Yaptıklarını yaşatacan öylesine ki anlaşılan ne halt ettiğini. Soyleyecek laflar az gelir öylesineahaha dimi birkaç daha var böyle hele şu hamile kadını döven hırtı koysalar şuraya bir güzel pataklasak bak öyle değil böyle dövülür diye.. sinir oldum dağ adamına..
Şimdi belki yine seni manipüle etmeye çalışıyor davranışlarıyla. Suçlu değilim neden üzüleyim gibi , bakma artık adamın profiline fotolarına daha çabuk atlatırsınGeri dönmesini istemiyorum aslında. Değişmesini isterdim sadece. Ona göre fazla toyum ben.
Kolayca yönlendirip manipüle edebiliyordu.kendimi suçlu hissettiriyordu.
Bu bakımdan uygun değiliz.onu hala çok seviyorum. Ama onun hakkından gelebilecek dişliliğe sahip değilim. Buna değer miydi , değer mi bilmiyorum.
Bildiğim tek şey beni çok yorması
Hala eski sayılan eşinizi hatta eş olamayan adamı dert ediyor olmanıza kaç point peki ?
Şimdi inat yapıyordur aklı sıra. Yemeği önüne gelmeyince temizliği ütüsü yapılmayınca dört duvar arasında kalınca anlar kıymetini.
Malesef gerçek bu ki erkekler düzenli yemek düzenli temizlik düzenli cinsellik için evleniyor.Yemek temizlik ütü hizmetini dışardan para vererek de alabilir, bir erkek bir kadına eyvah yemeğimi kim yapacak ütümü kum yapacak diye dönecekse ya da bu sebeple üzüntü duyacaksa o daha beter bisey
Malesef gerçek bu ki erkekler düzenli yemek düzenli temizlik düzenli cinsellik için evleniyor.
Yemek temizlik ütü hizmetini dışardan para vererek de alabilir, bir erkek bir kadına eyvah yemeğimi kim yapacak ütümü kum yapacak diye dönecekse ya da bu sebeple üzüntü duyacaksa o daha beter bisey
Bizde de yok ama adamına göre değişiyorBuna katılmıyorum böyle bir genelleme yapılamaz,çünkü bizim evde ne düzenli yemek ne düzenli temizlik ne düzenli seks var, zincirle de baglamadim adamı 14 senedir benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?