• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ilk adım evden ayrılma

aileniz ne diyor bu durumua
kayınvalidenlerle konuşsan
Ailem biz her turlu arkandayiz diyorlar. Onlarda zaten benim bu evliligi zorla yuruttugumun farkindalardi. Babam kayinpederini arayayim konusalim bi dedi. Yok dedim. En kotu tedavi olsun 2-3 ay yalniz kalin duzelir belki diyor. Duzelmez dedim iste oyle.

Sakın dönmeyin demek için geldim. Birkaç kez boşanma teşebbüsünüz olmuştu, bu sefer geri adım atmayın.
Evet haklısınız çünkü her seferinde onun sözlerine kanıp döndüm.
Önce arayıp küfür eden adam simdi de telefonda agliyor. Mesajlar atiyor ne olur dönün eve ben sizsiz uyuyamam. Özür dilerim. Kendimi düzelteceğim. İlacım bitmisti. Gidip ilac aldım. Prozac iciyorum biliyorsun falan diyor. Geldi asagi bir suru mesaj atti yok seni seviyorum falan inmedim.
Eskiden olsa kanıp inerdim. 2 gun iyi davranirdi duzelicem diye sonra yine aynı.
Off çok aptalım ya acıyorum halime. Ne yapacağım şimdi bu ne yaptıgı belli olmayan adamdan çocugumu nasil koruyacagim. Ona fiziken zarar verecek bir sey yapmaz biliyorum sadece bana.karsı doldurmaya calisir ki cok kucuk oglum 2.5 yasinda 😟
Dik durup yarin avukata gitmem lazim bir an önce.

Siz iyi olursaniz evladinizda iyi olur.Bos sallar bir süre sonra da çocuğu da aramaz sormaz merak etmeyin
Evde yuzumuze bakmayan 10 dakikasini zor ayiran adam boyle zamanlarda cocugum da cocugum onsuz yapamam ben diyor.
Sensiz yapamam diyor. Kafayi yiyorum.

Mesajlarla kant tplayn. Evi neden kirip doktugunu korktugunuzu o yuzden evden ciktiginizi yazin. O da bunu kabul ederse mesajlari delil olarak sunarsiniz
Sorun benim sigara icmemmis hoslanmiyormus.
Simdi de diyor ki sigarayi bu kadar cok sevdigini bilmiyordum. Evliligini bitirecegini tahmine demedim. Tamam bir daha bir sey demeyecegim sigarana diyor.
Ki ben cok sigara icen bir insan degilim arada icerim canim sıkkın oldugunda. Onu da birakacagim ama suan birakmak istemiyorum.

Narsistse düzelmez. Ama terapiyle kontrol altına alınabilir. Önce duygu sömürüsü sonra çirkefleşir emin ol. Hazırlıklı ol. Bir kaç güne seni suçlar. Kendisi ne iyi bir eş ,ne iyi bir baba olduğuna herkesi ikna eder. Sende suçlayan bakışlarla muhatap olursun. Önceki konularını bilmiyorum ama bir kaç defa bu reddeye gelmişsin. Dönme.. Ama sen sakin kal. Sakinliğinle baş edemez..

Tazminat durumunu bilmiyordum. O da benden talep edebiliyor mu. Karsimda ki insan narsist cok guzel manipule ediyor. Beni suclu durumuna dusurmek icin elinden geleni yapar.
Siz bosanma davasi acinca gerekcenizi yazacaksiniz ve taleplerinizi dilekce ile sunacaksiniz yani kendi isteklerinizi. O da ben o sartlarda bosanmak istemiyorum diye karsi dava acip kendi sartlarini sunabilir. Sonra iki dava dosyasi birlestirilir. Kim daha kusurlu ona bakilir.

Bosanan arkadaslarin aileleri bosanma surecinde olaya dahil oldular mi? Babam esimle konusmak istiyor. Ailesiyle de konusalim diyor. Ben konusmalarini istemiyorum. Duzelmeyecek diyorum. Ama konusmadan da olmaz diyor.

Bosanan arkadaslarin aileleri bosanma surecinde olaya dahil oldular mi? Babam esimle konusmak istiyor. Ailesiyle de konusalim diyor. Ben konusmalarini istemiyorum. Duzelmeyecek diyorum. Ama konusmadan da olmaz diyor.
Hayır düzelmez muhatap bile olmasın babanız,inanın düzelmez bu tür erkekler.

Bazı kız aileleri neden böyle anlamıyorum.
Babanız bilmiyor mu esinizin yaptıklarını, söylediklerini?
Böyle bir adamın size de zarar verebileceğinin farkinda değil mi?
Mağdur olan taraf sizsiniz, konuşmadan olmaz diyen de yine sizin babanız.

Konuşulacak hiçbirsey yok. Velev ki bir konuşma olacaksa bile bu eşiniz ve ailesi tarafından ısrarla istenmeli.

Babanızın bu konuşmaları yapmasına izin vermeyin.

Bazı kız aileleri neden böyle anlamıyorum.
Babanız bilmiyor mu esinizin yaptıklarını, söylediklerini?
Böyle bir adamın size de zarar verebileceğinin farkinda değil mi?
Mağdur olan taraf sizsiniz, konuşmadan olmaz diyen de yine sizin babanız.

Konuşulacak hiçbirsey yok. Velev ki bir konuşma olacaksa bile bu eşiniz ve ailesi tarafından ısrarla istenmeli.

Babanızın bu konuşmaları yapmasına izin vermeyin.
Babama anlattim biliyor boşan istersen ama biz de bir goruselim belki duzelir falan diyor son şansi herkes hakeder diyor.
Cocuk var falan diyor. Eger ayni davranislarini surdurmeye devam edecekse o zaman devam etme esyalarini alip gelelim diyor.
Ben de diyorum onlarin ailesinden ses cikmiyor. Esime bir tek sacmalama ne bosanmasi diyorlar ne beni ariyorlar ne bir sey yapalim diyorlar.

Babama anlattim biliyor boşan istersen ama biz de bir goruselim belki duzelir falan diyor son şansi herkes hakeder diyor.
Cocuk var falan diyor. Eger ayni davranislarini surdurmeye devam edecekse o zaman devam etme esyalarini alip gelelim diyor.
Ben de diyorum onlarin ailesinden ses cikmiyor. Esime bir tek sacmalama ne bosanmasi diyorlar ne beni ariyorlar ne bir sey yapalim diyorlar.
Mağdur taraf kendi kızıyken konuşma çabasında olmak çok çok saçma.
Sizi değersiz, eşinizin yaptıklarını önemsiz göstermekten başka bir işe yaramaz babanızin eşiniz ve ailesiyle görüşmesi.
Bunlari tekrar tekrar konuşup, onlarla iletişime geçmesini engelleyin bir şekilde.

Çok ama çok geçmiş olsun.

Telefonlarını açmayın, ancak bol bol mesaj yazın kırıp döktüğünü kabul ederse veya tehdit ederse kanıt olur.
Hep mesajla görüşün.

Hemen bir avukata danışın, haklarınızı öğrenin.
Küçük çocuk olduğu için velayeti sizde kalır (ciddi bir kusurunuz yoksa, uyuşturucu vb)
Dava döneminde maddi destek için nafaka isteme hakkınız da var. Altınlar için düğün videoları kullanılabiliyor, sosyal medyadan bulabilirsiniz.

Ortak eviniz varsa ve tapu kredi nedeniyle onun üstündeyse hemen ortak ev için tapudan satış şerhi koydurun ki başkasına devredemesin.

Babanız iyi niyetli ancak bu konuşalım edelim ile çözülecek bir mesele değil, eşinizin gerçekten iyileşmeyi istemesi lazım. Hatta zayıf görünürse karşı tarafı cesaretlendirebilir, sakın.

Onlardan bir adım gelirse, eşiniz kendisi tedavilere giderse konuşursunuz o ayrı. Ancak düzelmeyeceğini varsayarak hareket edin, zira olasılık çok ama çok düşük.

Back
X