- Konu Sahibi seventynine
-
Boşanmayı da konuşmalar arasında teklif ettim kabul etmiyor.
Çok sık depresif takılıyorsanız artık bu konuda umursamaz olmaya başlamış olabilir. Eğer böyle bir yapınız varsa ilgisiz olarak düşünmeyin. Yani siz mutsuz ve depresifken aranızda cinsel bir durum nasıl olacak? Adam size yaklaşmak istemez.
Diğer konularınızı da bildiğim için diyorum tek taraflı bir sorun var gibi gelmiyor bana. Çift terapisi ve artı kendiniz psikolojik destek alarak da deneyebilirsiniz. Karşılıklı çabayla kurtulabilecek bir evlilik var ortada ve bence tek taraflı bir ilgisizlik yok. İki tarafın da sıkıntıları var ve ilişkiyi bu yıpratmış gibi geliyor bana
Etmeyp ne yapacak merak ediyorum, kendisi vejetatif şekilde yuvarlanıp giderken sen de bir köşede sıkıntıdan patlıyorsun ... gidersen git en azından mutlu olursun yani kabul etmemesinde bir mantık bulamadım
Sevmiyor. Boşan kurtul. Kabul etmiyor diye bir şey olamaz gidersin davanı açarsın.Beni sevmiyor diyemem imkanı ölçüsünde istediklerimi yapar ama depresyondayken nasılsın oldun demez gel seni bugün temiz havaya çıkartayım demez. Kavgamız yok, pasif agresiftir ben alttan alırım. Ev arkadaşı gibiyiz daha ziyade. Ama konuşmaz nefret eder yapısı sakin çok az konuşur ama bu kadar değildi. Geçen izlediğim bir filmi anlatırken "niye şimdi anlatıyorsun bunu?" dedi mesela.
Sürek depresif bir ruhaline bürünüyor ve intihar ederim gibi sözler sarf ediyorsanız eşinizin sizden uzaklaşması normal. Bir süre sonra her insan eşiniz gibi tavırlar sergiler. Hem bu konumuzda hemde diğer konuda sürekli depresyondayım depresyondayım diyip sürüyorsunuz. Konuyu okurken ben depresyona girdim.
Hayatımın gerçeği bu şu an ve eşimin bu konudaki lakayıtlığı da bir tek sizi rahatsız etmedi koca forumda çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?