bosanma karari aldim...dogru mu yapiorum

canım sen iyi dayanmıssın kıyamam sana :( aynısını benım kütük yapıcak, oooo sımdıye yemıstı tekmeyi. arada yapıyorda acısını cıkarıyorum allahtan. ama senın kararın mantıklı bırak boylesını sana yazık.. :19::20:

Haklisin canm omurden gidiyor aslinda yontmaya ugrasmayacksin dogal ortamina birakacaksin iste ama...olmuyor arada birde cocuk var kolay bitemiyor.

yaşım 30 olacak çok iyi öğrendim ne pahasına olursa olsun yakınlarımızı,sevdiklerimizi yanlış gördüğümüz şeyler hakkında uyarmalıyız.Ateşten çekebildiklerimiz oluyor.Teyzesi yanlış bir şey yapmamış kadın anlamış ve görmüş tecrübe deniliyor buna ve uyarmış.Güzel bir şey olmayacakmış ve kadın da bunu teyzesi olarak söylemiş çok da iyi yapmış.Keşke herkesin etrafında böyle insanlar olsa.

Niye böyle yaşım 30 olacak tarzı iddaalaşır gibi yazdınız ki ? :1:
Ben de inandığımın arkasındayım, kimse hiçbir şeyi yaşamadan öğrenmiyor.
Uyarmak başka bir şey, "dikkatli ol, bana şöyle şöyle geliyor" vs .
Ama kalkıp "yok 3 yıl veriyorum kapıda olacaksın" tarzı olumsuz koşullandırmalar hoş değil ve çok da tecrübeli bir davranış değil.
Aksine böyle söylediğin zaman birine, karşıdaki kişi işi inada bindirip evlenmeyeceği varsa da evlenir.
Benim etrafımdaki insanlar beni güzelce uyarsın, cümleleri sanki ben öyle olunca mutlu olacakmış gibi sert yargılar ile kurmasın.
Benim çevremde olmasın yani böyle kırıcı uyarıcılar.
Ama maalesef çokca var.

Son düzenleme:
Niye böyle yaşım 30 olacak tarzı iddaalaşır gibi yazdınız ki ? :1:
Ben de inandığımın arkasındayım, kimse hiçbir şeyi yaşamadan öğrenmiyor.
Uyarmak başka bir şey, "dikkatli ol, bana şöyle şöyle geliyor" vs .
Ama kalkıp "yok 3 yıl veriyorum kapıda olacaksın" tarzı olumsuz koşullandırmalar hoş değil ve çok da tecrübeli bir davranış değil.
Aksine böyle söylediğin zaman birine, karşıdaki kişi işi inada bindirip evlenmeyeceği varsa da evlenir.
Benim etrafımdaki insanlar beni güzelce uyarsın, cümleleri sanki ben öyle olunca mutlu olacakmış gibi sert yargılar ile kurmasın.
Benim çevremde olmasın yani böyle kırıcı uyarıcılar.
Ama maalesef çokca var.

:)) sadece daha çok yolun başında olduğunuzu belirtmek istedim.Yanlış anlamayın insanın 29 yaşıyla 30 yaşı arasında çok fark yoktur ama 22yle 23 arasında dağlar vardır ve bu 26yı geçene kadar aşağı yukarı böyle oluyor.Teyzesinin direkt öyle dediğini sanmıyorum ama öyle tecrübeler kazanacaksınız ki (umarım kötü olaylardan kazanmazsınız bu tecrübeyi) bazen zamanında keşke elimi kolumu bağlasalardı odaya kilitleselerdi de yapmasaydım diyeceksiniz veya diyeni çok göreceksiniz.İnat uğruna evlenecek insan varsa o insan her türlü looserdır zaten.Orada olmazsa başka yerde kaybeder.Onlar konu dışı :)

:)) sadece daha çok yolun başında olduğunuzu belirtmek istedim.Yanlış anlamayın insanın 29 yaşıyla 30 yaşı arasında çok fark yoktur ama 22yle 23 arasında dağlar vardır ve bu 26yı geçene kadar aşağı yukarı böyle oluyor.Teyzesinin direkt öyle dediğini sanmıyorum ama öyle tecrübeler kazanacaksınız ki (umarım kötü olaylardan kazanmazsınız bu tecrübeyi) bazen zamanında keşke elimi kolumu bağlasalardı odaya kilitleselerdi de yapmasaydım diyeceksiniz veya diyeni çok göreceksiniz.İnat uğruna evlenecek insan varsa o insan her türlü looserdır zaten.Orada olmazsa başka yerde kaybeder.Onlar konu dışı :)

Haklı olabilirsiniz ama 30 yaşında hiçbir şey yaşamamış insanla 23 yaşında çok şey yaşamış insan aynı değildir bence. (30 yaşında bahsettiğim siz değilsiniz bu arada yanlış anlaşılmasın örnek verdim)
Ben yaşa pek inanmıyorum. Yaşıtlarıma bakınca da anlıyorum. Çevremde 30 değil 40 yaşında olup da hala salak olan çok insan var.
23 yaşındayım derken, bu yaşta öğrendim artık demek istedim.
Ben insanların birinin "yapma etme" demesiyle yapmak istediği bir şeyi yapmayacağına inanmıyorum.
Yani , işte benim de keşke odaya kapatsalarda yapmasaydım dediğim şey çok oldu.
Ama "keşke" var cümlede hep . Yaptım hepsini , şimdi olsa yapar mıydım ? Hayır, ama bunu yaptıktan sonra anladım.
Maalesef neyin canımızı çok yakacağını yanmadan öğrenmiyoruz. Ve yanacağımız varsa da kimseyi dinlemiyoruz.
Yaş kaç olursa olsun . Yani bana göre böyle. Tabi ki herkesin fikrine saygı duyarım dolayısı ile sizin de :42:
Yani anlatmak istediğiniz şurda doğru mesela ben şuanki halim ile bir sene önceki halim arasında bile dağlar kadar fark var.
Her gün yeni bir şey öğreniyorum. Şimdilik fikrim bu belki yarın sizin fikrinize gelirim, belki de siz yarın benim fikrime gelirsiniz. Belli olmuyor çünkü.
Yani yaşanılanlar çok önemli. Çevremizdeki karakterler , dostlarımız . O yüzden yaşa çok önem vermiyorum çünkü birinin bir günde yaşadığı acı kadar bile acı çekmemişimdir 1 yılda ben belki ya da tam tersi. Ama şöyle kısaca toparlıyayım, benim çevremdeki insanlara laf anlatılmaz.
Ben de onların sözlerine çok güvenmiyorum açıkçası . Hislerime güveniyorum. Yaşayarak öğrenmeyi sevdiğim için de hep yaşadım ve yandım :1:
Uyarıların güzelce yapılmasından yanayım. Ben mesela bana bu tarzda konuşan insan çok var "sen yapamazsın" gibi. Gittim yaptım. Yaparmışım:)
Benim gibisine ters. Çünkü ben dik kafalıyım birazdan fazla :). Ha varsa uysal biri o yapmaz. Ama bence o da hep başkalarının hayatını yaşar .

Bu arada tartışmıyoruz ya da inatlaşmıyorum ben kendi adıma yanlış anlaşılmasın. Fikir paylaşmak güzel geldi. Baya da uzun yazmışım.
Hem belki konu sahibine yol gösterir, teyzesinin dedikleriyle ilgili kafasında şekillenenler de olur :)

Son düzenleme:
tatlım inan bana eğer mutlu değilsen çocuk mocuk fasa fiso. Hoş olan tabiki çocuklara oluyor fakat çocuklar içinde illa zor bir evlilik yürütülmez.
Ben ani bi kararla boşanmak istediğini sanmıyorum, defalarca konuşmuşun da, bırak sal gitsin, herşey olacağına varır, kimse için ömür çürütmeye değmez.
Mutlu olursun inş.

kamelya nasılsınız ...umarım eşinizle iyi bir konuşma yapabilmişsinizdir.

Son düzenleme:
ee kamelya sabah girmişsin ama yazmamışsın
nasıl geçti eşinle konuşma?

Back
X