Boşanma günü geldi

Üzerinize yıkıp kaçmaya çalışmamış en azından. O kadar bana kendimi değersiz hissettirdin diyip vızzıkladıktan sonra.
Ben baştan öğrenseydim zaten bitireceğimi çok iyi biliyordu. O değer kısımları bahanesi oldu gibi geliyor biraz bana. Boşanmak için aceleci davrandı o yüzden benim duymamam bilmemem için.

mahkemeye gelmez büyük ihtimalle blöf yapmış bu kadar borçla sizi ikna etme yoluna girer

Korkusundan ne yapacağını şaşırmış hemen boşanmak istemiş. Alışkanlıklar arasında en zor bırakılanlardan birisi de kumar, devam etseniz daha çok çukuruma doğru sürüklenirdiniz. Bitmesi hayrınıza olmuş.

Ben de öyle düşünüyorum. Çünkü ilk değil ikinci borcu bu. İlkinde meblaa küçüktü ok dedim ödedik. Ama bitmemiş onda bu alışkanlık yıllar sonra tekrar ortaya çıktı.

Boşanma davamın olduğu gün canlı cenaze gibiydim. Oğlumu okula yolladım kızımı kreşe bırakırken müdiresi kreşin ne bu hal birine birşey mi oldu dedi. Boşanma aşamasında olduğumu biliyordu. Davam var bugün dedim. Böyle gitmeyeceksin di mi dedi. Ordan çıkıp kuaföre gittim takımlarımı giydim topuklu ayakkabımı giydim. Saçlarım uzamış baya ben de şaşırmıştım. Makyajımı da yaptım annemle gittik. Kendisi tek başına gelmiş. Aile mahkemesi ya herkes boşanıyor yanında aileler. Bir tek bu mal tek. Gayet cool takıldım şok geçirdi beni görünce. Çıldırdı sinirden hakime bile bağırdı salak. O mahkeme bana travma olur sanmıştım hiç öyle olmadı dimdik çıktım ordan. Hergün adliyenin önünden geçiyorum hiç travma olmamış o ise ağlamak üzereydi çıktığında gideceği yönü bile şaşırdı yolu bulamadı.

En sevdiğiniz kıyafetlerinizi giyin kişisel bakiminiza özen gösterin.
Nispet olsun diye değil kendinizi iyi hissedin diye.
Çok kaygılıysaniz belki ufak bi sakinleştirici vs alabilirsiniz iyi hissettirir.
Çıkışta plan yapın size iyi gelecek bikac kişiyle oturup bı kahve içebilirsiniz belki.
Böyle zamanlarda sosyal destek olursa çok daha kolay atlatiliyor.Cevrenizden destek istemekten cekinmeyin.
Yarınlar sizin, yarınlar daha güzel olacak buna inanın.

İnş bende sizin gibi hissederim. O kadar çok istiyorum ki dimdik durabilmeyi. Allah yardımcım olsun.

Fönlü makyajli gayet bakımlı gittim.Serefsiz paspal gibi giymisti ve erkenden gelmişti.Yaninda ki kadın avukatin ağzının icine girmis kur yapıyor, koridor kahkahalariyla inliyordu.Dimdik girip tepkisiz bitirdim.Hakim eminmisiniz vs diye soruyor o kadar.Hic gözgöze gelmedik.Ama o kadar mutluydu ki gözümden kaçmadı.
En son" boşanmayi kabul ediyormusunuz? " sorusuna sesimi yükselterek evet dedim.
Çıktık imzalar vs.Ayri ayri avukatlarla binadan ayrildik.
Yolda beni arayıp utanmadan teşekkür etti.Beraber geçen yıllarımız ve kızımız icin.Lafi ağzına tıkayıp gerekeni yaptim.

Ne guzel yazmışsınız. İlerleyen zamanlarda inşallah ben de motive ederim ihtiyacı olanı.

Kendi borçları dağ kadar ama sizi suçlamış değersiz hissettirdiğinizi söylemiş. Seviyorsunuz ya da alışkanlığınız var düzeleceğini düşünüyorsunuz ama kumar bağımlılığı kolay kolay geçecek bir sey değil. İyi anılarınız vardır mutlaka aklınıza gelir ama sizin kızınız çocuğunuz ileride böyle bir evliliği sürdürsün ister miydiniz?

Dilekçe veriyorsun ya onun için niye sorsun. Hakimin zaten bir sürü davası var boşar boşar geçer anlaşmalı olunca..
Oda dogru da ne vilimybelki birde hakimin önünde hesaplassınlar diye soruyorlardır sandım gercı dayımda gecen on dk sürmedi bosandı cıktı anlasmalı. Cok sasırmıstım.

nasılsınız? umarım bundan sonrası için hayat size bütün güzelliklerini sunar, gönül ferahlığı dilerim.

nasılsınız? umarım bundan sonrası için hayat size
Sabah kaltım önce güzel bir kahvaltı yaptım. Son ses müzik eşliğinde en güzel kıyafetlerimi giydim. Sacımı makyajımı yapıp gittim mahkemeye. Kalbimde hep bir titreme vardı itiraf etmeliyim. Ama eski koca kişine hiç belli etmedim. Girmeden geldi yanıma nasıl olduğumu sordu, hiç uyumamış çok belliydi her halinden elleri titriyordu. O an ondan daha güçlü olduğumu hissettim. Mahkeme bittiğinde konuşmak için geldi arkamdan hiç umursamadım. Kendini çok kötü hissetti farkettim. Belki canice gelecek ama onun mutsuzluğu beni çok mutlu etti. Artık kızım ve kendi hayatıma bakacağım.

bekledıgım bır cevap cok supersınız bız kadınlar cok gucluyuz erkekler bızsız yapamaz ama bız onlarsız dımdık durur cocugumuza anne babada oluruz ömur boyu cekecegın ezıyete boyun egmedıgın ıcın tebrık edıyorum

Allah kızınıza ve size güzellikler nasip etsin.Size yasattiklarini yaşasın o exde.Çok mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…