Boşanma kararı sonrası eğlenceye kaçan eş

Geri dönmesini istemiyorum aslında. Değişmesini isterdim sadece. Ona göre fazla toyum ben.
Kolayca yönlendirip manipüle edebiliyordu.kendimi suçlu hissettiriyordu.
Bu bakımdan uygun değiliz.onu hala çok seviyorum. Ama onun hakkından gelebilecek dişliliğe sahip değilim. Buna değer miydi , değer mi bilmiyorum.
Bildiğim tek şey beni çok yorması

Hülya kendine gel artık güzelim., bu adam seni sevmiyor , bunu söylemek istemem ama sevmiyor işte. Daha ne diye peşinden üzülüyorsun anlamadım. Unutmaya çalış gitsin evet zor olacak ama unutursun.

ahaha dimi birkaç daha var böyle hele şu hamile kadını döven hırtı koysalar şuraya bir güzel pataklasak bak öyle değil böyle dövülür diye.. sinir oldum dağ adamına..
Yaptıklarını yaşatacan öylesine ki anlaşılan ne halt ettiğini. Soyleyecek laflar az gelir öylesine

Şimdi belki yine seni manipüle etmeye çalışıyor davranışlarıyla. Suçlu değilim neden üzüleyim gibi , bakma artık adamın profiline fotolarına daha çabuk atlatırsın

Sevgi yokmus demekki yalandan yasta olacak degil ya. Her evlilikte mucadele edilmez. Karsinizda sizi sevmeyen ve gercekten bosanmak isteyen biri varken mucadele edicem diye adami inatla evlilik icerisinde tutarsaniz boyle olur.

Hala eski sayılan eşinizi hatta eş olamayan adamı dert ediyor olmanıza kaç point peki ?

10 points go to istanbul :)
Cnm senin çoktan bavulunu hazırlayıp gitmen gerekiyordu zaten...
Hala net basında derman arama... listeni yap, hop ver elini plaj, kum, güneş....
Başka ne yapican .... d vitamini alsın biraz vücut, bak nasıl toparliyorsun :)

Normal bence.

Ben de ayrılık sonrası süslenip dışarı çıktım, çünkü yasımı içimde yeterince yaşıyordum.

Boşandığınız adamdan beklentiniz olmasın artık böylece mutsuz olmazsınız.

Bosanma kararinin ne kadar dogru oldugunu farketmissindir

Şimdi inat yapıyordur aklı sıra. Yemeği önüne gelmeyince temizliği ütüsü yapılmayınca dört duvar arasında kalınca anlar kıymetini.

Şimdi inat yapıyordur aklı sıra. Yemeği önüne gelmeyince temizliği ütüsü yapılmayınca dört duvar arasında kalınca anlar kıymetini.

Yemek temizlik ütü hizmetini dışardan para vererek de alabilir, bir erkek bir kadına eyvah yemeğimi kim yapacak ütümü kum yapacak diye dönecekse ya da bu sebeple üzüntü duyacaksa o daha beter bisey

Herşey tamam boşanmak istiyor ama neden bunun kararını seni üzerek yorarak sana aldırtıyor? Madem öyle adam gibi söylesene boşanmak istiyorum böyle böyle diye.. Ne adice bir yaklaşım.. İnşallah çok mutlu olursun.

Yanlis olan tatile gitmesi ve mutlu olmasi degil, bunu 3 yasindaymis gibi milletin gozune sokmaya calismasi bence. Sizin de takip edeceginizi biliyor adam o kadar emin. Ilgilenmeyin. Hatta siz de gidin tatile gezin eglenin kafaniz dagilsin

Yemek temizlik ütü hizmetini dışardan para vererek de alabilir, bir erkek bir kadına eyvah yemeğimi kim yapacak ütümü kum yapacak diye dönecekse ya da bu sebeple üzüntü duyacaksa o daha beter bisey
Malesef gerçek bu ki erkekler düzenli yemek düzenli temizlik düzenli cinsellik için evleniyor.

Malesef gerçek bu ki erkekler düzenli yemek düzenli temizlik düzenli cinsellik için evleniyor.

Buna katılmıyorum böyle bir genelleme yapılamaz,çünkü bizim evde ne düzenli yemek ne düzenli temizlik ne düzenli seks var, zincirle de baglamadim adamı 14 senedir benimle

Aynen maddi imkanı varsa hatta evde bi kadın olmasındansa hizmetçi tutmak daha çok işlerine geliyor. Ya da yapmıyor temizlik falan

Ben 9 senedir ilk kez temizlik yapmıştım 2 hafta sonra ayrıldık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…