- Konu Sahibi gamzelim2012
-
çok güzel yazmışsınız çokta doğru teşekkür ederim :)Bu insanlar evliliklerinde kendilerine bir eş değil, bir köle ararlar. Aslında şahısın karakteri oldukça pasifmiş. Öylesine pasif ki, ailesinde anne ve ablasının ona erkek egemenliğini dayatmalarıyla, evet dayatmalarıyla, hiç doğrusu yanlışını düşünmeden hemen karakterini bunun üzerine inşa edebilmiş. Böyle insanlar ne yazık ki onları kendilerine getirecek bir olay yaşamadıkça idrak yeteneklerini geliştiremeyecekler.
Kendinizi lütfen harap etmeyin. Üzülseler de belli edecek duygu yoktur onlarda. Bunu acizlik olarak görürler. Hatta kendileri için, bir kadının peşinden koşmak acınasıdır.Belki bazıları elde edene kadar riyakarlık yapabilirler. Ancak bundan ileriye gitmez. Yapmanız gerekenlerden en önemlisi, bu aşamada çıkarlarınızı korumak ve asla ona karşı herhangi bir duygu belirtisi göstermemenizdir. Unutmayın, nefrette bir duygudur. Bu bile onlar için fazla. Ne ailesiyle ne kendisiyle fazla iletişimde bulunmamaya dikkat edin, muhakkak onlar sizi pişman etmek, mahvetmek için dimdik ayakta olacaklardır. Bu gibi durumlarda birbirlerine daha çok kenetlenirler çünkü.
Tam olarak belgesel havasında yazdığımın farkına vardım. Kadınlara bunları yapan zihniyetlere ne kadar öfkeliysem, farkına varmasam daha da devam edecekmişim. Annesi ve ablası bir kadın olduğu halde bir erkeğe nasıl böyle bir hak verebiliyorlar anlayamıyorum. Annesi, 9 ay doğurdu, yedirdi, içirdi, büyüttü, emek verdi... Nasıl kendinden üstün görebilir onu? Ablası, kardeşiydi onun, ailesinin ona daha çok özen göstermesine nasıl karşı çıkmaz?
İşin özü, şu sözü aklınızda tutun, Bir şeylerin rayına girebilmesi için, her şeyin yoldan çıkması gerekir bazen. Bırakın her şey altüst olsun. Her gecenin bir sonu vardır elbet. Unutmayın; hiçbir acı baki kalmaz yürekte, ve hiçbir gece, karşı koyamaz güneşe.
Bu acıları çektiyseniz, belki de bir şeyleri hak edebilmek içindir. Sevilmediyseniz, belki de ileride sizi çok sevecek olan birinin sevgisinin değerini anlamanız içindir. Mutlu olamadıysanız, belki de ileride yaşanacak mutlu günlerinize daha çok şükredebilmeniz içindir. Hiçbir şey sebepsiz değildir. Sevgi, inanç ve dirayetle kalın.
bunları yaratanda kadınlar. o kadar korkuyolar üstün görüyolar ki şaşırıyorum. o senin doğurduğun çocuk sonuçta neden üstün görüp korkarsın. meyvesini bile soymaz ya annesi ya ablası sözde sosyal demokrat bi aile ama alakası yoktuçsize canı gönülden katılıyorum.
O kadar haklısınız ki benim annemde erkek kardeşimi erkek diye över, her dediğini yapmamızı isterdi ben ergenlikte iken eşitsizliği fark edip annemle kavga ederdim.
Şimdi diyorum ki iyi ki etmişim kız kardeşlerim erkeğin güçlü kadının zayıf olduğunu düşünmediler. Erkek kardeşim de bunun üstünlük olmadığını öğrendi. Ablalarına saygı duyar hizmetçi gibi görmez.
Evlilik yaptığım insan ise tam da dediginiz gibi imiş.
Belki bazıları elde edene kadar riyakarlık yapabilirler. Ancak bundan ileriye gitmez. Yapmanız gerekenlerden en önemlisi, bu aşamada çıkarlarınızı korumak ve asla ona karşı herhangi bir duygu belirtisi göstermemenizdir.
Birebir yasayan biri olarak diyorum ki yapilan fedakarlıklara değmeyen tipler.
Vicdansız, cahil, bencil, kafasız tipler.
Keske kadınlarımız bu tiplerden çocuk yapmasalar ve azalarak yok olsalar...
Belki eski Karısı dönmedi kabul etmedi bir ihtimal olamaz mı ?boşanalı 12 yıl olmuş ve eski karısı evli şuan. boşandıktan sonrada görüşüyolarmış eski karısı evlenene kadar bii çocuğu var çünkü aklı kalsa o zaman dönerdi diye düşünüyorum.
erkekler o kadar uzun süre birinin yasını tutmaz diye düşünüyorum. 13 yıl geçmiş aradan. evlenirken şartlar koşmuş herhafta sonu anneme gidip orda kalıcaz diye kadın çok sevdiği için herşeyi kabul etmiş. evlenmeden önce kız kendini harab etmiş mektup yazmış dönmek için aslında severek evlenmedim dedi banada.hamileyken ayrılmaya karar vermişler çocuğu aldırmaya gitmişler eltim haber vermiş aile büyüklerine engel olmuşlar. aslında savaş gibi bi evlilikmiş oda. kadın derdini mektup yazarak anlatıyomuş. içinde sevgi barındıran bi adam değil bence sadece kendi önemli bencilBelki eski Karısı dönmedi kabul etmedi bir ihtimal olamaz mı ?
O Kadıncağız da senin gibi çekmiş demek ki ... Sevgisiz bir adammış o zaman biraz acı çekersin ama zamanla geçer canım . Allah karşına çok daha iyilerini çıkarsın .erkekler o kadar uzun süre birinin yasını tutmaz diye düşünüyorum. 13 yıl geçmiş aradan. evlenirken şartlar koşmuş herhafta sonu anneme gidip orda kalıcaz diye kadın çok sevdiği için herşeyi kabul etmiş. evlenmeden önce kız kendini harab etmiş mektup yazmış dönmek için aslında severek evlenmedim dedi banada.hamileyken ayrılmaya karar vermişler çocuğu aldırmaya gitmişler eltim haber vermiş aile büyüklerine engel olmuşlar. aslında savaş gibi bi evlilikmiş oda. kadın derdini mektup yazarak anlatıyomuş. içinde sevgi barındıran bi adam değil bence sadece kendi önemli bencil
eski karısından sonra bi sevgilisi olmuş şimdi eski karısıyla eski sevgilisi arkadaşlar ilginçtir kierkekler o kadar uzun süre birinin yasını tutmaz diye düşünüyorum. 13 yıl geçmiş aradan. evlenirken şartlar koşmuş herhafta sonu anneme gidip orda kalıcaz diye kadın çok sevdiği için herşeyi kabul etmiş. evlenmeden önce kız kendini harab etmiş mektup yazmış dönmek için aslında severek evlenmedim dedi banada.hamileyken ayrılmaya karar vermişler çocuğu aldırmaya gitmişler eltim haber vermiş aile büyüklerine engel olmuşlar. aslında savaş gibi bi evlilikmiş oda. kadın derdini mektup yazarak anlatıyomuş. içinde sevgi barındıran bi adam değil bence sadece kendi önemli bencil
aminO Kadıncağız da senin gibi çekmiş demek ki ... Sevgisiz bir adammış o zaman biraz acı çekersin ama zamanla geçer canım . Allah karşına çok daha iyilerini çıkarsın .
hamile olmana rağmen geri adım atmıyo mu gerçi şimdi olmasa bi kaç sene sonra yine biter. balık baştan kokuyoBenim eşimde ayni aile manyağı bizde boşanma aşamasındayız fakat benim tek farkim malesef hamile olmam.
Merak ettim eşiniz ne burcuydu acaba
ne kadar oldu evleneli calisiyormusunuzSen kurtulmussun benim esimde cok anacidir ama noldu adam olse zil takip oynayacagim nerdeyse oyle nefret ettirdi kendinden ama gel gelelim cocugum var her gunum mutsuz kavgali huzursuz gecior demem o ki devami gelmio boyle adamlarla benimde ite kaka iste anca bu kadar..
4 yil calismiorm.ne kadar oldu evleneli calisiyormusunuz
Bosanmayi neden dusunmuyosunuz. Esinizde bosanalm demiyo mu4 yil calismiorm.
Cocugum kucuk o beni tutuor sadece.Bosanmayi neden dusunmuyosunuz. Esinizde bosanalm demiyo mu
Aynı durumda idim bende. Ikıncı evliligiydim. Annesi kardeşi parmağında oynatıyordu duygu somurusuyle. Öfke kontrol sorunu vardı. Üstüne cimri idi. Yani nereden baksam elle tutulacak bir yani yoktu. 14 aralıkta bosandim. Çok klasik olacak ama hayat gerçekten devam ediyor. Şuan daha iyiyim. Bu güne kadar katlandigima pişmanım.çok garip duygular içindeyim. daha 1 buçuk sene olmadı ne hayaller umutlarla evlenmiştim. ama evlendiğimiz gün başladı bitti biter demeye hiç evli gibi hissetmedim kendimi hiçbişeyi sahiplenemedim. beraber bişey paylaşmadık. hep bi duvar ördü bana konuşamadık muhabbet edemedik. arkadaşları annesi ablası hep öncelikti onun için hep yalnız kaldı. ve dünn dilekçeyi imzaladık ve verdi. hiç mücadele etmeden öylece .. hiç mi sevilmemişim değer görmemişim çok yazık. buna benzer şeyler yaşayan var mı arkadaşlar. ba
na yardım edin. hem böyle bi evliliğe devam etmek istemedim içten içe bitsin dedim. şimdi neden bu üüzüntü acaba. belki hiç mücadele etmemesinden
4 yıl boyunca eminim içinde savaş verdin. Şimdi hazırsın ayrılığa zamanı gelmiş. Baskılanmış hayatı devam etmek istemiyorsan geri adım atmamanı tavsiye ederim. Bu süreçte yalnız kalma. bu konuyu bir süre konuşma olmamış gibi var say. Hayatına bak. Dönem dönem üzüntü, sinir harbi, şok dönemlerin olacak. Bunlar olağan şeyler. Panik yapma. Şu akar yolunu bulur..[/QUOTE 17 aylik evliyim ama bitti
Seninki 5 dk sonra geciyomuş. Benimki gunlerce kuser barisma o dahada yoruyo. Bu aradada kafasnda baska seyler kurup iyice küstahlsiyoCocugum kucuk o beni tutuor sadece.
Dengesiz biri sinirlenince gozu gormez 5 dk sonra gecer ama ben yiprandim.
Kac yil evli kaldinizAynı durumda idim bende. Ikıncı evliligiydim. Annesi kardeşi parmağında oynatıyordu duygu somurusuyle. Öfke kontrol sorunu vardı. Üstüne cimri idi. Yani nereden baksam elle tutulacak bir yani yoktu. 14 aralıkta bosandim. Çok klasik olacak ama hayat gerçekten devam ediyor. Şuan daha iyiyim. Bu güne kadar katlandigima pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?