- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Yok yokk evlilk miiBenımde cok zordu ama dünyanın sonu degıl toparlan cogu ınsanın basına gelıyo malesef. Allahtan cocuk yok yenıden evlenırsın allah hayırlısını versın
Inşallah çok sağolunn ❤Büyük Gecmis olsun. Insallah feraha kavusursunuz tez zamanda.
Bunları hakimede anlatın yağmalamişlar diye soleyin etkili olurMrb arkadaşlar daha öncedende kişisel esyalarimla ilgili konular acmistim.sonunda esyalarimi aldimm.
Polise gittim durumumu anlattim.anahtari yolladilar akşam üzeri gittik aldik.eve gittikki bütün kiyafetlerim darma tirit, hepsi karıştırılmış evde kayinvalidenin kendi aldığı ütü,saç kurutma makinasi,sözde getirtikleri tepsi,kek kaliplarini ,cam yağliklara varana kadar,gerçekten şok oldum.bu kadarmi aç olabilir bir insan,bir kaç kıyafetlerim bile eksik Gerçekten yaziklar olsunn,sanki onlarin aldiklarini tenezzül edip alcam, onlara ait bir tane iğne bile almadım.resmen yağmalamış durumlarida bir okadar iyi,Yani arkadaşlar çok canım sıkıldı.bornoz havlularina varana kadar almış çok yazıkk.. umarim onları öteki tarafa götürür o aldıklarını.Gercekten bir insanin durumu iyi olsada,ruhu ve gözü aç olduktan sonra doyuramazsin.insallh bir an önce kurtulurum da yoluma bakarmm..
Valla canm ben ne zorluklarla aldim eşyaları çalıştım sabahtan aksama kadar ama hic birşey için değmezlermiş keşke evlenmeseydim..ama yapacak bisey yok yağmalamış kadın zeten herşeyi okadar basit görgüsüzler.inan evlilikten soğudum sanki bütün insanlar bunlar gibi olcak diye korkuyorum.mahkeme gününü bekliyorum.Uzattikca uzatıyorlar hiç birşey vermemek için. Sen eşyalarını icra yolu ile alabilirsin eşyalarının faturalari duruyomu? Parasını talep etBen de anlaşmalı boşanacaktım bir geldim evime bornozuma kadar götürmüşler perde de yoktu kağıt yapıştırmıslar yerine. Taksidi ödemeye devam ettiğim eşyalarım bile gitmişti. Aldığım yüzüğü de bıraktığım yuzugu de yedek anahtarı da evlilik cuzdani da herşeyi almış. Hala da alamadım. Ben açtım dava ve hep sükrettim iyi ki çocuk olmadan bana asıl yüzünü gösterdi. Belki 20.000 civarı param gitti. Ama icimde eski evliligime dair hiçbir pişmanlık yok. Sadece verdiğim değere üzüldüm. O hayal kırıklığı ömür boyu geçmeyecektir. Kabül et ve devam et. Ayrıca ne kadar güçlü ve akıllı bir kadın olduğunu gördüm demek ki sen de içten içe biliyordun o yüzden kısa zamanda boşanmaya karar verdin. Çok da güçlüsün.
Eminim ki bundan yıllar sonra katkat güzel bir evlilik yapıp kendi dengini bulacaksın.
Bosandinzmi suan devammı ediyo yoksaBen de anlaşmalı boşanacaktım bir geldim evime bornozuma kadar götürmüşler perde de yoktu kağıt yapıştırmıslar yerine. Taksidi ödemeye devam ettiğim eşyalarım bile gitmişti. Aldığım yüzüğü de bıraktığım yuzugu de yedek anahtarı da evlilik cuzdani da herşeyi almış. Hala da alamadım. Ben açtım dava ve hep sükrettim iyi ki çocuk olmadan bana asıl yüzünü gösterdi. Belki 20.000 civarı param gitti. Ama icimde eski evliligime dair hiçbir pişmanlık yok. Sadece verdiğim değere üzüldüm. O hayal kırıklığı ömür boyu geçmeyecektir. Kabül et ve devam et. Ayrıca ne kadar güçlü ve akıllı bir kadın olduğunu gördüm demek ki sen de içten içe biliyordun o yüzden kısa zamanda boşanmaya karar verdin. Çok da güçlüsün.
Eminim ki bundan yıllar sonra katkat güzel bir evlilik yapıp kendi dengini bulacaksın.
Demekki bunları bi tek ben yaşamıyormuşum.nasil oturabiliyolar anlamış değilim içi nasıl kabul ediyo ya gerçekten yazikistem dışı güldüm kusura bakmayın.
Ben boşanırken kadın gelip evde ki bana hediye getirdiği tencereleri almıştı yahu
Hatta belki şaka gelecek ama eski ev eşyalarımı da alıp evine götürdü
Şu an benim salon takımımda oturuyorlar. Bunlar böyle berbat insanlar.
İnan ugrasasim yok faturalar onun üstüne idi. Ve çoğunu da peşin aldık ispatlamak zor.Valla canm ben ne zorluklarla aldim eşyaları çalıştım sabahtan aksama kadar ama hic birşey için değmezlermiş keşke evlenmeseydim..ama yapacak bisey yok yağmalamış kadın zeten herşeyi okadar basit görgüsüzler.inan evlilikten soğudum sanki bütün insanlar bunlar gibi olcak diye korkuyorum.mahkeme gününü bekliyorum.Uzattikca uzatıyorlar hiç birşey vermemek için. Sen eşyalarını icra yolu ile alabilirsin eşyalarının faturalari duruyomu? Parasını talep et
Devam ediyor ama büyük bir ildeyim. Lanet olsun tazminat da istemiyorum diyorum ama inat ettiler ana-ogul.Bosandinzmi suan devammı ediyo yoksa
Insalhhh suan aynı şeyleri yaşıyoruz allah yardimcimz olsun.bende yeni toparlandım suan yeni bi hayata adım atmaya çalışıyorum.Depresyondan yeni çıktım diyebilirdim insanın yaşadıklarını hazmetmesi gerçekten zormuşDevam ediyor ama büyük bir ildeyim. Lanet olsun tazminat da istemiyorum diyorum ama inat ettiler ana-ogul.
Az kaldı bakalım çok da mühim değil. Yoluma tam gaz devam ediyorum. Duygum kalmadı darısı başına.
Yok daha sonuclanmadi nisanda on inceleme varMerhaba davanız sonuçlandı mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?