Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumar oynuyor çünkü , sizin iş güç meslek durumu nedir boşanırsanız planınız da neler var, bebekte var malum.Kızlar merhaba 3 senedir evliyim ve daha 1 aylık da hamileyim. Kısaca bahsetmek gerekirse tüm düğünü maddi manevi eşim yaptı ve baya sıkıştı. Düğünde takılan altınları sonrasında sattı 2023 yılında dört yüz küsür lira yaptı. Ama sonrasında yine borçlar bitmedi. Sonrasında araba aldık tabi borçla. Yapamadı arabayı sattı ama araba alırken alınan hiçbir borç ödenmedi. Birkaç defa kumar oynadı ki bence orda battı büyük ölçüde. Benim ailem arabanın satıldığını bilmiyordu mahcup olmamak için izinde gideceğimizde tekrar borçla araba aldı ve tahmin edersiniz ki yine sattı. Milletin borç ala ala yemediği laf kalmadı adam resmen alışmış borç almayınca rahat edemiyor. 3 senedir asla borçları bitmedi biteceğine de inanmıyorum. Araba alırken bi akrabasından borç almış ondan da sonra haberim oldu bu yaptıklarından sonradan haberim oldu hep. Telefonunda yakalayınca borçlarını full inkar ediyor yeminler ediyor ben tabi inanmayınca itiraf etmek zorunda kalıyor.
Ben öğretmenim ama henüz atanmadım. Ailem her zaman arkamda ama şunu da düşünüyorum eşimin bundan başka kötü diyebileceğim bir şeyi yok çıkmazdayımKumar oynuyor çünkü , sizin iş güç meslek durumu nedir boşanırsanız planınız da neler var, bebekte var malum.
Ben öğretmenim ama henüz atanmadım. Ailem her zaman arkamda ama şunu da düşünüyorum eşimin bundan başka kötü diyebileceğim bir şeyi yok çıkmazdayım
Kumarın lafı bile boşanmak için yeterli.Bu adamdan ayrılın,kendinize ve bebeğinize yeni bir hayat kurun.Kızlar merhaba 3 senedir evliyim ve daha 1 aylık da hamileyim. Kısaca bahsetmek gerekirse tüm düğünü maddi manevi eşim yaptı ve baya sıkıştı. Düğünde takılan altınları sonrasında sattı 2023 yılında dört yüz küsür lira yaptı. Ama sonrasında yine borçlar bitmedi. Sonrasında araba aldık tabi borçla. Yapamadı arabayı sattı ama araba alırken alınan hiçbir borç ödenmedi. Birkaç defa kumar oynadı ki bence orda battı büyük ölçüde. Benim ailem arabanın satıldığını bilmiyordu mahcup olmamak için izinde gideceğimizde tekrar borçla araba aldı ve tahmin edersiniz ki yine sattı. Milletin borç ala ala yemediği laf kalmadı adam resmen alışmış borç almayınca rahat edemiyor. 3 senedir asla borçları bitmedi biteceğine de inanmıyorum. Araba alırken bi akrabasından borç almış ondan da sonra haberim oldu bu yaptıklarından sonradan haberim oldu hep. Telefonunda yakalayınca borçlarını full inkar ediyor yeminler ediyor ben tabi inanmayınca itiraf etmek zorunda kalıyor.
Daha ne olsunBen öğretmenim ama henüz atanmadım. Ailem her zaman arkamda ama şunu da düşünüyorum eşimin bundan başka kötü diyebileceğim bir şeyi yok çıkmazdayım
Evet doğru diyorsunuzAma bu saydığınız çok kötü bir özellik zaten başlı başına.Kumar tek başına boşanma sebebidir.
Hımmm anladım kumarı görmezden geleyim mi diye soruyorsunuz siz.Ben öğretmenim ama henüz atanmadım. Ailem her zaman arkamda ama şunu da düşünüyorum eşimin bundan başka kötü diyebileceğim bir şeyi yok çıkmazdayım
Üç senedir borç harç içinde yüzerken çocuk yapmak ne kadar mantıklı? Aile yardım etmedi diye serzenişte bulunuyorsunuz ama demek ki oğullarını sizden iyi tanıyorlar.Kızlar merhaba 3 senedir evliyim ve daha 1 aylık da hamileyim. Kısaca bahsetmek gerekirse tüm düğünü maddi manevi eşim yaptı ve baya sıkıştı. Düğünde takılan altınları sonrasında sattı 2023 yılında dört yüz küsür lira yaptı. Ama sonrasında yine borçlar bitmedi. Sonrasında araba aldık tabi borçla. Yapamadı arabayı sattı ama araba alırken alınan hiçbir borç ödenmedi. Birkaç defa kumar oynadı ki bence orda battı büyük ölçüde. Benim ailem arabanın satıldığını bilmiyordu mahcup olmamak için izinde gideceğimizde tekrar borçla araba aldı ve tahmin edersiniz ki yine sattı. Milletin borç ala ala yemediği laf kalmadı adam resmen alışmış borç almayınca rahat edemiyor. 3 senedir asla borçları bitmedi biteceğine de inanmıyorum. Araba alırken bi akrabasından borç almış ondan da sonra haberim oldu bu yaptıklarından sonradan haberim oldu hep. Telefonunda yakalayınca borçlarını full inkar ediyor yeminler ediyor ben tabi inanmayınca itiraf etmek zorunda kalıyor.
Bir öğretmen daha kızlarrrr koşun. Kimi tüm maaşını kocaya verir, bu üye de kumarbaz , parasını çarçur eden kocişine bile bile bir de çocuk yapıyor pesss .edit: aklı başında tüm öğretmenlerimize saygılar, onlar ayrı.Ben öğretmenim ama henüz atanmadım. Ailem her zaman arkamda ama şunu da düşünüyorum eşimin bundan başka kötü diyebileceğim bir şeyi yok çıkmazdayım
Konu sahibi ailemizden borç almasına asla izin vermeyin. Atanmaya çalışın ve bu adamdan kurtulun. Alacaklılar kapıya dayanmadan ya da eşiniz gidip tedavi olsun. Bu arada eşiniz ne iş yapıyorKızlar merhaba 3 senedir evliyim ve daha 1 aylık da hamileyim. Kısaca bahsetmek gerekirse tüm düğünü maddi manevi eşim yaptı ve baya sıkıştı. Düğünde takılan altınları sonrasında sattı 2023 yılında dört yüz küsür lira yaptı. Ama sonrasında yine borçlar bitmedi. Sonrasında araba aldık tabi borçla. Yapamadı arabayı sattı ama araba alırken alınan hiçbir borç ödenmedi. Birkaç defa kumar oynadı ki bence orda battı büyük ölçüde. Benim ailem arabanın satıldığını bilmiyordu mahcup olmamak için izinde gideceğimizde tekrar borçla araba aldı ve tahmin edersiniz ki yine sattı. Milletin borç ala ala yemediği laf kalmadı adam resmen alışmış borç almayınca rahat edemiyor. 3 senedir asla borçları bitmedi biteceğine de inanmıyorum. Araba alırken bi akrabasından borç almış ondan da sonra haberim oldu bu yaptıklarından sonradan haberim oldu hep. Telefonunda yakalayınca borçlarını full inkar ediyor yeminler ediyor ben tabi inanmayınca itiraf etmek zorunda kalıyor.
o kadar borcun arasına bebeği ne ara sıkıştırdınız büyük cesaretKızlar merhaba 3 senedir evliyim ve daha 1 aylık da hamileyim. Kısaca bahsetmek gerekirse tüm düğünü maddi manevi eşim yaptı ve baya sıkıştı. Düğünde takılan altınları sonrasında sattı 2023 yılında dört yüz küsür lira yaptı. Ama sonrasında yine borçlar bitmedi. Sonrasında araba aldık tabi borçla. Yapamadı arabayı sattı ama araba alırken alınan hiçbir borç ödenmedi. Birkaç defa kumar oynadı ki bence orda battı büyük ölçüde. Benim ailem arabanın satıldığını bilmiyordu mahcup olmamak için izinde gideceğimizde tekrar borçla araba aldı ve tahmin edersiniz ki yine sattı. Milletin borç ala ala yemediği laf kalmadı adam resmen alışmış borç almayınca rahat edemiyor. 3 senedir asla borçları bitmedi biteceğine de inanmıyorum. Araba alırken bi akrabasından borç almış ondan da sonra haberim oldu bu yaptıklarından sonradan haberim oldu hep. Telefonunda yakalayınca borçlarını full inkar ediyor yeminler ediyor ben tabi inanmayınca itiraf etmek zorunda kalıyor.
Daha ne olacak ki..Sizin kötülük tanımınız nedir..Ben öğretmenim ama henüz atanmadım. Ailem her zaman arkamda ama şunu da düşünüyorum eşimin bundan başka kötü diyebileceğim bir şeyi yok çıkmazdayım
1 aylık hamilelik kumar borç sürekli borç borç insanın ömrü biterKızlar merhaba 3 senedir evliyim ve daha 1 aylık da hamileyim. Kısaca bahsetmek gerekirse tüm düğünü maddi manevi eşim yaptı ve baya sıkıştı. Düğünde takılan altınları sonrasında sattı 2023 yılında dört yüz küsür lira yaptı. Ama sonrasında yine borçlar bitmedi. Sonrasında araba aldık tabi borçla. Yapamadı arabayı sattı ama araba alırken alınan hiçbir borç ödenmedi. Birkaç defa kumar oynadı ki bence orda battı büyük ölçüde. Benim ailem arabanın satıldığını bilmiyordu mahcup olmamak için izinde gideceğimizde tekrar borçla araba aldı ve tahmin edersiniz ki yine sattı. Milletin borç ala ala yemediği laf kalmadı adam resmen alışmış borç almayınca rahat edemiyor. 3 senedir asla borçları bitmedi biteceğine de inanmıyorum. Araba alırken bi akrabasından borç almış ondan da sonra haberim oldu bu yaptıklarından sonradan haberim oldu hep. Telefonunda yakalayınca borçlarını full inkar ediyor yeminler ediyor ben tabi inanmayınca itiraf etmek zorunda kalıyor.