- 20 Haziran 2019
- 373
- 109
- 103
- 36
- Konu Sahibi Araftaki35
-
Yaklaşık 4 yıldır kredi çekip içki borcunu ödüyordu benim sonradan haberim oldu hep.ama nasıl çekti bilmiyorum ki birde az para değil bu sefer ki nasıl öderim bana da çıkarsa borçEşlerin ikisinin de imzası gerekiyor diye biliyorum kredi çekerken. Sizin imzanız olmadan nasıl çekebildi.
Hayır tabi ki, onun borcunu boşanırken sen neden ödeyesin? Yok öyle bir şey. Git aç davanı bir an önce boşan şu adamlaIyi geceler k.k. üyeleri konumu bilenler bilir 8 yıllık evliliğim 10 ay önce evi terketmemle bitti ama bosanma henüz gerçekleşmedi ikimizde dava açmadık.esim ben evden ayrılmadan bi arkadaşına 20 bin tl kredi çekmiş ve arkadaşı odemeyecegini söylemiş ki bu borç dışında bir çok borcu daha var bildiğim .sormak istediğim bilgim olmadan kendi adına kredi çekse de boşanma durumunda borç paylaştırılır mı? Benim şuan virüs sebebiyle bi işim yok ama normalde çalışıyorum yılın 9 10 ayı.baska bi gelirim birikmişim de yok haziranda başvurular başlayınca davamı açacağım borç durumu aklıma çok takılıyor bazı tanıdıklar yarı yarıya ödersiniz diyorlar.basina böyle birşey gelen var mı?
Ama evi terk etmeden önce çekmiş çoğu kişi kariminda haberi var beraber harcadık derse ödersin diyorlar ondan sormak istedim.Hayır tabi ki, onun borcunu boşanırken sen neden ödeyesin? Yok öyle bir şey. Git aç davanı bir an önce boşan şu adamla
Öyle bir şey yok. İmza kiminse krediyi kim çektiyse o ödeyecek. Sizin boşanmanızla o kredinizin hiç alaksı yok. Gönül rahatlığı ile davanızı açın.Ama evi terk etmeden önce çekmiş çoğu kişi kariminda haberi var beraber harcadık derse ödersin diyorlar ondan sormak istedim.
Tamam içimi rahatlattiniz çok teşekkür ederimÖyle bir şey yok. İmza kiminse krediyi kim çektiyse o ödeyecek. Sizin boşanmanızla o kredinizin hiç alaksı yok. Gönül rahatlığı ile davanızı açın.
Hayır borcu size paylaştırmazlar merak etmeyinIyi geceler k.k. üyeleri konumu bilenler bilir 8 yıllık evliliğim 10 ay önce evi terketmemle bitti ama bosanma henüz gerçekleşmedi ikimizde dava açmadık.esim ben evden ayrılmadan bi arkadaşına 20 bin tl kredi çekmiş ve arkadaşı odemeyecegini söylemiş ki bu borç dışında bir çok borcu daha var bildiğim .sormak istediğim bilgim olmadan kendi adına kredi çekse de boşanma durumunda borç paylaştırılır mı? Benim şuan virüs sebebiyle bi işim yok ama normalde çalışıyorum yılın 9 10 ayı.baska bi gelirim birikmişim de yok haziranda başvurular başlayınca davamı açacağım borç durumu aklıma çok takılıyor bazı tanıdıklar yarı yarıya ödersiniz diyorlar.basina böyle birşey gelen var mı?
Tamam teşekkür ederim.peki borç yüzünden evdeki eşyalara haciz gelir mi hepsini ikimiz çalışarak almıştık hala evi boşalmadık kendisi kalıyor orda.Hayır borcu size paylaştırmazlar merak etmeyin
Hayır imza atmadım ama çoğu kişi öyle diyince panik oldum.zaten nafaka ya da birşey istemiyorm bir de üstüne borç olursa asla ödeyemem kendime taksitle 1 çekyat 1 klima aldım evde şuan birde tv m var başka hiçbirşeyin yok buz dolabı vs birde bu durumda içki borcu ödersem kahrolurumBiz yeni konut kredisi çektik eşimin adına. Ama çalışmadığım halde beni de kefil gösterip bir dünya imza istediler. Siz imza atmadıysanız sorun olacağını sanmıyorum
Çok teşekkür ederim.peki eşyaları satabilir mi ya da haciz durumu olur mu beraber almıştık ?Kimin adina cekilmisse o oder. Diyelim ki odemedi bu defa kefil oder. Sizlik bisey yok acin davayi
Borcu ödememe durumunda haciz gelebilir maalesefTamam teşekkür ederim.peki borç yüzünden evdeki eşyalara haciz gelir mi hepsini ikimiz çalışarak almıştık hala evi boşalmadık kendisi kalıyor orda.
Davayı açsam da mıBorcu ödememe durumunda haciz gelebilir maalesef
Evet evden kendinize ait eşyaları almadığınız sürece hacizle alınabilirDavayı açsam da mı
Hakîm paylastirmadan eşyaları almak istemedim zaten eşim de izin vermez boşanmadan.Evet evden kendinize ait eşyaları almadığınız sürece hacizle alınabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?