• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı alıyorum yardım edermisiniz 😔😔😔

Ya bişey diyecem. Ben dayak yedim cocugumdan ayrı kalmamak için aileme anlatmadım. Çünkü beni alırlar çocuk babasinda kalırdı. Her türlü suratszligi ilgiszligi çekiyorum. Ama hayata çevreme bakıyorum tüm güzel yıllarım zehir gibiydi. Çocuk bnle baba evine gelse olmaz. Ben biliyorum arkadaşlar. Herkesin hayatı farklı. Ben sınava nasıl hazrlanacam. Sürekli onu niye getirdin üstelik gideceğim ev ile smdiki evin çok farkli

Şöyle düşünüyorum atansam ben. Sekreterim ben . O zaman a kadar babasinda kalsin bende onu girecem tabikide. Ama kldigim sürece o moral duzenle çalışamıyorum bile. Ya kitap aldıran kadar cnm çıkıyor. Bide mühendis kendisi

Sonrada duzenimi kurup gelecekte ona ve kendme rahatlık veririm. Linç edeceksiniz belki aaa nasıl bırakabilirsiniz yaa diyee. Dayandım cokk ama mantıklı degilk . Sadece duygusallık la olmuyor bu işler herşey annenin sorumlulugunda olmamalı. Ayrıl başka ev tutmakla olmuyor. Geçim öyle kolay değil ülkemizde maalesef.

Sonrada duzenimi kurup gelecekte ona ve kendme rahatlık veririm. Linç edeceksiniz belki aaa nasıl bırakabilirsiniz yaa diyee. Dayandım cokk ama mantıklı degilk . Sadece duygusallık la olmuyor bu işler herşey annenin sorumlulugunda olmamalı. Ayrıl başka ev tutmakla olmuyor. Geçim öyle kolay değil ülkemizde maalesef.
Rabbim yolunu aydınlatsın,aldığın karar da seni incitmesin inşallah,bence ailenle görüş bir sene idare ederler diye düşünüyorum, ama çocuk sana ayak bağı olacak gibi geliyor sanırım,açıkçası bende çocuğunu gözden çıkarmışsın gibi algıladım başta,eşinin yanında çocuğun sorunsuz terbiyeli ahlaklı yetişecekse vermen de sakınca yok bence, ama bi ailenle konuşup ikna ve ısrarcı olmanı tavsiye ederim,ve gerçekten bu azimle kendine yeni hayat kurmak istiyorsan yolunu kendin çiz kimse senin hayatına yön veremez o hayatı sen yaşıyor biliyorsun etraflıca düşün 🙏

Şöyle soyliyeyim size ben çok şey yuttum. Ama bakıyorum bu evde kendimi gelistiremiyorum. Gücü vermiyor. Güç vermese ben ne olacam. Çocuğu alsam herkes birşey diyecek ailemle anlaşmaya az cicugun ordaki psikolojisi daha kötü. İnanın acı çeken ben olacam o babasinda kalsa. Ama ikimiz için güzel gelecek için tek yol bu. Bazı bedeller ödeyerek anca ..
Rabbim yolunu aydınlatsın,aldığın karar da seni incitmesin inşallah,bence ailenle görüş bir sene idare ederler diye düşünüyorum, ama çocuk sana ayak bağı olacak gibi geliyor sanırım,açıkçası bende çocuğunu gözden çıkarmışsın gibi algıladım başta,eşinin yanında çocuğun sorunsuz terbiyeli ahlaklı yetişecekse vermen de sakınca yok bence, ama bi ailenle konuşup ikna ve ısrarcı olmanı tavsiye ederim,ve gerçekten bu azimle kendine yeni hayat kurmak istiyorsan yolunu kendin çiz kimse senin hayatına yön veremez o hayatı sen yaşıyor biliyorsun etraflıca düşün 🙏

Offf bırakamıyorum daaa dayanamamm kii . Kalincada olmuyor. Sürekli aklımda boşanmak geçiyor. Napacammm inaninn blmiyorum

Siz de cocuk var ev var araba var her şey var mutluluk yok. Bizim aramız iyi ama eşimle bu sefer de cocuk olmuyor imtihan işte ne yaparsın... Biz de de her şey var çocuk yok eşimin ailesi problem hadi eşimin ailesi boşver de ama cocuk eksik...
Allah sizede evlat nasip etsin İnşallah.

Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için çok düşündüm 8 yıllık evliyim bir çocuğum var.Eşimle ailem isteğiyle 20 yaşında evlendim. Mutsuzum isinamiyorum. Kendini bana hiç sevdirmedi çünkü . Çok geçimsiz sinirli en ufak şeyde hakaret ediyor. Fiziksel şiddet ettiği de olmuş. Sorarsanız tartsmayi uzattı oyle oldu der. Ailem başta olur vs seyker artık onlarda istiyor. Ama ben çocuğumu bırakmak da istemiyorum. Ailem oglumu almaz. Bende isim yok. Ama sınavlara hazrlansbilirim. Naoayim gerçekten artık yapamıyorum .Kendisi hasta adam ya obsesif ve ben depresyon a grdim artık. İlaç kullanıyorum. Sağlıklı bir ilişki olmadığını hissediyorum. Ev var araba var çocuk var ama sıcaklık sohbet sevgi aşk yok. Çocuğum için katlanacam ya da boşanıp kendi ayaklarimin üzerine basıp oğlumu Alaçam. Naoacam lütfen bişey soykeyin lütfen......Ya ben evlilikten sogumuusm. Biz tatilde bile tartsirz. Sürekli beni yönetmeye çalışır offf . Hep tartsrz
Madem sevmedin ne diye çocuk yapıp o çocuğun günahına girdin?

Arkadaşım benden tavsiye naparsan yap ama çocuğunu bırakma. Bir daha alabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Babanın yanında büyüyen çocuk seni neden istesin üstelik bi de orda doldurulma ihtimali var sana karşı..

Bunu yapana kadar ailene ekşi. Burda duracağız çocuğum ve ben bir süre düzen kurup defolup gideceğiz diye.

Çocuğu kocada bırakırsan daha alamazsın. Ya çocuk farkına varır gelmez ya koca vermez. Başında yapacaksın ne yapacaksan.

Peki ailen sen ders çalışırken müsade ederlermi yoksa o sırada bi ise giricekmisin aynı zamanda ,yani sen ailenle oturup konuştun mu kararlarını
Çocuğu getrsen ayak bağı olacak sana ne ders çalışabilirsin vs. Ama sen gel çalis atan sonra çocuğunu istersen napmak istersen yap

Çocuğu getrsen ayak bağı olacak sana ne ders çalışabilirsin vs. Ama sen gel çalis atan sonra çocuğunu istersen napmak istersen yap
Ay bilmiyorum yaaa ,yani ailen cokta haklı tavsiye vermiyorlar bence onlar da yardımcı olmalı sana,bak annene sen onun evladısın seni atabiliyormu,annene bu duyguyla yaklaş anne sen bile beni atamayıp bi şekilde yardımcı oluyosun,bende evladımla ayrılmak istemiyorum falan de bence

Madem sevmedin ne diye çocuk yapıp o çocuğun günahına girdin?
Allah askina nasıl hemen kırıcı konuşabiliyorsun. Beni anlayan birileri yazıyor yeterli. Benim o zaman zarfında ne yaşadığımı biliyormusun. Çocuk istemiyorum boşanmak istiyorum dediğim vakit. Hayrdirr kim var hayatında planlarin ne . Neden evlendin denildi bana. Oldu yani. Rica ediyorum direk yargılamayın. Bir anlamaya çalışın önce

Çocuğu alırsa kim bakar babanne bakıyor mu?
Bana git zaten senin ailen çocuğu istemiyor. Ben kreşe gnderrim . Bakarım. Benim ailem destek çıkar bana dedi. O annn öyle kötü oldum ki sanki yüksek bir binadan düştüm. Ve ben gidemedimmm biliyormusunuz tıpış tıpış gttim o eve. Sırf çocuğumdan ayrılmamak için çünkü cooiikkk korktum

Back
X