Boşanma esgindeyken akrabamdan yedigim ilk darbe

akrabalardan nefret ediyorum,bizimkiler zararlı çunku, şimdiye kadar bir hayırlarını görmedim, hatta ikisi için çok fena dileklerde bulunuyorum, ki dalai lama gibi insanımdır.
akrabanın en iyisi bile kendinden iyi olmanı istemiyor.boşver.

Ben de biraz önce böyle bir konu actim. Kiskanclik ayrimcilik diz boyu akrabalarda. Kendi cocugundan iyi olsun istemiyor hicbiri.

Ben de biraz önce böyle bir konu actim. Kiskanclik ayrimcilik diz boyu akrabalarda. Kendi cocugundan iyi olsun istemiyor hicbiri.

ben eskiden çok merhametliydim herkese karşı,şimdiyse ben yuvamda mutluyum, geri kalanına go to hell diorum artık.
ister sarayda yaşasınlar,isterse çölde, umrumda değil.

ben eskiden çok merhametliydim herkese karşı,şimdiyse ben yuvamda mutluyum, geri kalanına go to hell diorum artık.
ister sarayda yaşasınlar,isterse çölde, umrumda değil.
Ben ayrildim esimden nasil hoslarina gidiyordur ama yapcak bir sey yok. Kendi cocuklarini onlarin evlerini falan övüyorlar ben de takmiyormusum gibi evet evet cok güzel ben de cok begendim diyorum.

O kisi cidden asiri derecede cahil veya karaktersiz biri. Okuyunca sinirlerim tepeme cikti ne bicim bir insan bu ya. Hatta insan mi acaba???!!! Dusene bir de kendisi tekme atmis. Allah onu islah etsin. Rezil insan! Siz de kendinizi uzmeyin boyle insanlarin lafiyla...

Birde biriyle ters düsünce kocanin seni neden biraktigi belli derler can yakmis olmak icin. Senin yerinde olsam o akrabanin yüzüne bakmam. Hic gerek yok. Bende bosandigimda cok kisiyi sildim. Ne cektigini herkes kendi biliyor.

Bebeğim insanın en büyük düşmanı zaten tanıdığıdır. Tanımadığın birinden zarar görme oranın çok düşüktür. Günümüzde akrabalar ın çoğu yılanlık yapıyor. Atıyorum bende bugün boşansam herkes arkamdan laf yapar sevinir , biri de çıkıp benim adıma üzülmez bu kız ne halde demez. Bu işler böyledir. Sana zarar verenlerden uzak dur , eminim bu dönemler de bitecektir bana İnan. İlerde çok rahatlayacaksın. Üzülme üzüldükçe onlar daha çok sevinir. Kim ne derse desin eğer sana kötü konuşmaya başladıysa sen ona kötü konuşup tlf nu yüzüne kapat. Bulunduğumuz bu yıllarda ailemizden başka sırtımızı dayayacağımız kimimiz var. Elalemi boşver annene babana güven onlara sırtını daya.

Hayırlı olsun. Bu son darbe de olmayacak. Kimseye söz hakkı vermeyeceğinizi anlamış oldunuz. O hangi kapının köpeği de geliyor size havlıyor? Nefret ediyorum böyle insanlardan. Terbiyesiz ya sanki herkes çok meraklı boşanmaya.

Bitiriyoruz işte yazdigima mi takildiniz

Akrabanızdan buram buram cehalet kokuları geliyor!!!
Erkek adam her ev işini yapar, neden yapmazmış...
Ve bu süreçte neden akrabalarımızla görüşüyor yada dertleşiyorsunuz ki... Bu aşamada en son görüşeceğiniz kişiler akrabalarınız olsun.
Çünkü akraba değil akrepler!!!

Boşanma aşamasında birisi olarak her halta burnunu sokmayı kendinde hak gören insanlara felaket derecede sinirleniyorum. Geçmiş konularınız bilmiyorum ama bu yola girdiyseniz asla dönmeyin hiç birşey düzelmez.

Size s.git diyip telefon kapatan kadın size destek olan, sizi dinleyen, anlayan kadın mı sahiden. Bırakın Allahaşkına böyle seviyesiz insanları. Karar aldıktan sonra da kimseyi dinlemeyin. Onay almak zorunda değilsiniz. Sizi haklı bulmaları size artıda ekside katmaz. Bu sizin hayatınız sizin kararınız. O evlilikte çileyi çeken sizsiniz. Ne akrabanız, ne ananız ne babanız. Kararını kendiniz verdiniz sorumluluğu kendiniz alacaksınız. Bence bu süreçte de herkese her şeyi anlatmayın. Bilmemeliler. Gerek yok. Yav he he de geç. Benim kararım bu de. Hadi güle güle de. Yallah tazyik de.

Erkek adama temizlik yaptırılır mı ne ya? Siz oyun oynarken canınız kocanıza çamaşır astırmadığınız için oluyor tüm bunlar. Neden yapmasın eli ayağı yok mu denesene o çok bilmiş akrabasına, ben eşiyim hizmetçisi değil ya da

söyleyecek bişey bulamayıp,temizlik yaptırıyorsun cümlesi bile ne kadar haklı olduğunuzu gösteriyor.
demek ki temizlikte yardım istemişsiniz ki unutmamış söylemişler.
aldatmamışsın,dövmemişsin,sövmemişsin.
bunlar olsa söylerlerdi herhalde :)))
Gerçekten acınası cümleler.
cehalet akıyor nerden baksan.
yazık ki ne yazık.
ah vah yani o kadar.

siz bir an önce yolunuza bakın.
hayatınızla ilgili kararlar da,kimsenin yorumunu almayın. Herkese bu duruşunuzu gösterin.
iyi yada kötü hiçbir yorum.
sizin hayatınız sizin kararınız.
size laf yetiştirmek yerine,kocişlerine 3-5 çeşit yemek yetiştirsinler akşama.
he bide kapıdan girince kocalarının ellerini öpmeyi ihmal etmesinler

nasıl sinir oldum anlatamam.
lütfen engelleyebiliyorsanız engelleyin.
çok sabır,çok güç,çok şans diliyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…