Boşanma durumum ve eşyalarım.

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Mrb arkadaşlar daha öncedende kişisel esyalarimla ilgili konular acmistim.sonunda esyalarimi aldimm.
Polise gittim durumumu anlattim.anahtari yolladilar akşam üzeri gittik aldik.eve gittikki bütün kiyafetlerim darma tirit, hepsi karıştırılmış evde kayinvalidenin kendi aldığı ütü,saç kurutma makinasi,sözde getirtikleri tepsi,kek kaliplarini ,cam yağliklara varana kadar,gerçekten şok oldum.bu kadarmi aç olabilir bir insan,bir kaç kıyafetlerim bile eksik Gerçekten yaziklar olsunn,sanki onlarin aldiklarini tenezzül edip alcam, onlara ait bir tane iğne bile almadım.resmen yağmalamış durumlarida bir okadar iyi,Yani arkadaşlar çok canım sıkıldı.bornoz havlularina varana kadar almış çok yazıkk.. umarim onları öteki tarafa götürür o aldıklarını.Gercekten bir insanin durumu iyi olsada,ruhu ve gözü aç olduktan sonra doyuramazsin.insallh bir an önce kurtulurum da yoluma bakarmm..

Son düzenleyen: Moderatör:
Neler yaptıklarını düşünmeyin artık. Kötü olayları düşündükçe kendinizi kötü hissedersiniz başka da bir işe yaramaz.

Bu insanlarla bağınızı kopartıyorsunuz buna odaklanın. Kötü insanlardan uzaklaştığınız için şükredin.

Inanin evliligmde zaten çok skntı cektim annesinden aşırı görgüsüz bi kadındı.bu kadarinida beklemiyordum benim 2 3 parça kiyafetim senin ne işine yariycak!gerçekten yazikk
sirf pislik olsun diye ugrasiyorlar.
Uzulmeniz icin.
Ne kadar pislik insanlar var bu hayatta (((

Zaten o eve zorla gittim nasıl eşyalarimi aldigimi bile bilmiyorum.insann zoruna gidiyo bazı şeyler..

Zaten o eve zorla gittim nasıl eşyalarimi aldigimi bile bilmiyorum.insann zoruna gidiyo bazı şeyler..

Halden anlayan, kıymet bilen insanlar olsa yollarınızı ayırmazdınız değil mi?
Zorunuza gitmesi yerine boşanarak ne doğru karar verdiğinizin göstergesi olmalı.

Değmeyen insanlar için canınızı sıkmayın...

Tabii öle bundan sonra sokmamaya caliscam artık ne halleri varsa görsünler allahdan bulurlar insallh

Kurtulduğun için şükret ve boşver. Allahından bulsun . Yazık böyle küçük hesaplar peşine düşmüşler sırf üzülün diye yapmışlar. Sevmediğiniz birkaç kıyafetide siz bıraksaydınız aldıkları yetmemiştir

Arkadaşım babasının kalp ameliyatı için memleketine gitmişti.Esi ile problemli bir ilişkileri vardı.Bir hafta sonra evine döndü...kapıyı açtı ....tataaaam Adam perdeler haric tüm eşyayı taşımış.Kiz boşanma ve eşyaların paylaşımı için mahkemeye verdi.Herifoglu ben çok seviyorum bosanmiycam demesin mi!! Kız kendine yeni bir hayat kurmasin,adliyelerde surunsun diye bunu yaptı.Nitekim ki sene sürdü mahkemeleri.Kızın gelinligine,çeyizlik eşyalarına...işlemeli patige kadar adam "benim bunlar hakim bey" dedi..Hakim "sen mi giyinicen ?" demis Arkadaş boşanınca iki tepsi baklava yaptırdı okulda dağıttı.Senden de bekliyoruz bak

Ben hala boşanamadim bi bosansaydim..uzatiyolar sırf birşeyler vermemek için benm yine cehizim duruyodu cok şükür kadın kendinin aldığı herşeyi götürmüş yağ şişeleri vardı onları bile almis şok olduk ailecek bizide kendisi gibi zannediyodu heralde.1 tane çöpünü bile almadm onların üzerine bi kaç biseyi bile biraktim

Bıraktım zaten bi kaç bisey bizide kendisi gibi sandı heralde allah kimseyi aç gözlü görgüsüz cahil insanlarla sınamasnn

Bir çift daha vardı. Eşyalarını toplamaya gitmişti. Kadın eşyalarını alıp eve gelmişti.

Yarım saat sonra gelen mesaj ; " X , oğlumun terliğini bulamıyoruz , sanırım eşyaların arasına karıştı. Bir ara gönder onu "

Kız okuyup okuyup ağlamıştı. Geçen zamana acimisti.

Ne insanlar var , insan hayret ediyor.

Senden daha kıymetli oluyomuş demekki bu dunyadaki eşyalar,çok şükürki öle bi ailem yok,2 3 kuruşluk malın peşine koşacak kadar görgüsüz değiller ama böle insanlar cıktı işte karşımıza keşke hiç evlenmeseydim okadar pişmanmki yine olan kadina oluyo ..

Ya cok üzüldüm herseyım gectım ama hayal kırıklığı
Allah yardımcın olsun cnm

Onlar için bir yuvanin dağılması bir kızın hakkina girmek önemli değilmiş böle 2 ,3 Esya daha önemliymiş malasef..Insallh yaptıklarını çekerler

Amın cnm sen haklılıgına güveniyorsan allaha havale et bırak
Bende yasadıklarını anlıyorum bende nikaha 15 kala ayrıldım nişanlımdan okadar güveniyordumkı
Ama hıc tanıyamamısım bu olaya takıntı yaptım hastalandım git gide cırkınlesıyorlar çünkü Onlara gore hava hos senı cıldırtırlar söylım gorememezlıkten gel allah verır cezasını
Ben öyle yaptım ama allahtan buldular

Sen allahtan evlenmemişsin ona şükret boşanmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…