Boşanma Durumunda Çocukların Velayeti?

Keşke. Ama iş işten geçti malesef.
Anne ve baba uyumsuzluğa düştüğü için en doğru kararı bulmaya çalışıyorum. Çocukların halaları olarak :KK43:

Bence cocuklar anneanne evine gitmesinler, psikolojilerine yazik.

Abiniz bence bosanmasin. Cocuklarin hatiri icin yaslari buyuyene kadar ayni evde bir sekilde yasasinlar. Cocuklar biraz buyuyumce bosansinlar. En azindan babalari baslarinda buyurler. Abiniz madem goz gore gore boyle bir insandan cocuk sahibi oldu sorumlulugunu da maalesef ustlenmek zorunda (bence).

Öncelikle boşanma durumunda çocukların hele de küçük ise anneden alınmasına çok karşıyım. Ancak bir anne olarak asla ve asla iki çocuğumu birbirinden ayrı tutmazdım. Ben olsam ve pek çok anne de benim gibidir sanırım ikisini birden alırdım asla babaya vermezdim velayeti . Sizin yengeniz nasıl bir çocuğundan ayrı kalmayı uygun buluyor anlayamadım. Bu durumu kendisi ile konuşsanız , çocukların birbirinden ayrılmaması gerektiğini anlatsanız eğer ikisini de almayacaksa her ikisini baba alsın . Tabi baba her ikisinin de başında olacaksa. Yani babaanneye filan bırakıp kendine yeni bir hayat kurmayacaksa.. Çocukların anası babası yokmuş gibi babaannelere anneannelere bırakılması da hiç hoş değil..
Çocukların bizimleyken daha mutlu olduklarnı ve onlara daha iyi geldiğini görüyor her fırsatta söylüyor da. Tüm eğitim masrafı benim annemlere ait. Bu yıl ilk okula başlayacak büyük olan yeğenim. Zaten anne sizle kalsın sizle okusun diyordu.
Abim ilgilenir. Zaten çocuklar babaya daha düşkün. Baba ile oyun oynayıp eğleniyorlar.
O yüzden istiyor çocukları

Çocukların bizimleyken daha mutlu olduklarnı ve onlara daha iyi geldiğini görüyor her fırsatta söylüyor da. Tüm eğitim masrafı benim annemlere ait. Bu yıl ilk okula başlayacak büyük olan yeğenim. Zaten anne sizle kalsın sizle okusun diyordu.
Abim ilgilenir. Zaten çocuklar babaya daha düşkün. Baba ile oyun oynayıp eğleniyorlar.

Yazik gunah bu cocuklara gercekten uzuldum. Bir annenin nasil cocugundan ayrilmaya gonullu olur, aklim almiyor.

Öyleyse her ikisini de almayı teklif ettiniz mi ?

Bence cocuklar anneanne evine gitmesinler, psikolojilerine yazik.

Abiniz bence bosanmasin. Cocuklarin hatiri icin yaslari buyuyene kadar ayni evde bir sekilde yasasinlar. Cocuklar biraz buyuyumce bosansinlar. En azindan babalari baslarinda buyurler. Abiniz madem goz gore gore boyle bir insandan cocuk sahibi oldu sorumlulugunu da maalesef ustlenmek zorunda (bence).
Çok dil döktük. Terapiste gönderelim, tatile gönderelim size iyi gelecek ne varsa yapalım diye.
Yok diyorlar en sondayız olmuyor. Çocuklar zarar görüyor. Evde sürekli bi ayrı kalma hali var. Abim işten gelince çocukları alıp geçiyormuş odaya. Oynayıp sonra uyuyorlarmış.
Birbirlerini görmeye tahammülleri bile kalmamış.

Of cok zor bi durum Allah yardimciniz olsun.Simdi iki cocuk ayri yetisirse ilerde birbirlerini kiyaslayacaklar.Kucuk olan beni bu cahillerin yanina biraktilar ablam daha iyi sartlarda yetisti diye uzulecek buyuk olan anne sicakligi gormedim annem beni niye istemedi diye kurup uzulecek ve iki kardes ayri olacak.Bana sanki annesi kucugu biraz buyutunce size verecekmis gibi geldi ya da bi daha evlenirse.

Back
X