- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Lostinparadise
Merhaba arkadaslar.
Bu sabah esimle tartistik sonra o esyalari kirip dokmeye basladi. Ben de esyalarimi aldim evden ciktim. Simdi eve gittim bana yine agrasifce bir seyler soyledi ben de esyalarimi alip cikicam dedim.
Kendime bir canta yaptim. Annemlere geldim.
Esim oglumu aksam bu eve getirceksin yoksa sen görürsün falan dedi.
Ben de getirmiycem bugun ben de kalsin hafta sonu alirsin dedim. O da bosandik mi lan biz getirceksin dedim sen s.. ol git nereye gidiyorsan oglum bu aksam bu eve gelecek dedi.
Ben de iyi o zaman polisle gelir alirsin dedim cektim kapiyi ciktim.
Simdi annemlerdeyim. Ne yapicam bilmiyorum.
Aksam gelip kavga cikartacak buyuk ihtimal oglumu kavga ortamindan uzak tutmak icin bosanicam zaten. Ne yapicam ya yarin dava islemlerini de baslaticam.
Cocugumun psikolojini bozacak psikopat ya
Bu sabah esimle tartistik sonra o esyalari kirip dokmeye basladi. Ben de esyalarimi aldim evden ciktim. Simdi eve gittim bana yine agrasifce bir seyler soyledi ben de esyalarimi alip cikicam dedim.
Kendime bir canta yaptim. Annemlere geldim.
Esim oglumu aksam bu eve getirceksin yoksa sen görürsün falan dedi.
Ben de getirmiycem bugun ben de kalsin hafta sonu alirsin dedim. O da bosandik mi lan biz getirceksin dedim sen s.. ol git nereye gidiyorsan oglum bu aksam bu eve gelecek dedi.
Ben de iyi o zaman polisle gelir alirsin dedim cektim kapiyi ciktim.
Simdi annemlerdeyim. Ne yapicam bilmiyorum.
Aksam gelip kavga cikartacak buyuk ihtimal oglumu kavga ortamindan uzak tutmak icin bosanicam zaten. Ne yapicam ya yarin dava islemlerini de baslaticam.
Cocugumun psikolojini bozacak psikopat ya