B baby0101 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.769 Emoji Skoru 1.775 Puanlar 53 Yaş 29 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Araftaki35 #21 Araftaki35 .!.: Tanıklar benim ailem arkadaşlarım olursa geçerli oluyor mu yoksa iki tarafada eşit uzaklıkta mi olması gerekiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum araştrın bir istersenz
Araftaki35 .!.: Tanıklar benim ailem arkadaşlarım olursa geçerli oluyor mu yoksa iki tarafada eşit uzaklıkta mi olması gerekiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum araştrın bir istersenz
M Melekhatun Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 813 Emoji Skoru 702 Puanlar 103 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Araftaki35 #22 Araftaki35 .!.: Kanıtım yok ama görüşüyorum görüştüğümde hep içkili oluyor nasıl kanıtlarım ki ? Aslında herkes biliyor görüyor ama iş sağırlığa gelince kimse yanaşmaz biliyorum Genişletmek için tıkla... Mesajlaşırsanız mesajda bahset sürekli içtiğini ve içtiği için evi terkettiğini onu sunabilirsin
Araftaki35 .!.: Kanıtım yok ama görüşüyorum görüştüğümde hep içkili oluyor nasıl kanıtlarım ki ? Aslında herkes biliyor görüyor ama iş sağırlığa gelince kimse yanaşmaz biliyorum Genişletmek için tıkla... Mesajlaşırsanız mesajda bahset sürekli içtiğini ve içtiği için evi terkettiğini onu sunabilirsin
A Araftaki35 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 373 Emoji Skoru 109 Puanlar 103 Yaş 37 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Araftaki35 #23 baby0101 .!.: Bilmiyorum araştrın bir istersenz Genişletmek için tıkla... Evet bilen bir arkadaşımız varsa yazar mi acaba.bende en yakın zamanda avukat bulup görüşeceğim
baby0101 .!.: Bilmiyorum araştrın bir istersenz Genişletmek için tıkla... Evet bilen bir arkadaşımız varsa yazar mi acaba.bende en yakın zamanda avukat bulup görüşeceğim
M Melekhatun Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 813 Emoji Skoru 702 Puanlar 103 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Araftaki35 #24 Araftaki35 .!.: Tanıklar benim ailem arkadaşlarım olursa geçerli oluyor mu yoksa iki tarafada eşit uzaklıkta mi olması gerekiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Ailen şahit olabilir ama yabancı şahit olursa yani aile dışında daha inandırıcı olur
Araftaki35 .!.: Tanıklar benim ailem arkadaşlarım olursa geçerli oluyor mu yoksa iki tarafada eşit uzaklıkta mi olması gerekiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Ailen şahit olabilir ama yabancı şahit olursa yani aile dışında daha inandırıcı olur
M Melekhatun Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 813 Emoji Skoru 702 Puanlar 103 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Araftaki35 #25 Araftaki35 .!.: Evet bilen bir arkadaşımız varsa yazar mi acaba.bende en yakın zamanda avukat bulup görüşeceğim Genişletmek için tıkla... Benim şahitlerimin biri kuzenim diğeri annem 2 Side komşu
Araftaki35 .!.: Evet bilen bir arkadaşımız varsa yazar mi acaba.bende en yakın zamanda avukat bulup görüşeceğim Genişletmek için tıkla... Benim şahitlerimin biri kuzenim diğeri annem 2 Side komşu