla ugrasmak cok Zor olur diye dusunuyorm. Umarim sizde bende bu asamada bulunan herkesde kolay atlatabilir bu durumlari.

Bende once tazminat ve nafaka dahi istememeyi dusundum ama oyle hakaretler duydum ki bunun bir bedeli olmali dedim. Ve gercekten de olmali..

Tabi simdi surec daha da uzayacak :( Iki ucu pisli degnek bu :(

Bende bosanma asamasindayim , dava henuz acildi. Dilekcem ulasti mi ellerine onu bile bilmiyorum.. Tensip tutanagi hazirlandi yaziyor e-devlette, nedemekse.. boyle iftiralardan, dolaplardan cok korkuyorum vicdanim rahat olsada korkuyorm. Cunku en kotu evlilik bile bitse zaten insan bir yikim icinde oluyor ve ustune birde yalanla dolanla ugrasmak cok Zor olur diye dusunuyorm. Umarim sizde bende bu asamada bulunan herkesde kolay atlatabilir bu durumlari.

Bende once tazminat ve nafaka dahi istememeyi dusundum ama oyle hakaretler duydum ki bunun bir bedeli olmali dedim. Ve gercekten de olmali..

Allah yar ve yardımcın olsun canım hakikaten zor ve sancılı bir süreç.Senin sunduğun boşanma dilekçesini önce bir hakim inceler ve tensip zaptı hazırlanır eşine göndrilir.Eşininde bu dilekçeye 10 gün içinde cvp vermesi gerekir.Hakaretlere gelince canım duymamaya çalışıcaksın.Ben öyle şeyler duydum ki...Aklında başka biri vardı bile demişler. Ki ben izinsiz kapı dışarı çıkmazdım.Süreç çok uzamıyor canım yeni medeni kanuna göre Bak ben davayı ekim 2011 de açtım martta ilk duruşmam oldu 2. celse nisanda, 3. celse bu perşembe canım.En geç 4. celsede bitermiş.Eşinle boşanma konusunda hemfikirmisiniz? Biraz açarmısın canım konunu?

Canım haksızsın demiyorum ama sen gurursuzlukla itham ettin.Yinede düşündüğün ve zaman yorum yaptığın için sonsuz tşk canım.

Haklısın Özür dilerim, patavatsızlık yapmışım canım ... sözümü geri alıyorum ... Dilerim kısa sürede istedğin gibi olur herşey ...

Haklısın Özür dilerim, patavatsızlık yapmışım canım ... sözümü geri alıyorum ... Dilerim kısa sürede istedğin gibi olur herşey ...

Boşver canım :) Bakalım tatlım bu perşembe mahkemem var bitsin istiyorum artık :(

geçmiş olsun kardeşim
öncelikle şunu söyliyim mahkeme süreci uzaayanlardan biride benim yaklasık 3 senedir hala boşanmaya çalışıorum..7 ay evli kaldım
elimden altnlarımıda aldlar öyle dımdızlak bıraktılar ortada beni.he o altınlarn üzerine bi bardak soguk su içeceksin ..giden gitti.zaten senin aldıgını idddia etmişki onu hakim dikkate bile almaz zaten.bana suan tedbir nafakası ödüyor eşşek gibi..ama dava hala devam ediyor..en sonki durusmada hakim boşamadı bizi...pişman oldugunu söyledi kaç kez ama artık giden gitti benden ne sevgi kldı nede baska bişe,,,nereye kadar uzarsa uzasn bu işin peşini bırakmam ..kendisi bosanmak istedi benden ceremesini de çeksin şimdi..

e- devletten nasıl ulasıyorsunuz bu bilgilere yardmcı olurmusunuz??

geçmiş olsun kardeşim
öncelikle şunu söyliyim mahkeme süreci uzaayanlardan biride benim yaklasık 3 senedir hala boşanmaya çalışıorum..7 ay evli kaldım
elimden altnlarımıda aldlar öyle dımdızlak bıraktılar ortada beni.he o altınlarn üzerine bi bardak soguk su içeceksin ..giden gitti.zaten senin aldıgını idddia etmişki onu hakim dikkate bile almaz zaten.bana suan tedbir nafakası ödüyor eşşek gibi..ama dava hala devam ediyor..en sonki durusmada hakim boşamadı bizi...pişman oldugunu söyledi kaç kez ama artık giden gitti benden ne sevgi kldı nede baska bişe,,,nereye kadar uzarsa uzasn bu işin peşini bırakmam ..kendisi bosanmak istedi benden ceremesini de çeksin şimdi..

Canım neden bukadar uzadı ki davan 3 yıl :53: offff yaaa....Altın konusunda şu var canım bozup bankaya atmıştı.Bankaya atılan tarih belli.Şu var ama benimle evliyken haberim yokken çekip çekip parayı yemiş.Mahkemede dilekçeye beraber götürdü desede banka kayıtlarında ortaya çıkıyor.Bilemiyorum artık alamasamda Allahım bir yerlerden çıkarsın inş.Acaba senin dava eşin açtığı içinmi uzadı? Çünkü davayı bayan açıyorsa hakim daha kolay boşuyormuş avukatım öyle demişti.Davayı ben açtım ve yarın 3. celsem var.Bence yarın olmasada haziranda tamamen biter gibi.Senin eşin neye dayanarak dava açtı sana? Sen boşanmayı kabul ettinmi? Yani neden bukadar uzadı onu anlayamadım canım.Allahım yar ve yardımcın olsun tatlım.E devleten davan ile ilgili bilgilere bakabilirsin fakat önce postahaneye gidip e devlet şifresi alacaksın.Sonra internetten e devlet sitesine girip aldığın şifreyle bilgilerine bakıcaksın.Herşey orada görülüyor tatlım.

davayı kendisi açmıştı..saçma sapan sebebler ileri sürerek ..ilk basta istemedim bosanmayı cünkü hiç bi haklı sebebi yoktu severek evlenmişstik cok seviyodum ..hallederiz barısırız diye düşündüm baktımki olacak gibi değil o zaten silmiş beni.ne yaptıysak çare olmadı .okadar etkilenmistimki psikolojik tedavi bile gördüm bi süre .mahkemede ilk durusmaya gittim hakim sordu sende istiyormusun bosanmayı ewet dedim bende..baska carem yoktu istemeyerekte olsa bosanmay kabul ettim . he sonra neden uzadı mahkeme,şahitler dinlendi ertelendi,sonra şansa bakki benim davaya bakan hakim tayini cıktı hakim değişti ertelendi,derken bu hakim de bosamadı ,çıkan karar da bosanmak icin haklı sebebler görülmedi gibi bişiler yazıyodu işte..sonra karsı taraf yargıtaya gönderdi ..ordanda 2 sene bekledik sonucu ..çünkü yargıtay sonucu gelmeden hiç bi işlem yapamayız dedi avukatım..yargıtaydan da mahkeme kararının onandıgına dair yazı geldi..eee sonra derken simdide davayı ben actım tekrar..bakalım bekliyoruz nolacak ..ama sunu söyliyim inanki mazlumun ahı yerde kalmıyor.ettiklerini çekiyor kulagımla duydum bunu ..dahada çeksin inş..pişmanmış banane,şimdi hayatımdan memnunum allaha sükür ..nafakam da geliyo çatır çatır yiyorum..allah seninde yardımcın olsun.daha güzel günler yasayacaksın emin ol çünkü geriye dönüp baktıgında neden bu kadar yıpratmısım kendini diceksin..allah iyi insanlarla karsılastırsın nediyim ..çaresizlik cok zor allah kimsenin basına vermesin

en cokda ne koyuyo insana biliomusun bu yasatılanların haksız yere oldugu..simdi ayrıntılı olarak anlatmak istemiorum yaptıklarını burda..kime anlatsam bundan dolayı kadınmı bosanırmıs diolar.. zaten mahkemede hakim bile bosamadı..keske bosasaydı kurtulurdum en azından ...ama söyle bi bakıyosun insanlara bütün arkadasların cevrende yaşıtların mutlu mesut coluk cocuga karısmıs..insanın içini acıtıyo keske benimde olsaydı düşünüyosun evliligim devam etseydi simdi 3 yasında cocugum vardı nerdeyse diyosun...bi zamanlar hayalini kurdugun seyler bir anda yok oluyo ve hayatının geri kalanını bile etkiliyo..etraftan moral veriolar yasın daha genc güzelsin bosver bulursun daha iyisini . ama gel bide gönlüne sor ,bunun garantisi yokkii güvenemiyosun artık kimseye .bide genc yasta dul damgası yemek en kötüsü..hala insanlar farklı gözle bakıyo.kimseye anlatamıyosunki derdini .he bundan sonra evlenmeyi istermiyim bilemiyorum isterim belki colugum cocugum olsun ama iste aynı seyler basıma gelmesinden korkuyorum..bide cocukla ortada kalmak var allah korusun..allah ne yazdıysa onu yaşıcaz artık akışına bıraktım ben hayatı...

en cokda ne koyuyo insana biliomusun bu yasatılanların haksız yere oldugu..simdi ayrıntılı olarak anlatmak istemiorum yaptıklarını burda..kime anlatsam bundan dolayı kadınmı bosanırmıs diolar.. zaten mahkemede hakim bile bosamadı..keske bosasaydı kurtulurdum en azından ...ama söyle bi bakıyosun insanlara bütün arkadasların cevrende yaşıtların mutlu mesut coluk cocuga karısmıs..insanın içini acıtıyo keske benimde olsaydı düşünüyosun evliligim devam etseydi simdi 3 yasında cocugum vardı nerdeyse diyosun...bi zamanlar hayalini kurdugun seyler bir anda yok oluyo ve hayatının geri kalanını bile etkiliyo..etraftan moral veriolar yasın daha genc güzelsin bosver bulursun daha iyisini . ama gel bide gönlüne sor ,bunun garantisi yokkii güvenemiyosun artık kimseye .bide genc yasta dul damgası yemek en kötüsü..hala insanlar farklı gözle bakıyo.kimseye anlatamıyosunki derdini .he bundan sonra evlenmeyi istermiyim bilemiyorum isterim belki colugum cocugum olsun ama iste aynı seyler basıma gelmesinden korkuyorum..bide cocukla ortada kalmak var allah korusun..allah ne yazdıysa onu yaşıcaz artık akışına bıraktım ben hayatı...

Allahım yardımcın olsun tatlım...

Kızlar bugün 3. celsem görüldü...Karar bugün verilicekmiş normalde fakat hakim hastahanede yattığı için temmuza ertelendi.Başka hakim kısa bir duruşma yaptı.Eski eşimin avukatı söz aldı ve eşimin dün işten çıkartıldığını buyüzden nafakanın ya tamamen kaldırılmasını yada indirilmesini talep etti.Benim avukatımda benim çalışmadığımı ve nafakanın devamını istedi.Kızlar tamamen yalan eşim kurumsal bir şirkette yönetici pozisyonunda kesin iş yeriyle anlaştı ve kendini çalışmıyor gösterticek nafaka vermemek için.Altınlarımı bozup bankaya 15000 lira atmıştık eşimin adına.Banka kayıtlarını istetmiştik kayıtlar gelmiş meğer bankaya attığımız tarihten 3 hafta sonra o para çekilmiş fakat bundan benim haberim yok.Şahitlerinin beyanlarınıda okudum elle tutulur bişey yok iddia ettikleri tek şey benim yaşadığım yeri benimseyememem ve bu yüzden kavga çıkarmam.Hep ben kavga çıkarıyormuşum eşim çok iyi biriymiş.şiddet yokmuş falan.Eşimin amcasının kızıda demişki bulamadım bana dediki ben eşimle birlikte yatmak istemiyorum cinsel ilişkiye girmek miğdemi bulandırıyor ben başkasını seviyorum falan.Ama yalan tamamen.Offff kızlar adama bakın ya nafaka vermemek için nekadar çirkinleşiyor.

Kızlar bugün 3. celsem görüldü...Karar bugün verilicekmiş normalde fakat hakim hastahanede yattığı için temmuza ertelendi.Başka hakim kısa bir duruşma yaptı.Eski eşimin avukatı söz aldı ve eşimin dün işten çıkartıldığını buyüzden nafakanın ya tamamen kaldırılmasını yada indirilmesini talep etti.Benim avukatımda benim çalışmadığımı ve nafakanın devamını istedi.Kızlar tamamen yalan eşim kurumsal bir şirkette yönetici pozisyonunda kesin iş yeriyle anlaştı ve kendini çalışmıyor gösterticek nafaka vermemek için.Altınlarımı bozup bankaya 15000 lira atmıştık eşimin adına.Banka kayıtlarını istetmiştik kayıtlar gelmiş meğer bankaya attığımız tarihten 3 hafta sonra o para çekilmiş fakat bundan benim haberim yok.Şahitlerinin beyanlarınıda okudum elle tutulur bişey yok iddia ettikleri tek şey benim yaşadığım yeri benimseyememem ve bu yüzden kavga çıkarmam.Hep ben kavga çıkarıyormuşum eşim çok iyi biriymiş.şiddet yokmuş falan.Eşimin amcasının kızıda demişki bulamadım bana dediki ben eşimle birlikte yatmak istemiyorum cinsel ilişkiye girmek miğdemi bulandırıyor ben başkasını seviyorum falan.Ama yalan tamamen.Offff kızlar adama bakın ya nafaka vermemek için nekadar çirkinleşiyor.

Ses kaydı dinlendi mi? Ses kaydı ile ilgili bir gelişme var mı? Ayrıca kndini üzme artık, şahitlerin yalancı şahitlik yapacağını biliyordun, değersiz insanlar için üzülme

Benimde 2 yaşında kızım var, 8 aylıkken boşanmıştım babasından. Zamanla herşey yoluna girecektir. Bende senin gibi çok üzülüyordum çevremde arkadaşlarımı görünce. Artık ilgilenmiyorum, yoksa hep bunalımda oluyor insan. Biz tercihimizi yanlış yapmışız, yanlış adamı seçmişiz. Bu nedenle şu an çocuğunla başbaşa olmak üzmesin seni. Zamanla birileri hayatımıza girer mi, doğrusu benim bu konuda hiç umudum yok, daha 29 yaşındayım koca bir ömür var önümde ama. Bende senin gibi sıcak bakamıyorum yeni biriyle yeniden başlamaya.Onun çin seni çok iyi anıyorum canım benim ;)

Ses kaydı dinlendi mi? Ses kaydı ile ilgili bir gelişme var mı? Ayrıca kndini üzme artık, şahitlerin yalancı şahitlik yapacağını biliyordun, değersiz insanlar için üzülme

Ses kaydı konusu geçmedi bile canım anlamadım normalde bugün karar verilicekmiş ama hakim hastalanmış anlamadım...Acaba dikkate alınmadımı ses kayıdı yada hakim dinledi ve kararını ona göremi verdi?

Benimde 2 yaşında kızım var, 8 aylıkken boşanmıştım babasından. Zamanla herşey yoluna girecektir. Bende senin gibi çok üzülüyordum çevremde arkadaşlarımı görünce. Artık ilgilenmiyorum, yoksa hep bunalımda oluyor insan. Biz tercihimizi yanlış yapmışız, yanlış adamı seçmişiz. Bu nedenle şu an çocuğunla başbaşa olmak üzmesin seni. Zamanla birileri hayatımıza girer mi, doğrusu benim bu konuda hiç umudum yok, daha 29 yaşındayım koca bir ömür var önümde ama. Bende senin gibi sıcak bakamıyorum yeni biriyle yeniden başlamaya.Onun çin seni çok iyi anıyorum canım benim ;)

Canım Allahım yar ve yardımcın olsun.Bende çocuk yok tatlım.Benimde canım hayatıma yeni biri girer diye umudum yok.Düşünmüyorumda zaten.Bende 30 yaşındayım tatlım çalışmıyorum.Bakalım canım hayat bize neler getiricek...Umarım bundan sonrası güzel olur...

benim çocugum yok canım yanlıs anladın sanırım...yani olsaydı diyordum,,cünkü ayrılalı nerdeyse 3 seneyi geçiyor ama resmen boşanamadık hala..BULAMADIM nikli arkadasım seninde benimki gibi yılan hikayesine dönmüş mahkemen..hakim hasta ertlendi diyosun..bide adli tatil girerse araya iyice sarkacak ..ne sacma bi sistem yaa su hale bak
bide su avukatlar çok ilgisiz,dava açılsın diye para gönderdik açtım dedi bana 2 hafta önce hala ses seda yok yahu..ben arayıp sormasam bilgilendirmiyo bile beni..kızlar tahmini ne kadar sürede baslar bu işler .islemleri başlattım dedi bana güyya..e-devlet sifresi alıym bakıyım dedimde daha çarsıya cıkamadım ..merkezden alınıyomuş şubeden vermediler postane uzak bulundugum yere,fırsat bulupda gidemedim

Back
X