Boşanma imtihanim:((((

Neden tazminat istiyorsun
Yıllarını versençocuğun olsa neyse
Kadınların butür durumları fırsat görmesine karşıyım çok saçma gururlu olun

ne kadar ön yargılısınız. üstelik siz de daha önce evlenmiş bir insansınız burdan bildiğim kadarıyla. mesela ben ayrıntıları okumadan önce dedim ki, ne hayallerle evlenip yuva kurmuştur kızcağız, çeyizlerini ne emeklerle yapmıştır, şimdi tekrara baba evine dönüş ne zorlamıştır onu. haklıdır tazminat istemekle.
ama konu yorumlarını okudukça dehşete kapıldım. karşıdaki mahluk! istiyormuş.
üstüne de kadına yaptığı şiddette ayrı. sopalarla dövmeler, bebeğini düşürtmeler! bunlara ne tazminat ödese az yani.

Hay ağzına sağlık. Çoluk çocuk yoksa kurtulmaya, hayatınıza biran önce kaldığınız yerden devam etmeye bakın
az önce başka üyeye yazdım bunu. siz de okuyun.

ne kadar ön yargılısınız. üstelik siz de daha önce evlenmiş bir insansınız burdan bildiğim kadarıyla. mesela ben ayrıntıları okumadan önce dedim ki, ne hayallerle evlenip yuva kurmuştur kızcağız, çeyizlerini ne emeklerle yapmıştır, şimdi tekrara baba evine dönüş ne zorlamıştır onu. haklıdır tazminat istemekle.
üstüne de kadına yaptığı şiddette ayrı. sopalarla dövmeler, bebeğini düşürtmeler! bunlara ne tazminat ödese az yani

Eski konu başlıklarınızda şiddet gördüğünüzü yazmışsınız ve çocuğunuzu düşmesine sebep olduğunu tabiki bunların bir bedeli olacak, tazminatsız gitmesine izin vermeyin. Soyadını taşımak istemiyorum fln gibi duygusallıklara gerek yok, çekişmeli dava uzun sürer genel olarak.

üstüne de kadına yaptığı şiddette ayrı. sopalarla dövmeler, bebeğini düşürtmeler! bunlara ne tazminat ödese az yani.
Tabiki bunu kanıtlarsatazminatt alabilir
Benim abim evli kaldı aynı şekilde karşı taraf böyle istekte bulundu sonra yakınımızın eşi kendini maaşa bağlattı
Her boşanana ne çekti demiyorum bu devirde kadınlarda fena evliliğieiki taraf yapıyor iki tarafta madur oluyor

Tabiki bunu kanıtlarsatazminatt alabilir
Benim abim evli kaldı aynı şekilde karşı taraf böyle istekte bulundu sonra yakınımızın eşi kendini maaşa bağlattı
Her boşanana ne çekti demiyorum bu devirde kadınlarda fena evliliğieiki taraf yapıyor iki tarafta madur oluyor

darp raporu falan varmış. bence sonuna kadar kullanmalı. yaptıkları yanına kalmamalı o karaktersizin

ben ilk evliliğim bitince kızlık soyadımı boşandığım gün almıştım. aynı gün 3-4 saat sonra nufustan değiştirdim kimliğimi de.
memurlara güzelce rica edersen kararı yazıp imzalatıp veriyorlar. bir taksi tutup memurla beraber gidip yazıyı veriyorsun. kimliği yeniledikten sonra tekrar memuru işyerine bırakıyorsun. bende devlet memuruyum o işleri biliyordum. böyle böyle yaparız dediğimde birşey demediler kabul ettiler. 2 ay çok uzun bir süre. ben 1 gün daha o soyismiyle kalsaydım kafayı yerdim.
Bilgilendirdiginiz icin sagolun. Cekismeli bosanmalar o kadar uzun suruyor ki o kadar yil tasiyinca iki ay daha tasiyorsun mecburen. Bilmiyordum ogrendigim iyi oldu. Tesekkurler.

Pisliklerlerle uğraşma beladan uzak durmak en mantıklı burdakilerin gazına gelme yok tazminat iste yok şunu yap bir an önce kurtul

ben ilk evliliğim bitince kızlık soyadımı boşandığım gün almıştım. aynı gün 3-4 saat sonra nufustan değiştirdim kimliğimi de.
memurlara güzelce rica edersen kararı yazıp imzalatıp veriyorlar. bir taksi tutup memurla beraber gidip yazıyı veriyorsun. kimliği yeniledikten sonra tekrar memuru işyerine bırakıyorsun. bende devlet memuruyum o işleri biliyordum. böyle böyle yaparız dediğimde birşey demediler kabul ettiler. 2 ay çok uzun bir süre. ben 1 gün daha o soyismiyle kalsaydım kafayı yerdim.
Canim kaç ayda bosandin

Neden istemesin ?

Çocuğunu doğuramamış, çünkü hayvan kocası kızı döverken kızın karnındaki bebeğini öldürmüş.

daha ne yapacaktı tazminat istemek için. kız en acı şeyi yaşamış.

tazminat istemek için ikinci bebeğinin ölmesini mi beklemeliydi ?
Aynen öyle oldu ya neden çıkarcı diye adlandırılıyor adam anlasmaliya yanaşsa birgün durmam

Taam da canim eşi konularımı oluşan bebeğimi falan düşürdü ben buna rağmen anlaşmalı istedim fakat kendisi çekişmeli istedi ikna olmuyr:KK43:

Keyfi bilir madem cekismeli istiyor. Sizde bittiginde bitsin diye bakin olaya. Soyadi meselesini de dilekce vererek halledeboilirsiniz. Kendi soyadimi kullanmk istiyorum diye

Eski konu başlıklarınızda şiddet gördüğünüzü yazmışsınız ve çocuğunuzu düşmesine sebep olduğunu tabiki bunların bir bedeli olacak, tazminatsız gitmesine izin vermeyin. Soyadını taşımak istemiyorum fln gibi duygusallıklara gerek yok, çekişmeli dava uzun sürer genel olarak.
Çok mu uzun surer

Cok uzun sürmez o zaman eşimin şiddet yanlışı olduğuna dair başka vukuatları ve başka mahkemeleri de var üstelik 12 yıl psikolojik tedavi gormus onların d a ispatı var
Kardeşim geçmiş olsun siz bu kadar delille ohoo mahvedersiniz onu elinizden geleni arzınıza koymayın zaten.maddi manevi ne yapabiliyorsanız. Ucu beşi yok bu işin isterse 3 gun olsun

Ah ah anlasmaliya yanasmiyor:KK43:
Yahu canim kardeşim ne anlaşması
Bırakın o iştesin anlaşmayı
Mağdur olan haklı olan siz
Dayak yiyen siz
Mangal olan o
Anlaşma isteyen yine siz???
Yapmayın haklarımızı sonuna kadar alın hem eskisi gibi değil artık son 2 senedir çekişmeli savalar en fazla 1 sene içinde sonuçlanıyor

Back
X