Boşanma eşyaları nasıl getircem

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Malum şahısla görüştük. Anlaşmalı boşanmayı kabul etti. Ama benim eşyalarımın (ki zaten iğneden ipliğe bütün ev eşyalarını mobilyayı beyaz eşyayı ben almıştım) geri getirmek sorun oldu. Bayram tatilinde gidip eşyalarımı toplamak istedik. Karşı taraf "kirasını benim verdiğim eve giremezsin. Anahtarı değiştirdim zaten. Çerini çöpünü ben yükler gönderirim asla evime adım atmıycaksın. Rezillik çıkarttırma bana" diye mesaj yazmış. Çer çöp dediği eşyaların içinde rahmetli babamın benim için 25 yıl evvel kıbrıstan getirttiği çeyiz takımım da var. Yani benim için manevi değeri olan şeyler.

Şimdi nasıl yapsam. Kendim gidip toplasam mı yoksa o mu göndersin. Nasıl yapıcam bilmiyorum

Benim bir komsum vardi kardesi bosanirken eve memurlarda gelmis onlarin yaninda paylasmislar. Gelin legenibile aldi diye soylenmisti gelinlerine. Nasil cani yandi kimbilirde hic bir seyini birakmak istemedi. Allah bilir. Bence avukata danisin gerekirse boyle bir yola basvurursunuz

Istediğiniz her eşyayı göndermezse?

Avukata danışın mutlaka o göndermesin. Tekte gitmeyin,yanınızda bir memur hukukçu olması her zaman iyidir.

Hiç bir şey demeyin ona,ilk önce avukat bulun sonra gidin zorluk çıkartacak cesareti kalmaz size yapıyordur

Oyle polis vs olmadan gidilir mi ne cesaret? Eski esin kesin sorun cikartacak ondan girmenizi istemiyor. Yoksa bir an once olsun bitsin diye kendi acardi.
Polisi aradım. Mahkeme olmadan polis gelmiyomuş. Boşanma gerçekleşince polis geliyomuş öyle dediler nasıl yapsam bilmiyorum

Avukatınız var mı, ne dedi?

Ev sizin de eviniz hala girmeye hakkınız var. Yarın herif işteyken avukatınızla gidin girin derim.

Polisi aradım. Mahkeme olmadan polis gelmiyomuş. Boşanma gerçekleşince polis geliyomuş öyle dediler nasıl yapsam bilmiyorum
o zaman boyle aile arkadas kalabalik olarak gidip esyalarinizi alacaksiniz..ama bi kavga cikma ihtimali de var..
yada esya esya diye dile getirmeden kalsin esyalarim simdilik deyip mahkemeden sonra polisle gidip alacaksiniz..

Avukatinizla gorusun. Istediginizi vermezler cunku. Bi memurla gidip almaniz gerekiyor. Zira babam pislik olsun diye annemin ceyizlerine su dokup kuflenmesini bile saglamis. Boyle de pislik yaparlar.

o zaman boyle aile arkadas kalabalik olarak gidip esyalarinizi alacaksiniz..ama bi kavga cikma ihtimali de var..
yada esya esya diye dile getirmeden kalsin esyalarim simdilik deyip mahkemeden sonra polisle gidip alacaksiniz..
Ailem kendin istedin kendin evlendin diyor evlenirken sordum kaçarak göçerek evlenmedim ailemde itiraz etmedi ama şimdi biz karışmayız diyolar. Anlayacağın arkamda destek olacak kimsem yok. Eşyada kendinin olsun diycem artık. Nekadar yazık ki bana özel eşyalarımı dahi almaya gidemiyorum

Ailem kendin istedin kendin evlendin diyor evlenirken sordum kaçarak göçerek evlenmedim ailemde itiraz etmedi ama şimdi biz karışmayız diyolar. Anlayacağın arkamda destek olacak kimsem yok. Eşyada kendinin olsun diycem artık. Nekadar yazık ki bana özel eşyalarımı dahi almaya gidemiyorum
ben anlsmiyorum su aileleri evladin hata da yapsa yaninda olmalisin..

ben anlsmiyorum su aileleri evladin hata da yapsa yaninda olmalisin..
Evladın diyosun işte. Benim evladım diycek kimsek yok. Babam ben küçükken öldü. Abilerim de napıyosan yap sen biz karışmıyoruz diyorlar. Annem bir tek destek olan. O da garibanın teki bildiği yanıldığına yetmiyor. Şu aşamada en çok ta bu kadar yalnız olduğuma üzülüyorum

Back
X