- 28 Ocak 2009
- 34.577
- 58.351
- 1.123
- Konu Sahibi Amphitritess
-
Eşiniz de burada hatalı ama yanınızda içmemesi gerek.dışarıda içsin gelsin.Alışkanlıklar kolay edinilir zor bırakılır canım bende bırakmak istiyorum tabi ki ama dedim ki benim yanımda içme canım istiyor dedim hem yanımda içiyor hemde eve karton karton sigara getiriyor
ben de günde 1,5 paket içiyordum. o sende bitiyor . eğer bebeğini seviyorsan bırakmalısın. ama bırakamıyorum diyene de bi şey diyemem. irade sonuçta bu.Alışkanlıklar kolay edinilir zor bırakılır canım bende bırakmak istiyorum tabi ki ama dedim ki benim yanımda içme canım istiyor dedim hem yanımda içiyor hemde eve karton karton sigara getiriyor
ne kadar cahil insanlar bunlar . tövbe tövbeeeEvet
Evet önceden aldım annem yazık kadın bizi okutmak için güne mi gitmedi temizlik mi yapmadı halı mı dokumadı ama bu nedense kv bin gözüne geldi abimin çocuğu oldu İstanbul'a gittim oğlumun paralarını abisine yedirecek diye ağlamış
evin tapusu senin üzeri olduğu için hak mı istiyor evden,eğer öyleyse zaten hakkı yok evlilikten önce alındığı için.Önceden böyle değildi işte anneme ev almıştım ben onun kredisi bitti çok şükür ama yeni bitti işte saf gibi kvye anneme ev aldığımı falan söyledim hiç kötü düşünemedim ki ama dedim bak benim bir sene daha kredim var istersen evliliği bir sene daha uzatalım sorun olsun istemiyorum dedim ama tabiki alacaksın o senin annenden ailen paranı yemiş oh olmuşa geldi olay
Kadın tam dayaklık.tovbe tovbeeEvet
Evet önceden aldım annem yazık kadın bizi okutmak için güne mi gitmedi temizlik mi yapmadı halı mı dokumadı ama bu nedense kv bin gözüne geldi abimin çocuğu oldu İstanbul'a gittim oğlumun paralarını abisine yedirecek diye ağlamış
şimdi sigarayı ben olsam bırakırdım ki ilk hamilelikten sonra bıraktım. test yaptım ve hamile olduğumu öğrenince bıcak gibi kestim attım .
11 yıl önce ve bi daha içmedim. içemedim.
hadi bırakamadın diyelim. eşinin sana sigaradan daha büyük zararı var orası kesin.
çok üzücü.
İşte şimdi biz ev alırsak ne kadar ödediysem o kadar bana yardım yapacaklarmış abimde memur oldu ama zaten İstanbul'da kiralar ne kadar pahalı biliyorsunuz annem neyle ödeyecek abim desem o da yarı yarıya koyduk annemin üzerine yaptık abim zaten eşim sonradan sıkıntı çıkarmasın evlenince senin eşinde sıkıntı çıkarmasın diye ortak aldık annemeevin tapusu senin üzeri olduğu için hak mı istiyor evden,eğer öyleyse zaten hakkı yok evlilikten önce alındığı için.
evlenmeden önce yaptığınız bi şey için sizi suçlaması çok komik ve kişilik olarak da çirkin bir hareket .İşte şimdi biz ev alırsak ne kadar ödediysem o kadar bana yardım yapacaklarmış abimde memur oldu ama zaten İstanbul'da kiralar ne kadar pahalı biliyorsunuz annem neyle ödeyecek abim desem o da yarı yarıya koyduk annemin üzerine yaptık abim zaten eşim sonradan sıkıntı çıkarmasın evlenince senin eşinde sıkıntı çıkarmasın diye ortak aldık anneme
Gel bana sor annemle bohça götürmeye gitmiştik farklı şehirler olunca annemde safım evinizi satmayın Ayşe hanım ne işiniz var müstakil evde burda oturun işte ne güzel eviniz var dedi anneme şikayet karışmayın canım benim evim dedi böyle eke eke yazık annem yerin dibine girdi yanlış anladınız falan sesi ama işteKadın tam dayaklık.tovbe tovbee
anlamadım yazdıklarınızdan hiç bir şeyGel bana sor annemle bohça götürmeye gitmiştik farklı şehirler olunca annemde safım evinizi satmayın Ayşe hanım ne işiniz var müstakil evde burda oturun işte ne güzel eviniz var dedi anneme şikayet karışmayın canım benim evim dedi böyle eke eke yazık annem yerin dibine girdi yanlış anladınız falan sesi ama işte
Yani hayatım ,simdi ne denilebilir ki,çocuğun da olacak.sen evliliğini kendi iradenle bi gözünden geçir ,yaşadıklarını yaşayacaklarını ,ona göre bi karara var.simdi anlattiklarin cok sinir bozucu şeyler üzücü seyler ama,simdi biz görmediğimiz için ,ne yapman gerektiginle ilgili birsey soyleyemeyiz.sadece hamileligini annenlerde gecirsen daha iyi olur sankiİşte şimdi biz ev alırsak ne kadar ödediysem o kadar bana yardım yapacaklarmış abimde memur oldu ama zaten İstanbul'da kiralar ne kadar pahalı biliyorsunuz annem neyle ödeyecek abim desem o da yarı yarıya koyduk annemin üzerine yaptık abim zaten eşim sonradan sıkıntı çıkarmasın evlenince senin eşinde sıkıntı çıkarmasın diye ortak aldık anneme
Evi satıp müstakil ev alıp tavuk dana besleyecekmiş annemde bu yaştan sonra zor olmaz mı dedi o da benim evim dedi benim kv çalışmıyor ama kendisinin evi olduğunu söyleyebiliyor ben çalıştığım halde gelinler söz konusu olunca oğullarının parası oluyoranlamadım yazdıklarınızdan hiç bir şey
İşte canım benimde o kafamı karıştırıyor hani düzelir mi yoksa daha mı kötü hal alır bilmiyorumYani hayatım ,simdi ne denilebilir ki,çocuğun da olacak.sen evliliğini kendi iradenle bi gözünden geçir ,yaşadıklarını yaşayacaklarını ,ona göre bi karara var.simdi anlattiklarin cok sinir bozucu şeyler üzücü seyler ama,simdi biz görmediğimiz için ,ne yapman gerektiginle ilgili birsey soyleyemeyiz.sadece hamileligini annenlerde gecirsen daha iyi olur sanki
zaten sana küfür etmesi ayrı bi dert . annene küfür etmesi çok daha ayrı iğrenç üstelik.Evi satıp müstakil ev alıp tavuk dana besleyecekmiş annemde bu yaştan sonra zor olmaz mı dedi o da benim evim dedi benim kv çalışmıyor ama kendisinin evi olduğunu söyleyebiliyor ben çalıştığım halde gelinler söz konusu olunca oğullarının parası oluyor
Doktor aynısını bana da söyledi şimdi direk kes dersem daha ters teper sesi günde bir iki tane içsin dedi ama konu paraya geldi anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama işte bak attığım mesaja bile cevap vermedi bende bugün de bekleyip iş yerindeki işlerimi halledip izne ayrılacamBana göre eşinin bu yaptıklarının sebebi sigara değil. Sigara konusu yaptığı terbiyesizliklere kılıf olmak için hazırda bekletiliyor sadece. Eşin buz gibi terbiyesiz ve bencil biri. Annene yani onun da anne dediği kişiye nasıl küfür edebilir. Çok kırıcı gerçekten.. Seni doyuramadığını nasıl söyler... Seni nasıl orda bırakır... Hem de arkadaşının yanında yapmış bunları. Yazıklar olsun böyle erkeklere.. Seni baş tacı yapması gerekirken, seninle beraber şu süreçlerin tadını çıkarması gerekirken yaptıkları çok çirkin. Sen şimdi sigarayı bırakınca bütün bu huylarına sonsuza kadar veda edeceğini düşünmüyorum. Ben de sigara içtim malesef hamileliğimde. Asla bunu savunmuyorum gerçekten olmaması gereken bi durum. Ama ben biraz stresli geçiriyordum hamileliğimi ve doktorum sigarayı bırak dersem bunun için vereceğim çabanın seni daha fazla strese sokmasından endişe edip mümkün olduğunca azalt diyebiliyorum dedi. Eminim bebeğini babasından daha çok sen düşünürsün. Ama onun sana yaşattığı şeyler şu an sana sigaradan daha çok zarar veriyor. Aklı buna kesmiyor herhalde...
Dediğim gibi onun derdi bambaşka. Ve seni istediği kıvama bu şekilde geri adım atmayarak getirmeye çalışıyor. Yani seni sindirmeye çalışıyor. Allah yardımcın olsun canım. İnan bana bebeğine zarar verebilirsin o insanla bu münakaşaları sürdürerek.Doktor aynısını bana da söyledi şimdi direk kes dersem daha ters teper sesi günde bir iki tane içsin dedi ama konu paraya geldi anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama işte bak attığım mesaja bile cevap vermedi bende bugün de bekleyip iş yerindeki işlerimi halledip izne ayrılacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?