- Konu Sahibi desperate85
-
öncelikle benim konumu okudun mu bilmiyorum. Ayni dert bende de var canim.
Benim kaynanam da günde defalarca arardi hatta gece 11-12 gibi de arardi. Her hafta sonu oglu beni oraya götürürdü.
Yani kisacasi tam bir anakuzusu. Benden önce herseyi annesi bilirdi. en sonunda kadin yuvami yikti uzaga tasinicagimizi duyunca.
Kisaca sunu diyebilirim, en zoru bu karari almak. Sonrasi inan bana daha kolay.
Su an karmakarisik duygularin. Ben herkesin aksine, agla diyorum. Öyle cok agla ki, icindeki o bütün öfke, sinir, hayal kirikligi, hepsi ciksin ve icinde kalmasin.
Daha sonra gün gectikte o akittigin damlalardan yeniden dogacaksin. Dullukmus, babani üzmekmis, inan böyle degil. Bundan sonra hayat senin.
Kendince 1-2 hafta derinden yasa acini, agla bagir cagir. Ama o süre bitince diril ve hayata basla.
Sen iyi oldukca inan bana o kötü olucak...
öncelikle benim konumu okudun mu bilmiyorum. Ayni dert bende de var canim.
Benim kaynanam da günde defalarca arardi hatta gece 11-12 gibi de arardi. Her hafta sonu oglu beni oraya götürürdü.
Yani kisacasi tam bir anakuzusu. Benden önce herseyi annesi bilirdi. en sonunda kadin yuvami yikti uzaga tasinicagimizi duyunca.
Su an karmakarisik duygularin. Ben herkesin aksine, agla diyorum. Öyle cok agla ki, icindeki o bütün öfke, sinir, hayal kirikligi, hepsi ciksin ve icinde kalmasin.
Daha sonra gün gectikte o akittigin damlalardan yeniden dogacaksin. Dullukmus, babani üzmekmis, inan böyle degil. Bundan sonra hayat senin.
Kendince 1-2 hafta derinden yasa acini, agla bagir cagir. Ama o süre bitince diril ve hayata basla.
ne güzel sölemişsin canım ya evet senin iyi olman onlara öle ağır gelcekki çabala arkadaşım hiçmi hırslanmadın bunlara karşı hıslan azim kazan ne senin için iyiyse onu yap çatlasınlar bizimle rahattı iyiydi bak ayrıldı ne hallere düştü dedirtme herşeyin en iyisini en güzelini yap ve sakın yılma dimdik dur ben ilk zamanlarda çok yıkıldım çok boyun eğdim aman yuvam aman çocuğum dedim nolursa olsun ayrılmam dedim çok küçüldüm karşılarında dimdik duramadım nerde görsem dizlerimin bağı çözüldü yıkıldım ama baktımki olmuyo baktımki kimsenin umrunda deil artık bende şöle bi silkelendim okuluma devam edicem şimdiden hazırlanmaya başladım ve öle bi hırs öle bi azim varki bende başarıcam biliyorum ve onlara iyiki dedirtmicem keşke dedirticem sende öle yap canım üzülmemek elde değil ama kendini kahretme dik dur dimdik hemde
Bi ara senin konunu okumuştum boşandınız mı:26:
yok canim nerdee...
beyfendi anlasmali bosanmayi kabul etmiyor, mecbur 1 sene ayri yasamaliyim ki ben davayi acabileyim.
benim sorumlarımla ilgili hemen hemen tüm forumları okudum, o kadar şaşırdım ki benimle aynı sorunlarıaynı kaderi
paylaşan insanların oldugunu görünce...
offf offf nasıl anlatsam nerden başlasam..
eşimle severek evlendik bundan 8 ay önce ancak acaip bir siniri vardı nişanlıykende. evliliğimdede sanki 100 ile çarpmışsın devam ediyodu hemen herşeye bağırıyodu ama ne bağırma hiçbişey isteyemezdim şuraya cıksak desem yorgunum uykum var gidemem sen git gez diyodu en ufak bişeye hep bağırdıgı için korkar olmuştum onunla konusmaya. bide ortada sorunlu eşiyle boşanmış oldugu için benim eşimi kendi kocası gören devamlı arayan(günde en az 9-10) ve benden nefret eden bir kayınvalide vardı.
ondan kayınvalide diye bile bahsetmek istemiyorum canımı cok yaktı oğluyla bir olup
küçücük kızla uğraştı durdular.
en son şiddet gördüm ki ailemin nazlı biricik kızlarına yaptı bunu acımadan...ve küfürler...belki vücudumdaki morluklar iyileşti ama kalbimdeki o sözler...beni hiç karısı olarak görmemiş...cinselliği bile yüzüme vurarak ''yaptım şimdide atıyorum''dedi tabi bunları küfürle soyledi yazmaya elim varmıyor...kararımı verdim ailem artık yanımda maddi sıkıntım yok ona muhtaç diilim ama içim yanıyor resmen annesiyle aldattı beni.
iki adım ötesindeki karısıyla iletişim kuracagına her 45 50 dkda bir annesini aradı bağımlı kocam.. ben hiç arama demiyodum asla günde 2-3 defa konus ama gecenin bi vaktide evliliğimize saygısı olsun aramasın sende arama dedim.
buna diyen ben miyim??işte bu noktaya geldim...bundan sonraki yaşantımda karşılaşacagım sıkıntılar ve zoruluklar neler acaba neler yaşarım ne yapmalıyım?? bu kararı almak cok zordu cünkü yaşadığımız şehirde cok gözönündeyiz babam cok sayılıp sevilir en cok onun başını yere eğecegim için üzülüyorum ama daha fazla dayamadım...doğru kararı vermişmiyim bu yaşadıklarımı yaşayıp da katlananlar var mı aranızda((((
İyide bi insana bu kadar eziyet neden yetmemiş mi o kadar yıprattığı suç seninmiş gibi sana boşanmayarak cezamı veriyor
bende ayni sekilde, sabah kalkip en güzel kiyafetlerimi giyiyorum, makyajimi yapiyorum, hep gülümsüyorum. Soranlara yuvarlak cevap veriyorum, sanki hic umrumda degilmis gibi. Ama tabi aksam is cikisi eve geliyorum ve güzelce agliyorum.
Ama bu da gecicek zamanla...
senin adina da cok sevindim, insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.
sanıyorum okudum cünkü bana cok benzer durumlar vardı...aynı dediginiz gibi bende önce herşeyi annesi bilir herşey saniye saniye anlatılır planlar yapılır soora benim haberim olurdu...inşallah dediginiz gibi kolayca atlatabilirimöncelikle benim konumu okudun mu bilmiyorum. Ayni dert bende de var canim.
sanıyorum okudum cünkü bana cok benzer durumlar vardı...aynı dediginiz gibi bende önce herşeyi annesi bilir herşey saniye saniye anlatılır planlar yapılır soora benim haberim olurdu...inşallah dediginiz gibi kolayca atlatabilirim(
inanın şu yorumlarla biraz kuvvetleniyorum...arkadaşlarıma da anlatıyorum durumu onlarda yorum yapıolar ama aynı şey diil.yaşayanlardan gerçek duygularla aldığım cevaplar cok daha rahatlatıyomesela ben söyle yapiyorum: kötü olunca burda bol bol konu okuyorum, bana yapilan yapici yorumlari okuyorum ve inan direk diriliyorum.
Sende öyle basla olaya...
su an nerdesin? hala esinin yaninda misin?[/QU
değilim..ben kendi evimdeyim o topladı eşyalarını annesinin yanına gitti
su an nerdesin? hala esinin yaninda misin?[/QU
değilim..ben kendi evimdeyim o topladı eşyalarını annesinin yanına gitti
aaa ne tesadüf, benimki de beni babamlara birakip annesine gitmisti :)
anakuzusu bunlar, canim bosver.
Bundan sonra hayat bizim. ama eger beraber yasadiginiz evdeysen bu kötü, anilar iyi gelmez bu günlerde sana...
hakkaten büyük tesadüf benim aklıma annesinin yanına gidecegi hiç gelmemişti:))))aaa ne tesadüf, benimki de beni babamlara birakip annesine gitmisti :)
anakuzusu bunlar, canim bosver.
Bundan sonra hayat bizim. ama eger beraber yasadiginiz evdeysen bu kötü, anilar iyi gelmez bu günlerde sana...
gitsin onunla yaşasın onun hayatını tüketsin...beraber yaşadığımız evdeyim ama aileme gidince daha bi kötü oluyorum yinede bekledigimden iyi durumdayım diyebilirim. bu arada konunu okumamışım okudum ve cok üzüldüm Allah onlara hakettiklerini yaşatsın inşallah bizim ahımız üstlerine yapışsın kalsın sanada cok cokk geçmiş olsun
hakkaten büyük tesadüf benim aklıma annesinin yanına gidecegi hiç gelmemişti:))))
gitsin onunla yaşasın onun hayatını tüketsin...beraber yaşadığımız evdeyim ama aileme gidince daha bi kötü oluyorum yinede bekledigimden iyi durumdayım diyebilirim. bu arada konunu okumamışım okudum ve cok üzüldüm Allah onlara hakettiklerini yaşatsın inşallah bizim ahımız üstlerine yapışsın kalsın sanada cok cokk geçmiş olsun
sagol canim, hatta söyle yap, yarin sokaga cik ve muhakkak sana da birileri soracaktir esin nasil diye.
Ben öyle yaptim, o soru gelince de, bilmem ki annesine gitti diyorum. Ve inan insanlarin yüzündeki o gülümsemeyi görünce aldigin zevk paha bicilemez.
Söyle düsünelim canim, biz onlara fazla geldik. Hemde kat kat.
işte ondan korkumdan cıkamıyorum dışarı şuan kimseye soylemiyoruz davayı açınca yavaştan soylicez ve kücük bi çevrede yaşadığımdan herkes tanıdık herkes soracaktırsagol canim, hatta söyle yap, yarin sokaga cik ve muhakkak sana da birileri soracaktir esin nasil diye.
Ben öyle yaptim, o soru gelince de, bilmem ki annesine gitti diyorum. Ve inan insanlarin yüzündeki o gülümsemeyi görünce aldigin zevk paha bicilemez.
Söyle düsünelim canim, biz onlara fazla geldik. Hemde kat kat.(
işte ondan korkumdan cıkamıyorum dışarı şuan kimseye soylemiyoruz davayı açınca yavaştan soylicez ve kücük bi çevrede yaşadığımdan herkes tanıdık herkes soracaktır(
aman canım ya senin hayatın bu kimseye hesap vermek zorunda deilsin utanılacak bi durum yok ortada evlenmek kadar boşanmakta normal bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?