• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma İsteğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama Sevmekcokzor herseye yetmiyor işte... Hem ilerde belki yine seversin yani
Düşündükçe kafayı yiyorum o kadar sevdim ve seviliyorum ki yüzüne baktıkça dünyalar benim oluyor ama ailesi göz ardı edemedim yapamadım az önce annesi ile kavga ettim. Bizden çok sonra evlenen Kaynıma ev alan nişan iki düğün yapan kadın sizin düğün borcunuzu ödüyorum dedi ben de

Canım İnan elimden geleni yaptım. Zayıflamaya gelince çok zorluyorum ama hormonal hastalıklar ciddi ciddi engel oluyor yine de pes etmiyorum ama eşim seni seviyorum diyip çekilince yaşadığım bu durum o kadar zor geliyor ki o beni ben de onu kıskanmam yani dozunda olur her şey bizde . Ama bazen diyorum adam haklı neyini kıskansın bazen de diyorum ben bebeğimiz için bir sürü tedavi görüp bu hale geldim yiyerek içerek yapmadım bunu .
Ben de tüp bebek tedavisi gördüm. Şuan 84 kg oldum boyun 170. 22 haziranda 93 tüm . zaten hamilelik için beslenme önemli. Kaç kilosun bilmiyorum benşm gibi fazla ise zayıfla kendin için canım.

Ben de tüp bebek tedavisi gördüm. Şuan 84 kg oldum boyun 170. 22 haziranda 93 tüm . zaten hamilelik için beslenme önemli. Kaç kilosun bilmiyorum benşm gibi fazla ise zayıfla kendin için canım.
Canım benim tiroid sorunum da var tedavi öncesi ile sonrası 8 kg fark etti ohss yaşadım

Kızlar biri tarafından beğenilsem resmen mutlu olur oldum bu hale nasıl geldim ben bilmiyorum eşim yüzünden ben kötü hissediyorum kendimi bunu kendime bile anlatamadım ama gerçek bu. Beni korkutan esas durum da bu tabiki Asla kimseye dönüp bakmıyorum yemin ederim ama ilgiye aç kaldım
Daha 25 yaşında mı çektiniz bunca eziyeti ?

Canım benim tiroid sorunum da var tedavi öncesi ile sonrası 8 kg fark etti ohss yaşadım
Geçmiş olsun canım. Hepsi geçer ama kilo ile mutlu değilsek ve sağlık için vermeliyiz. Ben eşimden boşanacağım. Dondurulmuş embriyo kalmıştı. Herşey yarım kaldı. Vardır bir hayır. Sende iyi düşün.

Geçmiş olsun canım. Hepsi geçer ama kilo ile mutlu değilsek ve sağlık için vermeliyiz. Ben eşimden boşanacağım. Dondurulmuş embriyo kalmıştı. Herşey yarım kaldı. Vardır bir hayır. Sende iyi düşün.
Evet konunu takip ettim o kadar benzer ki ikimizin de dondurulmuş embriyosu var ikimizin de yarım kalan hayalleri ama geleceğe dair emin adımlar atma isteği

Evet konunu takip ettim o kadar benzer ki ikimizin de dondurulmuş embriyosu var ikimizin de yarım kalan hayalleri ama geleceğe dair emin adımlar atma isteği
O zaman sana daha açık olayım. Eşimin ailesi çok güler yüzlü iyi insanlar. Çokta severim onları. Ama büyük bir borç var. Sürekli ailesine para verir. Toplam borç 500 bin TL. Alacaklılar arar kafayı yer. Ailesine ben hallediyorum der. Her gece 12 1 de gelir. Niye geç geldin niye içtin deyince Küfür, 4 yıl önce kitap aldın der. Hakaret eder. Ben mi abartıyorum bilmem. Şimdide cebinde not buldum. O yüzden tek sorun ailesi ise takılma. İyi düşün. Gerekirse ondan bir süre ayrı kal

Sorun ailesi gibi gözükse de bence tek sorun var: eşiniz
Ailesine sizi üzme cesareti veren kişi eşiniz. Sizi değersiz hissettiren kişi eşiniz. Size olan sevgisini yeterince hissettiremeyen kişi eşiniz. Size destek olmayan kişi eşiniz. Sizi “hayat arkadaşlığı” yaparak çıktığınız bu yolda yapayalnız bırakan kişi de eşiniz.

Engelli olup olmamasını dikkate almadan düşünün.
Hayatını daha fazla heba etmeye değer emek, çaba görüyor musunuz?

Neden huzursuzluk var içinizde?
Neden her kadın coşkuyla anne olmak isterken siz hazırdaki embriyolarınızla kara kara düşünüyorsunuz?

Cevabı biliyorsunuz aslında.

Hayata bir kez geliyoruz. Evlilikte şefkat, merhamet olmalıdır evet. Ama ilk önce saygı olmalıdır. Eşiniz sizin hayatınıza saygı duyuyor mu? Buradan göründüğü kadarıyla hayır. Destek almanıza rağmen içinizdeki o huzursuzluk hissi gitmiyor.

Üzgünüm ama ben yerinizde olsam boşanırdım.

Sorun ailesi gibi gözükse de bence tek sorun var: eşiniz
Ailesine sizi üzme cesareti veren kişi eşiniz. Sizi değersiz hissettiren kişi eşiniz. Size olan sevgisini yeterince hissettiremeyen kişi eşiniz. Size destek olmayan kişi eşiniz. Sizi “hayat arkadaşlığı” yaparak çıktığınız bu yolda yapayalnız bırakan kişi de eşiniz.

Engelli olup olmamasını dikkate almadan düşünün.
Hayatını daha fazla heba etmeye değer emek, çaba görüyor musunuz?

Neden huzursuzluk var içinizde?
Neden her kadın coşkuyla anne olmak isterken siz hazırdaki embriyolarınızla kara kara düşünüyorsunuz?

Cevabı biliyorsunuz aslında.

Hayata bir kez geliyoruz. Evlilikte şefkat, merhamet olmalıdır evet. Ama ilk önce saygı olmalıdır. Eşiniz sizin hayatınıza saygı duyuyor mu? Buradan göründüğü kadarıyla hayır. Destek almanıza rağmen içinizdeki o huzursuzluk hissi gitmiyor.

Üzgünüm ama ben yerinizde olsam boşanırdım.
Çocukken sevgi içinde büyğmedim yani yetmedi sevgi bana ailemin geçerli sebepleri vardı o yüzden onu atlattım ama daha sonra eşim hayatıma girdi şimdi ona bakınca sevgiyi görüyorum mutluluğu ama içimde hep bir kaçma isteği hep. Yalnızlıktan korkuyorum ama bu şekilde o aile ile yaşamaktan da bıktım. Annesi resmen bilerek yapıyor hayatımı zehir ediyor eşim de bunu görmüyor bıktım resmen bıktım. Ama neden tedavi gördüm bilmiyorum içimde anne olma isteği vardı yine de transferi istemedim çünkü kafamda sorular var. Sorun bende mi eşimde mi ben mi abartıyorum bilmiyorum

O zaman sana daha açık olayım. Eşimin ailesi çok güler yüzlü iyi insanlar. Çokta severim onları. Ama büyük bir borç var. Sürekli ailesine para verir. Toplam borç 500 bin TL. Alacaklılar arar kafayı yer. Ailesine ben hallediyorum der. Her gece 12 1 de gelir. Niye geç geldin niye içtin deyince Küfür, 4 yıl önce kitap aldın der. Hakaret eder. Ben mi abartıyorum bilmem. Şimdide cebinde not buldum. O yüzden tek sorun ailesi ise takılma. İyi düşün. Gerekirse ondan bir süre ayrı kal
İşte tam da bu durumdan boşanamadım eşim cidden iyi biri gözümün içine bakar her durumda ama ailesi nefret kin kıskançlık sürekli emir durumu 1 tl yi bile laf ederler . En basiti her sene birimiz menemen yaparız diğerine veririz . Ama nasıl oluyorsa hep onlar veriyor cümle aleme bunu bile laf ediyorlar. Ben asla aramam parasını veririm üstüne bir de . Kaynım evlendi bizden sonra ona ev alındı düğün yapıldı bizim düğünğmüxü biz yaptık para yetmedi ev eşyası bile alamadık doğru düzgün bana sizin düğünden borcumu var diyor hem de uçuk bir rakam

İşte tam da bu durumdan boşanamadım eşim cidden iyi biri gözümün içine bakar her durumda ama ailesi nefret kin kıskançlık sürekli emir durumu 1 tl yi bile laf ederler . En basiti her sene birimiz menemen yaparız diğerine veririz . Ama nasıl oluyorsa hep onlar veriyor cümle aleme bunu bile laf ediyorlar. Ben asla aramam parasını veririm üstüne bir de . Kaynım evlendi bizden sonra ona ev alındı düğün yapıldı bizim düğünğmüxü biz yaptık para yetmedi ev eşyası bile alamadık doğru düzgün bana sizin düğünden borcumu var diyor hem de uçuk bir rakam
Sizden para almıyorlarsa buna da şükür. İnşallah evinde herşeyi yoluna koyarsın. Hayırlısı olsun

Hadi ailesini dışarıda bıraktınız ama size bence evinizde de mutlu değilsiniz gibi hissettim. Eşim iyi biri diyorsunuz ama özel hayatınız yokmuş. Yani ev arkadaşınız gibi mi? Eşleei birbirine bağlayan mzel hayat değil mi? Bence siz onca zorlukla mücadele ediyorsunuz ve "Ne için uğraşıyorum, mutlu da değilim, madem öyle bu evlilik bitsin." diye düşünüyorsunuz. Bilemiyorum zor bir durum. Boşanın ya da boşanmayın demek bize düşmez. Bu sizin kararınız ;lakin öncelikle özel hayatınızın canlanması adına bir yardım alabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X