Evet sayılır , mesaj atın 1 aydır yatağını ayırıyorsun artık yüz yüze söylemeye çekiniyorum bu şekilde uzatmayalım tarzıMerhaba, herkese iyi sabahlar. Merak ettiğim bir konu var, bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Eşimin benimle ayrı uyuyor olması boşanmada haklı sebep olur mu? Bunu nasıl ispatlarım mahkemede? Karşılıklı anlaşarak boşanmadan bir farkı olur mu benim haklarım açısından ?
Anlaşarak boşanmak ilk tercih olmalı kolay net hızlıMerhaba, herkese iyi sabahlar. Merak ettiğim bir konu var, bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Eşimin benimle ayrı uyuyor olması boşanmada haklı sebep olur mu? Bunu nasıl ispatlarım mahkemede? Karşılıklı anlaşarak boşanmadan bir farkı olur mu benim haklarım açısından ?
Bunu istediği zaman beraber uyuyoruz.Ayrı uyuyor olması değil de, cinsel anlamda görevini yerine getirmemesi boşanma sebebi.
Kişinin kendi attığı mesaj nasıl delil olur ?Evet sayılır , mesaj atın 1 aydır yatağını ayırıyorsun artık yüz yüze söylemeye çekiniyorum bu şekilde uzatmayalım tarzı
Evet, bunu merak ediyorum yani bu durumu sözel olarak ifade etmem yeterli olur mu? Mesaj atsam delil sayılır mı ? Mesaj atınca “evet haklısın” ya da “hayır, böyle devam edelim” gibi bir cevap mı vermesi gerekir?Kişinin kendi attığı mesaj nasıl delil olur ?
O daha vahim. Peki siz neden bunu kabul ediyorsunuz?Bunu istediği zaman beraber uyuyoruz.
evet normalde bu şekilde ilerlemiyordu, yataklari bir sebeple ayiriyordu; uyuyakalması, bebeğimizin sık uyanması, bazı tartışmalar sonrası… Genelde benim müdahalemle düzelen durumlar oluyordu. Hatta bir ara tamamen bırakmıştı. Sonra nöbet usulü çalışıyor nöbet öncesi iyi uyusun diye yan odaya geçti sonra tekrar başladı ayrı uyumalar. Birkaç kez ayrı yatmak istemediğimi belirttim, bunun doğru olmadığını çiftleri daha çok uzaklaştırdığını vs. Zaten nobetli çalıştığı için ayin yarısı onsuz geçiyor. Son seferde böyle oldu, 1 hafta kadar beraber uyuduk ve bunu fark ettim. Dile getirdim canı sıkıldı ayrı uyumaya devam ediyorO daha vahim. Peki siz neden bunu kabul ediyorsunuz?
Eşinize o işteyken bir mesaj atın. Artık bu durumdan yorulduğunuzu ve bıktığınızı, sadece canı istediğinde sizinle birlikte olmak için aynı yatakta yattığını belli eden. Ancak bu şekilde delil olur.
Oh adamdaki keyfe bak. Aman yoruluyor uyanmasın, aman çocuk ağlıyor uykusu bölünmesin hatasını bi zamanlar bende yapmıştım. Boşandım şükür.evet normalde bu şekilde ilerlemiyordu, yataklari bir sebeple ayiriyordu; uyuyakalması, bebeğimizin sık uyanması, bazı tartışmalar sonrası… Genelde benim müdahalemle düzelen durumlar oluyordu. Hatta bir ara tamamen bırakmıştı. Sonra nöbet usulü çalışıyor nöbet öncesi iyi uyusun diye yan odaya geçti sonra tekrar başladı ayrı uyumalar. Birkaç kez ayrı yatmak istemediğimi belirttim, bunun doğru olmadığını çiftleri daha çok uzaklaştırdığını vs. Zaten nobetli çalıştığı için ayin yarısı onsuz geçiyor. Son seferde böyle oldu, 1 hafta kadar beraber uyuduk ve bunu fark ettim. Dile getirdim canı sıkıldı ayrı uyumaya devam ediyor
Aynen böyle düşünüyorum. Bir kez çok geç saate kadar bir meşguliyetimiz olmuştu, sabah nöbete gideceği için ayrı yatmasını onaylamistim ama bir kez olsun tekrarlamasın dedim. Demeseymişim keşkeOh adamdaki keyfe bak. Aman yoruluyor uyanmasın, aman çocuk ağlıyor uykusu bölünmesin hatasını bi zamanlar bende yapmıştım. Boşandım şükür.
O bebek tek başına ortaya getirilmedi. Mümkünse konfor alanı bozulsun biraz.
Öyle bile dese elektronik ortamdaki deliller yan delillerle desteklenmedikçe hükme esas alınmaz.Evet, bunu merak ediyorum yani bu durumu sözel olarak ifade etmem yeterli olur mu? Mesaj atsam delil sayılır mı ? Mesaj atınca “evet haklısın” ya da “hayır, böyle devam edelim” gibi bir cevap mı vermesi gerekir?
Henüz kendisi ile boşanma konusunu konuşmadım. Şans verilir mi verilmemeli mi ? Uzun bir süre buna ara vermişti, tekrar başladı ve bundan en net şekilde hoşlanmadığımı bildiği halde bu davranışına devam ediyor olması benim boşanmayı düşünmeme sebep oluyor.Bu boşanma sebebi olabilir belki ama anlaşmalı boşanmaya çalışın. Ayrı yatıyor diye tazminat alamazsın yani. Nafaka her türlü verecek çocuk için. Boşanmaya yanaşmıyor mu bu sebeple mi sebep arıyorsunuz?
Gece bebeğimiz uyandıkça o da uyanıyormuş. Meslegimiz aynı, ben ücretsiz izindeyim, onu anlamaya çalışıyorum yoruluyor tabi diyorum; ama ben olsam yine de eşim rahatsız oluyorsa yatağı ayirmazdim. Bazen tartistigimiz zaman da ayırıyor. Aldatma olduğunu sanmıyorum, asla yapmaz diyemem tabi.yatakları ayırmasının sebebi ne aldatıyor mu? yoksa annesi gibi mi görüyor doğurdunuz için bi sebebi olmalı
Tazminat değil, güzel bir meslegim var. Daha çok o kusurlu oldugu için çocuk annede kalır gibi… Bilerek bu davranışını sürdürdüğü için kuru kuru bitsin istemem, çok üzülüyorum çünkü. Bosanma durumları ile ilgili hiç bilgim yok herhangi bir şekilde ne gibi farkı olur öğrenmek için soruyorum.Haklarım derken neyden bahsettigini biraz daha acarmisiniz ? Tazminat nafaka felan mı ?
Nafakayı cocuk icin alacaksiniz zaten ama tazminat alacaginizi sanmıyorum sorun sadece buysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?