- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
Kizlar sabahki konumu biliyorsunuz. Esimle konusayim demistim eve geldi hafif cakir keyifti evde devam etti icmeye. Aradi annesigili bize gelin dedi kapatti telefonu hep boylemi olacak hergun bizemi cagiracaksin dedim basladi kufurlere ama nasil sayiyor burasi benm evim bnde benm deilmi dedm sende cagir bn bise diyor muyum dedi (cagirsam eve gelmiyor zaten) neyse yarin bn gidiyorum bosanalim dedm ama cok zoruma gitti ettigi kufurler.salak manyak degil yaniagir kufurler. annesigil geldi bu bana bu sefer nerdeysem oraya gelip opmeye calismalar iste pazar gunu cok guzel bir gun geciricez bn seni seviyorum demeler.neyse kahve yaptim falan bu basladi meyve hazirla demeye bnde ailesinin yaninda azarladim bi daha bana emir verme diye normalde kiyameti kopartir hic bise demedi kendi hazirladi bir daha kamelya dedi hic bisey demesine firsat vermeden azarladim bi rahat birak cocugun halini gormuyor musun uykusu geldi dedm odaya kapndm hala burdalar cocuk uyudu ama ben daha cikmiyorum. Bosanmaya karar verdm. Yarin icinde psikiyatri kiliniginden randavu aldim sinirlerm cok bozuk yarin evdende ayrilmayi düşünüyorum sizce dogru.mu karar verdim acelemi ediyorum
Son düzenleme: