kızlar merhaba,
yakın zamanda hoşlandığım biri için konu açmıştım. gerçekten hoşlanmıştım ama iyi ki olmamış diyorum çünkü çok farklı karakterlerdeymişiz.
aslında son zamanlarda hayatımda biri olsun kafasında değildim ama çok sevdiğim bir arkadaşım var. onun tanıdığı biri beni çok beğenmiş fotoğraftan. arkadsşımla ve eşiyle birlikte otururlarken tesadüfen benim fotoğrafımı görmüş ve eğer bekarsa o da isterse tanışmak isterim demiş.
arkadaşım da durumu bana anlattı. ben en son ki görüştüğüm bey yüzünden kafam çok karışıktı. üzülmüştüm çünkü sonunun öyle olmasına. ilk başta hayır dedim sonra arkadaşım gerçekten iyi biri olduğunu söyledi bi şekilde ikna etti beni.
anlatımımın kolay olması açısından bu kişiye ali diyelim.
ali önce beni sosyal medyadan ekledi, fotpğraflarını gördüm, gayet düzgün görünümde. biraz msjlaştıktan sonra hemen numaramı istedi. demekki normali buymuş dedim içimden, önceki adamı düşünüp..
neyse telefonda iki gün msjlaştık,ilgisini o kadar çok belli ettiki sürekli yazdı merak etti tanımaya çalıştı bir sürü sorular sordu ne seversin ne sevmezsin gibi.. gerçekten niyetinin iyi olduğu beni tanımak istediği çok belliydi. sürekli karşılaştırma yaptım ama bir önceki flört bile olmayan görüşmemden sonra alinin ilgisi çok iyi geldi bana. frekansımızda uydu gibi, tabi bunun için erken ama ilk izlenim iyiydi.
bu akşamkahve için sözleştik oturduk bir yerde.
gerçek hali çok çok iyiydi. hem konuşması hem fiziksel olarak hem davranış şekli. gayet kibar düzgün iyi yetiştirmiş kendini.
ama benim sorunum şu.
bu olayda vesile olan arkadaşım benim ayrıldıgımı biliyor. yani boşandıgımı. ali için sorun olmayacağını düşünüyor, böyle bir konuya takılmaz dedi ama benim içim rahat değil. pazar tekrar görüşmek istediğini söyledi. seni ilk fotograftan gördüm ama gerçekte çok daha güzelsin olgunsun dedi. ve işin ilginci bana da çok sıcak geldi yani tekrar görüşmek istiyorum bende.
ama bu boşanma konusunu pazar günü söylesem tepkisi ne olur diye korkuyorum.
yurtdışına tatillere gitmiş sürekli kamplara giden gezmeyi eğlenmeyi seven biri gördüğüm ve anlattığı kadarıyla. ama bu konu çok farklı, sonuçta hiç evlenmemiş o bir de benden 2 yaş küçük yani 27 yaşında

yaş problemini takmadı bile ben çok küçük gösterdiğim için.
ama boşandığımı pazar günü söylemek zorundayım. çünkü ben bundan sonra seninle hep görüşmek istiyorum eğer sen de istiyorsan dedi.
benim düşüncem şu, pazar günü anlatıyım ve biz en iyisi arkadaş olalım desem nasıl olur? çünkü bunu kabul etmeyebilir sonuçta ilk evliliği olacak eğer devamı gelirse. gelmezse de belki evlenmiş ayrılmış biriyle sevgili olmak istemez.
sizce ne yapmalyım? işi gücü de gayet iyi hem mantıken hem de duygusal olarak gayet ideal görünüyor ama boşandığımı kabul etmyebilir