• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı alıyorum yardım edermisiniz 😔😔😔

Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için çok düşündüm 8 yıllık evliyim bir çocuğum var.Eşimle ailem isteğiyle 20 yaşında evlendim. Mutsuzum isinamiyorum. Kendini bana hiç sevdirmedi çünkü . Çok geçimsiz sinirli en ufak şeyde hakaret ediyor. Fiziksel şiddet ettiği de olmuş. Sorarsanız tartsmayi uzattı oyle oldu der. Ailem başta olur vs seyker artık onlarda istiyor. Ama ben çocuğumu bırakmak da istemiyorum. Ailem oglumu almaz. Bende isim yok. Ama sınavlara hazrlansbilirim. Naoayim gerçekten artık yapamıyorum .Kendisi hasta adam ya obsesif ve ben depresyon a grdim artık. İlaç kullanıyorum. Sağlıklı bir ilişki olmadığını hissediyorum. Ev var araba var çocuk var ama sıcaklık sohbet sevgi aşk yok. Çocuğum için katlanacam ya da boşanıp kendi ayaklarimin üzerine basıp oğlumu Alaçam. Naoacam lütfen bişey soykeyin lütfen......Ya ben evlilikten sogumuusm. Biz tatilde bile tartsirz. Sürekli beni yönetmeye çalışır offf . Hep tartsrz
Cocugunu boyle bir adamin yanina birakip nereye gideceksin?

Bana git zaten senin ailen çocuğu istemiyor. Ben kreşe gnderrim . Bakarım. Benim ailem destek çıkar bana dedi. O annn öyle kötü oldum ki sanki yüksek bir binadan düştüm. Ve ben gidemedimmm biliyormusunuz tıpış tıpış gttim o eve. Sırf çocuğumdan ayrılmamak için çünkü cooiikkk korktum
Canım su an yapman gereken fevri olma. Hemen bir işe gir para biriktir , eşine de biraz politik davran. İnsanın arkasında aile yoksa malesef böyle hemen gemileri yakamayabilir. Gerçekçi olalım.
Planlı programlı ilerle. Hedef belirle misal 1-2 yıl gibi. Bu süreçte de çocuğu kreşe ver sen işe gir eve de otel gözüyle bak. Eşinle dalaşma , ev arkadaşı gibi gör. Sen beklenti içinde olmayınca zaten gözüne batmamaya başlayacak kavgalar da azalacak.
bu zaman içinde de paran birikir en azından çocuğu alıp kiraya çıkarsın

3 yasindaki oglunuzu ne pahasina olursa olsun birakmayin. Bazi arkadaslar yazmis. Evinizi arabanizi bosaninca paylastirir mahkeme diye, e birde nafaka alirsiniz. Hem istediyiniz hayati kurarsiniz oglunuzla beraber yavas yavas hemde ailenizin size yasatmak istediyi hayati deyil, kendi hayatinizi kurarsiniz. Mahkemeye evi istediyinizi söyleyin birde nafaka baglatin. Sonra hem okursunuz hem cocugunuza bakarsiniz kendi evinizde. Gerekirsede yetmediyi yerde calisirsiniz. Ama en önemlisi evladiniz yaninizda olur.

Birakmayacammm yapamam zaten . En kötü o evde oğlumla kalırım. Az önce uyurken yanına uzanıp agladimm. Ne kadar yazık yaa offf neler düşünmüşum... Allah'ım sen büyüksün bana ve benim gibi olanlara yardım et yarabbim. ...

Ailenizin evine donseniz belli bir süre, neden oglunuzu ,kendi torunlarini istemez?
Bu mantigi hicbizaman anlamadim bu Nasil söz ya beni Alir ama cocugumu Alamaz?! Bi Cok kadin böyle seylerden bahsediyo Burda, bu Nasil bi kafa ya? Beni cocugumdan ayirani var ya ben, bide amnemden babamdan duyim Öyle bisey Öyle mi ? Hadi eyvalla derim belli ki Siz hic bi zaman Anne Baba degildiniz !!! 😡

Aileniz boşanmanızı engellemek için önünüze set koyuyor gibi geldi bana. Bu üstü kapalı boşanma demektir bir anneye bence. Çünkü çok büyük bir oranda anneler çocuklarını bırakmazlar o evliliği sürdürmeye devam ederler, aileler de oh boşanmadı diye düşünüp iyi bir şey yaptıklarını sanırlar. Siz diretin ben boşanacağım çocuğumu da yanıma alacağım, ders çalışırken çocuğuma bakar bana destek olursunuz sonrasında da başka bir eve geçeriz deyin. Ben çocuğumu bırakırsam kendimi toparlayamam o şekilde asla ders çalışamam çocuğum bana ayak bağı olmaz güç kuvvet olur deyin.

Eşinizden de haklarınızı alın çocuğunuzla bir yaşam kurun kendinize.

Allah askina nasıl hemen kırıcı konuşabiliyorsun. Beni anlayan birileri yazıyor yeterli. Benim o zaman zarfında ne yaşadığımı biliyormusun. Çocuk istemiyorum boşanmak istiyorum dediğim vakit. Hayrdirr kim var hayatında planlarin ne . Neden evlendin denildi bana. Oldu yani. Rica ediyorum direk yargılamayın. Bir anlamaya çalışın önce

Anlayacak birşey yok.
Ozaman boşansaydın.
Kendi saçmalığınız yüzünden olan çocuklara oluyor.

3 yaşında offff offf
3 yasındaki çocugunuzu ne sebeple olursa olsun bırakmayın. Başka bir yol bulun gerekirse sıkın dişinizi evlilik içinde bir meslek edinmeye çalışın paranızı biriktirin çocuğunuzla ozaman gidin boşanın

Senin de birgün olacağı yerdeydi
Ayy ne alaka :) hiç bir zaman ısınamadığın ailenin zoru ile evlendiğin aksi sinirli bir adamla 8 yıl yaşayıp bir de düşünmeden ondan çocuk yapmışsın. Benim hayatımda hiç böyle birşey yok kusura bakma kurduğun alakayı hiç karşılayamadığım için :)

Back
X