- 20 Haziran 2019
- 373
- 109
- 103
- 36
- Konu Sahibi Araftaki35
-
Merhabalar eşimle alkol yüzünden boşanmaya karar verdim.
Bu süreçle ilgii hiç bir bilgim yok.esimden hicbir talebim de yok nafaka vs gibi zaten çocuğumuz yok.
Öğrenmek istediğim şey davayı ilk ben mi açmalıyım ona kalsa asla açmaz.bir de eşyaları eşimle ikimiz aldık benim düzenli gelirim yok esya alamam o yüzden eşyaları paylaşmak ıstiyorum.kış ta geldi evden ayrılalı 7 ay oldu artık düzenimi kurmak istiyorum eşyaları şimdi nakliye tutup taşısam daha dava açmadan yanlış yapmış olurmuyum önce davayı mi açmalıyım bi yol gösterin avukat arkadaşlarım .
Ama esim alkolik o yüzden terkettim bu durumda yine evi terkettim diye ben mi suçlu olurum?Avukat değilim. Davayı kimin açtığının pek bir önemi yok. Elinde kanıtlar olması gerekiyor. Evden ayrılalı 7 ay oldu demişsin sen kanıtlayamaz o da evi terketti derse seni haksızda çıkara bilir. Bir de olay üzerinden zaman aşımı var mı onuda pek bilmiyorum.
Merhabalar.evet görüşüyorum 7 buçuk yıllık evliyim.cok teşekkür ederim.Amin.Merhabalar ben hukukçuyum. Öncelikle geçmiş olsun Rabbim feraha çıkarsın INŞAALLAH. Bir kaç sorum olacak. Kaç yıllık evlisiniz. Karşı tarafla görüşüyor musunuz
Terketmek suç diye biliyorum bende boşanma aşamasındayımAma esim alkolik o yüzden terkettim bu durumda yine evi terkettim diye ben mi suçlu olurum?(
kz niye nafaka istemiyorsun iste hakkını sonuna kadar ilerde pişman olursun boşver zaten evlendikten snra alınan malllar bölüşülür diye biliyorumMerhabalar eşimle alkol yüzünden boşanmaya karar verdim.
Bu süreçle ilgii hiç bir bilgim yok.esimden hicbir talebim de yok nafaka vs gibi zaten çocuğumuz yok.
Öğrenmek istediğim şey davayı ilk ben mi açmalıyım ona kalsa asla açmaz.bir de eşyaları eşimle ikimiz aldık benim düzenli gelirim yok esya alamam o yüzden eşyaları paylaşmak ıstiyorum.kış ta geldi evden ayrılalı 7 ay oldu artık düzenimi kurmak istiyorum eşyaları şimdi nakliye tutup taşısam daha dava açmadan yanlış yapmış olurmuyum önce davayı mi açmalıyım bi yol gösterin avukat arkadaşlarım .
Allah kolaylık versin sizede inşallah kısa zamanda atlatırız bu durumu.Terketmek suç diye biliyorum bende boşanma aşamasındayım
Parası kendine yemiyor ki etrafa bile borcu varmış.bir de bugün duydum ailesi herkese oğlunun maaşını bana verdiğini söylüyormuş şimdi kendi aldığımız eşyaları paylaşırken de kimbilir neler diyecekler..kz niye nafaka istemiyorsun iste hakkını sonuna kadar ilerde pişman olursun boşver zaten evlendikten snra alınan malllar bölüşülür diye biliyorum
Konuştum bir kaç kez bazen tamam anlaşmalı boşanalım diyor bazen seni asla boşamayacağım diyor.icki artık iyice beynini mahvettiKarşı taraf ile görüşüyorsanız anlaşmalı boşanma yolunu tercih edin. Üzerinize kayıtlı mal varlığı yoksa da bulunduğunuz yeŕdeki baro başkanlığına müracaat edip adlı yardım avukat talep edin.
Kim ne derse duyma kesinlikle onu her taraf yapıyo oğullarının hatalarını örtmek için sana çok iftira atacaklar güçlü ol cesur ol yetmıyorsa daha çok çalışsın yetsin kesinlikle haklarından vazgeçme içtigine dair kanıtların varsa çok iyi olurParası kendine yemiyor ki etrafa bile borcu varmış.bir de bugün duydum ailesi herkese oğlunun maaşını bana verdiğini söylüyormuş şimdi kendi aldığımız eşyaları paylaşırken de kimbilir neler diyecekler..
Kanıtım veresiye borçları ailem arkadaşlarımın tanık olması olabilir ama onun akrabaları ve komşuların karışmak isteyeceğini düşünmüyorumKim ne derse duyma kesinlikle onu her taraf yapıyo oğullarının hatalarını örtmek için sana çok iftira atacaklar güçlü ol cesur ol yetmıyorsa daha çok çalışsın yetsin kesinlikle haklarından vazgeçme içtigine dair kanıtların varsa çok iyi olur
Alkolle ilgili tanıkların dinlesinlerKanıtım veresiye borçları ailem arkadaşlarımın tanık olması olabilir ama onun akrabaları ve komşuların karışmak isteyeceğini düşünmüyorum
Tanıklar benim ailem arkadaşlarım olursa geçerli oluyor mu yoksa iki tarafada eşit uzaklıkta mi olması gerekiyor acaba?Alkolle ilgili tanıkların dinlesinler
Belki de ama karşı tarafın avukatının savunması iyi olursa suçlu duruma düşürebilirler kanıtınız vardır umarımAllah kolaylık versin sizede inşallah kısa zamanda atlatırız bu durumu.
Ama bence hakim terketmenin sebeplerini de sorar??
Kanıtım yok ama görüşüyorum görüştüğümde hep içkili oluyor nasıl kanıtlarım ki ?Belki de ama karşı tarafın avukatının savunması iyi olursa suçlu duruma düşürebilirler kanıtınız vardır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?