Boşanma kararı aldım, doğru yolda mıyım ?

ne güzel sölemişsin canım ya evet senin iyi olman onlara öle ağır gelcekki çabala arkadaşım hiçmi hırslanmadın bunlara karşı hıslan azim kazan ne senin için iyiyse onu yap çatlasınlar bizimle rahattı iyiydi bak ayrıldı ne hallere düştü dedirtme herşeyin en iyisini en güzelini yap ve sakın yılma dimdik dur ben ilk zamanlarda çok yıkıldım çok boyun eğdim aman yuvam aman çocuğum dedim nolursa olsun ayrılmam dedim çok küçüldüm karşılarında dimdik duramadım nerde görsem dizlerimin bağı çözüldü yıkıldım ama baktımki olmuyo baktımki kimsenin umrunda deil artık bende şöle bi silkelendim okuluma devam edicem şimdiden hazırlanmaya başladım ve öle bi hırs öle bi azim varki bende başarıcam biliyorum ve onlara iyiki dedirtmicem keşke dedirticem sende öle yap canım üzülmemek elde değil ama kendini kahretme dik dur dimdik hemde

Bi ara senin konunu okumuştum boşandınız mı:26:

bende ayni sekilde, sabah kalkip en güzel kiyafetlerimi giyiyorum, makyajimi yapiyorum, hep gülümsüyorum. Soranlara yuvarlak cevap veriyorum, sanki hic umrumda degilmis gibi. Ama tabi aksam is cikisi eve geliyorum ve güzelce agliyorum.
Ama bu da gecicek zamanla...
senin adina da cok sevindim, insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.

söz konusu olan şiddet ise isterse başbakan kızı olun farketmez.

doğru kararı vermişsiniz..

hem hangi çağdayız..boşanıyorsanız diye ailenizin başı önüne eğilmez..

evlat sevgisi bu değil merak etmeyin..

çocuğu katil olanları bile anneler bağrına basıyorken,

şiddete maruz kaldınız diye boşanmak isteyen size kim ne diyebilir ki?

İyide bi insana bu kadar eziyet neden yetmemiş mi o kadar yıprattığı suç seninmiş gibi sana boşanmayarak cezamı veriyor

valla ondan beklenilecek bir hareket.

bu arada konu sahibinden özür diliyorum, biraz benim mevzun kaydi araya.

Canim kararinin arkasinda dur, bak benim esim annesini dinleyerek yikti yuvasini.
Degismez bunlar. Varsa yoksa anneleri. Eminim senin esini de annesi dolduruyordu. Bi erkek sevmese evlenmez.

canım artık içinde kan ağlamasın napcan olanla ölene çare yok inan bize oluyo olan bende çok üzülüyorum bende senin gibi düşmanlarım sevinmesin diye umursamıyo gibi yapıyorum ama olmuyo tamamen yapmamız gereken unutmak ya ben bakıyorum karşı tarafa çoktan kendine yeni bi hayat kurmuş umrunda bile değil adamın benim çocuğum yanımda çok şükür o çocuğunu 8 aydır görmüyo hiç umrunda deil ben evlat hasreti çekmiyorum allaha bin şükür ama bakıyorum ben ölmüşüm çökmüşüm 20 yaşındayım ama görüntüm 25.30 olmuş ya yeter artık boşver allaha havale et ben öle ettim

hepinize cokk teşekkürler destekleriniz için...
o kadar kötü muameleye kötü laflar duymaya alışmışım ki bu iyi niyetli sözler bana mı diye sorguluyorum kendimi...
ağır bir depresyon halindeyim ailem rahatlatıyor saolsunlar ancak evlerine gittiklerinde uyuyamadıklarını biliyorum...
heryer herşey onu hatırlatıyo, ama şurdada beni rezil etmişti şurdada annesi yüzünden bana şunu demişti bunları yapmıştı die hatırlıyorum onu...cok sevmiştim çokk herşeyi ittim onun için düğünüm, ev hazırlıklarım herşeyi ben üniversite boyunca biriktirdiklerimle karşılamıştım daha okulu bitmedi die. ailedende destek yok tabi kadın satmış satmış yemiş hiçbişeyi kalmamış.ve bunları hep ailemden gizli yaptım paramın yerinde olmadıgını bile bilmiyolar sırf ezilmesinler kızımıza hiçbişey yapmadılar demesin ailem die. onnca fırsatlarımı elimin tersiyle itmiştim sırf onun için sırf deli gibi sevdiğim için hani ayağının altına paspas oldum derler ya aynı o hesap herşeyim oydu.onunda herşeyi annesi...neden benim başıma geldi neden benim gibi evliliğe bu kadar önem veren bu kadar çabalayan susan bir insanın başına geldi Rabbim bilir her şerde vardır bir hayır diyorum...kendimi işime ve aileme vericem inşallah şuan utancımdan onlardan hep kaçıyorum ama eski huzurlu günlerimize dönücez inşallah...bi arkadaş nasıl tanıştınız demiş arkadas ortamında tanışmıştık o zamanlar yüzünü göstermemişti tabi((

sanıyorum okudum cünkü bana cok benzer durumlar vardı...aynı dediginiz gibi bende önce herşeyi annesi bilir herşey saniye saniye anlatılır planlar yapılır soora benim haberim olurdu...inşallah dediginiz gibi kolayca atlatabilirim(

mesela ben söyle yapiyorum: kötü olunca burda bol bol konu okuyorum, bana yapilan yapici yorumlari okuyorum ve inan direk diriliyorum.
Sende öyle basla olaya...

mesela ben söyle yapiyorum: kötü olunca burda bol bol konu okuyorum, bana yapilan yapici yorumlari okuyorum ve inan direk diriliyorum.
Sende öyle basla olaya...
inanın şu yorumlarla biraz kuvvetleniyorum...arkadaşlarıma da anlatıyorum durumu onlarda yorum yapıolar ama aynı şey diil.yaşayanlardan gerçek duygularla aldığım cevaplar cok daha rahatlatıyo

bence en doğru kararı almışsın sakın dönme yarın öbürgün benm gibi çocukda olursa onada yazık oluyor allah bu yuva yıkan kaynanalardan herkesi korusun bizimkiler bitti ama başka yuvalar yıkılmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…