• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma halinde küçük büyük eşyalar

Amaan esya alt tarafi. Ne olumsuz etkisi olacak. Ben giymesi kismet olmayan gelinligi bile atmadim duruyor hala ;) esyalari da hic kullanmamistim evi hazirlamistim dugun bekliyordum. Hepsini degerlendirdim. Mutfak esyalarini 2.evliligimde kullaniyorum. Eski nisanlimin aldiklarini da anneme verdim. Mobilyalari da annemin eve uydurdum. Ayy onca zarara girmisim bir hiyar yuzunden daha da yolunmaya gonlum razi olmadi ;)

Boşanma davası bile açılmadı ama kararliyiz bosaniyoruz ve benim eşim olacak adam bana eşyalarını al bir an önce diye baskı yaptı. Nerdeyse bütün mutfak esyalarimi ve yatak odasını aldım. Yatak odasını satıyorum. Elimde sadece mutfak eşyaları ve bazı perde ve halılar duruyor.
Siz olsanız bu eşyaları ne yapardiniz? Henüz 9 aylık evliydim. Eşyalar yepyeni tabiki. Mutfak eşyalarını, yatak odasi perde ve halisini eğer ikinci bir evlilik olursa kullanmak mantıklı mı? Olumsuz bir etkisi olur mu ? Özellikle bosanan ve 2.evliliğini yapmış bayanlardan yardım istiyorum
Dursun. Icinizden gelmiyorsa vermek. Yazlığa koyarsiniz ilerde :)

Önceki konularından seni hatırladım... herkes evlenme demiştı o adamla:(

Boşanma davası bile açılmadı ama kararliyiz bosaniyoruz ve benim eşim olacak adam bana eşyalarını al bir an önce diye baskı yaptı. Nerdeyse bütün mutfak esyalarimi ve yatak odasını aldım. Yatak odasını satıyorum. Elimde sadece mutfak eşyaları ve bazı perde ve halılar duruyor.
Siz olsanız bu eşyaları ne yapardiniz? Henüz 9 aylık evliydim. Eşyalar yepyeni tabiki. Mutfak eşyalarını, yatak odasi perde ve halisini eğer ikinci bir evlilik olursa kullanmak mantıklı mı? Olumsuz bir etkisi olur mu ? Özellikle bosanan ve 2.evliliğini yapmış bayanlardan yardım istiyorum
Ben bosanirken esyalarimi alip kendime yeni bir duzen kurmustum. Yatak odasi takimini kullaniyorum sadece yatagini degistirdim. Senin icin sorun olmazsa kendine duzen kurdugunda kullanirsin.

Eşyaya önem vermem.
O yüzden kullanmaya devam ederdim.
Anne baba evine döneceksem,onlarn da eşyaları eski ise onlarla değiştirirdim.
Mutfak eşyalarını kullanırdım.

İkinci evlilik durumunda yeni alırdım.

Bende düşünüyorum ne yapacağım diye sürekli.kullandığım küçük eşyaları eskiyen çizileni kendime açacağım evde kullanacağım.ama full beyaz eşya Benimdi ve ben temizlik hastası olduğum için hergün silmiştim ayni geldiği gibi duruyor zaten fırın ve mikrodalga birçok elektronik eşyaya dokunmamıştım bile 6 ay evlilik sonuçta ben yeni olanları satma derim eski olduğunu düşündüklerini sat sadece.baştan masrafa girme Sonra kullanırsın

2.eşi bosanmadan nasıl düşünürsün diyen arkadaşlar... yahu tabiki geleceği dusunecegim. Rabbim nasip ederse niye evlenmeyim. Bana değer vermeyen adamın yasini mi tutayım şimdi. Hayır ya bana değer vermedi hiç neden bunalımdan bunalıma sokayım kendimi. Ahirette hesabını verecektir elbet. Bazen kahroluyorum nasıl kendimi kullandirttim böyle bir salaklik nasıl yaptım diye ama bana hep nasihat değil musibet yarıyor. Keşke daha akıllı adımlar atabilseydim ahh.
Ben de 2. Evlilik sorunuzu cok gormedim. Ne var bunda. Hayat bu. Kismette varsa o da olur. Esyalar da uzun sene kullanilabilir nitelikte oldugu icin sormaniz bana normal geldi.
Ayri eve cikacaksaniz kullanin. Aile yaninda kalcaksaniz ise yararlari yine kullanin. Kucuk ev aletleri vs. Tabak canakta lazimsa yine kullanin degilse verin birine sevabina.
Ama 2. Evlilikte miss gibi sifirdan alin herseyi gonlunuzce...

Valla bende boşandım ve bütün eşyalarımı etrafa dağıttım çünkü yeniden görüp eski günleri hatırlamak istemiyorum şu an Allah’ın izniyle 2 evliliği yapcam ve herşeyimi yeniden aldım

Bi blender setini neden satasınız kullanın geçin.
Saçma sapan bi fritöze 500 lira vermişim, 10. kocam olsa yine kullanırım
Ama büyük eşyayı değiştirmek isterim herhalde olası bir evlilikte.
Bekar evimde kullanırım her şeyi yalnız.

birinci esimden bosanincz tum rsyalarimi alip yeni bir ev acmistim kendime. ikinci evliligimde bir suru esyami yenie ve getirdim. ne anisi kalihor ne hatirasi. ne yeni es aldiriyor ne siz emin olun. 2 tencere 3 hali bilmem kac esyain hic bir etkisi yok. aa soyle bise var evlenene kadar ne kadar zaman gecer kullanabilirmisiniz zamani geldimi cok mu eskir yenisinimi isterseniz bilmem.

Aldığınız şeylerin aynıları dükkanlarda da vardır. Çaydanlıkla, tabakla, blendarla duygusallık mı yaşanır? Yerin varsa kullan yoksa sat veya ver birilerine. Üç gün duygusal yaşarsın sonra alışırsın
Yaşayan bilir robot bile duygusallaştırıyor. O gün yaptığın tatlıya gidiyorsun o günkü yaşadığın anlara gidiyorsun. Belki komik gelebilir ama oluyor inanın. Keşke olmasa

ben olsam hiç brşeyi götürmezdim satardım herşeyi eskinin negatifliğini getirmeye gerek yok .eşyalar bile negatifliği taşırmış o yüzden kimsenın kıyafetini bile giymem

Mutfak eşyaları dışında bazılarını sattım bazılarını bir derneğe bagisladim. Sonuç bu arkadaşlar. Teşekkür ederim sizler iyi ki varsiniz

ben kullanirim. dösek, havlu nevresim haric hepsini kullarim. perdeyi, tabagi sanki esimi düsünerekmi aldim? Ne alaka, ne alaka? Yahu aldigim esyalar piyasada olan en iyi mallardi. simdi ayrilsam ve elimden cikartsam zaten gidip aynisi alicam yine. he belki zevkim degisir o baska- ama mutfak robotunla es kisisinin arasinda ben bag kuramadim.

Şuan daha boşanmamışsınız bile 2. evlilikte kullanılır mı diye düşünüyorsunuz o zamana kadar nerede kalacak bu eşyalar? Ben olsam mutfak eşyaları neyse de yatak odasını kullanmazdım yeni eşinizde istemez yani bunu satın bence.

Ben olsam duygusal düşünmezdim de ben yokken ansızın kamyon dayayıp resmi olarak evli olduğum adam tüm eşyalarımı götürdü. Ne yapsam diye düşünemedim. Sizin yerinizde olsam yatak, nevresim hariç degistirmem kullanırım. Onlar hiç duygusal düşünmüyorlar gördüğün gibi.
Yeni hayatında umutlu günler diliyorum sana

2.eşi bosanmadan nasıl düşünürsün diyen arkadaşlar... yahu tabiki geleceği dusunecegim. Rabbim nasip ederse niye evlenmeyim. Bana değer vermeyen adamın yasini mi tutayım şimdi. Hayır ya bana değer vermedi hiç neden bunalımdan bunalıma sokayım kendimi. Ahirette hesabını verecektir elbet. Bazen kahroluyorum nasıl kendimi kullandirttim böyle bir salaklik nasıl yaptım diye ama bana hep nasihat değil musibet yarıyor. Keşke daha akıllı adımlar atabilseydim ahh.
boşanma sebebi ne aranızdaki sorun ne ben onu merak ettim açıkçası özel değilse

Back
X