Boşanma imtihanim:((((

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
38
Kızlar merhaba be eşime ocak ayında boşanma davası actim tabi oda bana act i 3 ay evli kaldim doğru dürüst bir günüm geçmedi toplamda 5 aylık evliyim haliyle anlaşmalı boşanamıyoruz çekişmeli boşanacağız fakat anlasmaliya donsun diye uğraştık fakat avukatlar anlaşamadı ve ben esimin soyadını bir gu n bile taşımak istemiyorum bir sürü delilik var olaylar bnim lehimde sizce çekişmeli olursa kaç ay veya yıl sürer süreç çok uzun surer mi yardımınıza ihtiyacım var :KK43:

Kızlar merhaba be eşime ocak ayında boşanma davası actim tabi oda bana act i 3 ay evli kaldim doğru dürüst bir günüm geçmedi toplamda 5 aylık evliyim haliyle anlaşmalı boşanamıyoruz çekişmeli boşanacağız fakat anlasmaliya donsun diye uğraştık fakat avukatlar anlaşamadı ve ben esimin soyadını bir gu n bile taşımak istemiyorum bir sürü delilik var olaylar bnim lehimde sizce çekişmeli olursa kaç ay veya yıl sürer süreç çok uzun surer mi yardımınıza ihtiyacım var :KK43:
İlk duruşmada, eşiniz de katılıp, boşanmak istediğini beyan ederse, aranızda mal paylaşımı ile , nafaka ile ilgili hiç bir sorun yoksa, her konuda anlaşma varsa, ilk duruşmada bile karar verir.

3 aylik evlilikte mulk edinmemissinizdir.
Neyi paylasamayip cekismeliye cevirdiniz?
Cocukta olmadigina gore avukatin gazina gelmeyin yol verin gitsin.
Calisiyorsaniz nafaka bile almazsiniz nolcak?
Altinlari esyalari bolusun bitsin gitsin.
Taam da canim eşi konularımı oluşan bebeğimi falan düşürdü ben buna rağmen anlaşmalı istedim fakat kendisi çekişmeli istedi ikna olmuyr:(

3 ay evli kalan , tazminat isteyen bi tanıdığımızın iki yıl sürmüştü.
Ne kız ne erkek tarafı geri adım atmadı.
İki yılın sonunda kız tarafı tazminattan vazgeçti , boşanma gerçekleşti.

Cocuk yokmus neyin tazminati,evlilikte necekildiyse iki tarafta kendine gore ben cok cektim diye dusunur,tabiki yinede ne cektiginizi siz daha iyi bilirsiniz,ama ayrilirken hele cocuk yoksa para koparmaya bakanlara hayret ediyorum

Tamam da arkadaşlar ben değil eşim para istiyor benden işin garibi bu bu yüzden çekişmeli oysa ben ne şafaklar yedim anlaşmalı boşanalım dedim çekişmeliydi karşı taraf yaptı yani paralık olan ben mi oluyorum tepkiniz neyin nesi

E
Tamam da arkadaşlar ben değil eşim para istiyor benden işin garibi bu bu yüzden çekişmeli oysa ben ne şafaklar yedim anlaşmalı boşanalım dedim çekişmeliydi karşı taraf yaptı yani paralık olan ben mi oluyorum tepkiniz neyin nesi
esiniz manyak mi ya bosanin kurtulun belkide bosanmak istemiyor bide bosanma davasi siz mi actiniz

Ne gerekçeyle tazminat istiyor?

Benim kardesim 15 gun evli kaldi halada bosanamiyorlar kiz bi suru para istiyor evdeki tv bile istiyor eve 1 kurus para harcamadi lanet olsun buyle cikarci paraci insanlara
kızı da dinlemek lazım o kimbilir neler söyleyecek kimse 15 gün evli kalmak istemez

3 ayda ne cektinizde tazminat istiyorsunuz? Avukata bile gerek yoktu anlaşma protokolünü yazıp imzalasaydınız kendi aranızda

Back
X