boşanma dilekçesini verdik

çok güzel yazmışsınız çokta doğru teşekkür ederim :)

bunları yaratanda kadınlar. o kadar korkuyolar üstün görüyolar ki şaşırıyorum. o senin doğurduğun çocuk sonuçta neden üstün görüp korkarsın. meyvesini bile soymaz ya annesi ya ablası sözde sosyal demokrat bi aile ama alakası yoktuç

Belki eski Karısı dönmedi kabul etmedi bir ihtimal olamaz mı ?

Belki eski Karısı dönmedi kabul etmedi bir ihtimal olamaz mı ?
erkekler o kadar uzun süre birinin yasını tutmaz diye düşünüyorum. 13 yıl geçmiş aradan. evlenirken şartlar koşmuş herhafta sonu anneme gidip orda kalıcaz diye kadın çok sevdiği için herşeyi kabul etmiş. evlenmeden önce kız kendini harab etmiş mektup yazmış dönmek için aslında severek evlenmedim dedi banada.hamileyken ayrılmaya karar vermişler çocuğu aldırmaya gitmişler eltim haber vermiş aile büyüklerine engel olmuşlar. aslında savaş gibi bi evlilikmiş oda. kadın derdini mektup yazarak anlatıyomuş. içinde sevgi barındıran bi adam değil bence sadece kendi önemli bencil

O Kadıncağız da senin gibi çekmiş demek ki ... Sevgisiz bir adammış o zaman biraz acı çekersin ama zamanla geçer canım . Allah karşına çok daha iyilerini çıkarsın .

eski karısından sonra bi sevgilisi olmuş şimdi eski karısıyla eski sevgilisi arkadaşlar ilginçtir ki

ne kadar oldu evleneli calisiyormusunuz

Aynı durumda idim bende. Ikıncı evliligiydim. Annesi kardeşi parmağında oynatıyordu duygu somurusuyle. Öfke kontrol sorunu vardı. Üstüne cimri idi. Yani nereden baksam elle tutulacak bir yani yoktu. 14 aralıkta bosandim. Çok klasik olacak ama hayat gerçekten devam ediyor. Şuan daha iyiyim. Bu güne kadar katlandigima pişmanım.

4 yıl boyunca eminim içinde savaş verdin. Şimdi hazırsın ayrılığa zamanı gelmiş. Baskılanmış hayatı devam etmek istemiyorsan geri adım atmamanı tavsiye ederim. Bu süreçte yalnız kalma. bu konuyu bir süre konuşma olmamış gibi var say. Hayatına bak. Dönem dönem üzüntü, sinir harbi, şok dönemlerin olacak. Bunlar olağan şeyler. Panik yapma. Şu akar yolunu bulur..

Bana ilginç gelen o boşamayalım dese devam ederdim diyosun,neden inisiyatif gene adamda, dilekçeyi yırtsa atsa sen oturacaktın gene o evde

Kac yil evli kaldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…