- 1 Ekim 2023
- 21
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi zeryaaammm
Aynen öyle. Bide nefret edemiyorum birinden. O kadar netlerki sanki doğrusu buymuş gibi geliyor banaNasıl bir aile? Zorla evlendirir üstüne torunu bile istemez…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Bide nefret edemiyorum birinden. O kadar netlerki sanki doğrusu buymuş gibi geliyor banaNasıl bir aile? Zorla evlendirir üstüne torunu bile istemez…
Cocugunu boyle bir adamin yanina birakip nereye gideceksin?Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için çok düşündüm 8 yıllık evliyim bir çocuğum var.Eşimle ailem isteğiyle 20 yaşında evlendim. Mutsuzum isinamiyorum. Kendini bana hiç sevdirmedi çünkü . Çok geçimsiz sinirli en ufak şeyde hakaret ediyor. Fiziksel şiddet ettiği de olmuş. Sorarsanız tartsmayi uzattı oyle oldu der. Ailem başta olur vs seyker artık onlarda istiyor. Ama ben çocuğumu bırakmak da istemiyorum. Ailem oglumu almaz. Bende isim yok. Ama sınavlara hazrlansbilirim. Naoayim gerçekten artık yapamıyorum .Kendisi hasta adam ya obsesif ve ben depresyon a grdim artık. İlaç kullanıyorum. Sağlıklı bir ilişki olmadığını hissediyorum. Ev var araba var çocuk var ama sıcaklık sohbet sevgi aşk yok. Çocuğum için katlanacam ya da boşanıp kendi ayaklarimin üzerine basıp oğlumu Alaçam. Naoacam lütfen bişey soykeyin lütfen......Ya ben evlilikten sogumuusm. Biz tatilde bile tartsirz. Sürekli beni yönetmeye çalışır offf . Hep tartsrz
Canım su an yapman gereken fevri olma. Hemen bir işe gir para biriktir , eşine de biraz politik davran. İnsanın arkasında aile yoksa malesef böyle hemen gemileri yakamayabilir. Gerçekçi olalım.Bana git zaten senin ailen çocuğu istemiyor. Ben kreşe gnderrim . Bakarım. Benim ailem destek çıkar bana dedi. O annn öyle kötü oldum ki sanki yüksek bir binadan düştüm. Ve ben gidemedimmm biliyormusunuz tıpış tıpış gttim o eve. Sırf çocuğumdan ayrılmamak için çünkü cooiikkk korktum
Bu mantigi hicbizaman anlamadim bu Nasil söz ya beni Alir ama cocugumu Alamaz?! Bi Cok kadin böyle seylerden bahsediyo Burda, bu Nasil bi kafa ya? Beni cocugumdan ayirani var ya ben, bide amnemden babamdan duyim Öyle bisey Öyle mi ? Hadi eyvalla derim belli ki Siz hic bi zaman Anne Baba degildiniz !!!Ailenizin evine donseniz belli bir süre, neden oglunuzu ,kendi torunlarini istemez?
Allah askina nasıl hemen kırıcı konuşabiliyorsun. Beni anlayan birileri yazıyor yeterli. Benim o zaman zarfında ne yaşadığımı biliyormusun. Çocuk istemiyorum boşanmak istiyorum dediğim vakit. Hayrdirr kim var hayatında planlarin ne . Neden evlendin denildi bana. Oldu yani. Rica ediyorum direk yargılamayın. Bir anlamaya çalışın önce
3 yasındaki çocugunuzu ne sebeple olursa olsun bırakmayın. Başka bir yol bulun gerekirse sıkın dişinizi evlilik içinde bir meslek edinmeye çalışın paranızı biriktirin çocuğunuzla ozaman gidin boşanın3 yaşında offff offf
üstüne bu adamdan çocuk mu yaptınız yaniEşimle ailem isteğiyle 20 yaşında evlendim. Mutsuzum isinamiyorum. Kendini bana hiç sevdirmedi çünkü . Çok geçimsiz sinirli en ufak şeyde hakaret ediyor. Fiziksel şiddet ettiği de olmuş.
Ayy ne alaka :) hiç bir zaman ısınamadığın ailenin zoru ile evlendiğin aksi sinirli bir adamla 8 yıl yaşayıp bir de düşünmeden ondan çocuk yapmışsın. Benim hayatımda hiç böyle birşey yok kusura bakma kurduğun alakayı hiç karşılayamadığım için :)Senin de birgün olacağı yerdeydi