- 18 Temmuz 2020
- 179
- 180
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kadersessz
-
kim istedi acaba ?Arkadaşlar eşimden bosanicam. Ilk baş anlasmali boşanalım teklifinde bulunucam ama ne olur ne olmaz, bana uyguladığı şiddet ve aldatmasını itiraf niteliğinde yazmam gerekiyormus. Şuan ailemin yanındayım. Ona bisey söylemedim daha.
Misal pişman oldun mu vurduğun için vs tarzında itiraf niteliğinde bisey yazmam gerekiyormus. Bu yazı nasıl bisey olmalı hangi cümleler geçmeli içinde. Yardımcı olabilcek biri var mı acaba.
Arkadaşlar eşimden bosanicam. Ilk baş anlasmali boşanalım teklifinde bulunucam ama ne olur ne olmaz, bana uyguladığı şiddet ve aldatmasını itiraf niteliğinde yazmam gerekiyormus. Şuan ailemin yanındayım. Ona bisey söylemedim daha.
Misal pişman oldun mu vurduğun için vs tarzında itiraf niteliğinde bisey yazmam gerekiyormus. Bu yazı nasıl bisey olmalı hangi cümleler geçmeli içinde. Yardımcı olabilcek biri var mı acaba.
Canım ailemden birine anlatmistim şuan annem babam bilmiyor daha. Ama onun eşi de bir avukatla gorusmus elimiz güçlendin hesabı ne olur ne olmaz böyle bir itiraf yazısı bulunsun dedi bana.kim istedi acaba ?
İyi de bu itiraf yazısını o yazmalı.Canım ailemden birine anlatmistim şuan annem babam bilmiyor daha. Ama onun eşi de bir avukatla gorusmus elimiz güçlendin hesabı ne olur ne olmaz böyle bir itiraf yazısı bulunsun dedi bana.
Zaten ben diyordum ailemin yanına gideyim düşünücem diye. Suanona düşünüyorum düşündüm gibi biseyler bunları yazsam şaşırmaz zannımca. Hani yeni sayfa açmak istiyorum ama şunlar da kafamı kurcalıyor demem lazım ama bana diyorlar ki kesin konuşmalısın. Işte yanlış bisey yazmak istemiyordu. Ondan buraya yazdimKatibin Ruhu katılıyorum. Normal yazışırken konuyu bir şekilde oraya getir. Zaten şiddet uygulayan adam hakeetn bunu gibi şeyler yazacaktır sana. Ağzından laf aldığını belli etmemelisin
Bana söyle dediler. Pişman oldun mu dovdugun için gibi yaz.İyi de bu itiraf yazısını o yazmalı.
Soru sorar gibi yapabilirsin. Dövmemiş miydin falan diye önce. Cevaba göre alır yürürsün.Bana söyle dediler. Pişman oldun mu dovdugun için gibi yaz.
canım o avukat işi bilmiyormuş böyle bişeye gerek yok boşanacaksan tutarsın avukatını avukatın yazar (bende boşancamda avukat bi akrabama danıştım bana ilk tanıştığın günden beri neler yaşattıklarını yaz dedi zaten pskilojim bozuktu yazılır mı ben sadece boşanmak istiyorum hapis cezası almak istemiyorum ortada çoçuk var diye bir başka avukat tuttum avukatım herşeyi ayarladı anlaşmalı boşandım itiraz ediyordu avukatlar nasıl yapılacağını biliyor ) avukat tam tutmadan bilgi vermiyor herşey paraCanım ailemden birine anlatmistim şuan annem babam bilmiyor daha. Ama onun eşi de bir avukatla gorusmus elimiz güçlendin hesabı ne olur ne olmaz böyle bir itiraf yazısı bulunsun dedi bana.
Kadına el kalkar mı? de o zaten dökülürBana söyle dediler. Pişman oldun mu dovdugun için gibi yaz.
canım o avukat işi bilmiyormuş böyle bişeye gerek yok boşanacaksan tutarsın avukatını avukatın yazar (bende boşancamda avukat bi akrabama danıştım bana ilk tanıştığın günden beri neler yaşattıklarını yaz dedi zaten pskilojim bozuktu yazılır mı ben sadece boşanmak istiyorum hapis cezası almak istemiyorum ortada çoçuk var diye bir başka avukat tuttum avukatım herşeyi ayarladı anlaşmalı boşandım itiraz ediyordu avukatlar nasıl yapılacağını biliyor ) avukat tam tutmadan bilgi vermiyor herşey para
Şuan normaliz yani böyle olaylar olunca sürekli gergindik o da ailemin yanına gönderdik git kafa dağıt hesabı.İletisim kuruyorsunuz hala değil mi? Mesajlasmada bana vurdun soyle boyle yaptin deyince ne der?
Bilmiyorum ne der. Ama hala bunları mi konusucaz da diyebilir hala orda mısın hep geçmişe takiliosun diyebilirİletisim kuruyorsunuz hala değil mi? Mesajlasmada bana vurdun soyle boyle yaptin deyince ne der?
o zmn sen tazminat felan istiyorsunAma ben kanıtlayamam işte itiraf ederse elinde kanıt olucak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?