Boşanma kararı sonrası eğlenceye kaçan eş

Hayat size de güzel olsun mesela. Yok sayın artık onu. Gidin tatilinize gülün gezin sosyalleşin nefes alın. Kendinizden başka bişeye odaklanmayın, daha da güzelleşecek herşey.

Canim mutlu olsaydı tatile ihtiyaç duymazdi.. demek ki mutluluk ariyor
Bide burdan bak :)

Asıl senin öyle olman gerekiyor. bütün hakaretleri , aşağılamaları sen yaşadın malihülya. Sen git tatile çiçek böcek içinde foto at.

Benim yasadigim seylerin birebir aynisini yasiyorsun seni en iyi ben anlarim. Bana da baski kurarak ayrilmaya mecbur etti sonrada kendisi toparlanip gitti simdi surekli gezme tozma onlarida paylasma derdinde. Sende gez diyenler dogru soyluyoda mesele gezmek olsa keske. Bu mu diyor insan bunun icinmi hayatimi mahvettim bunun icinmi kendime eziyet ettirdim. Mutlaka bir donusu olacaktir bu yapilanlarin. Tanrinin degirmeni yavastir ama kusursuz ogutur.

Umarım.

Hülyacım önceki konuna da yazdım bence pişman olacak sürünecek vb tesellidense gerçeği duymaya ihtiyacın var : bu adam seni sevmiyor

Yani sevmeyen insanın ayrıldıktan sonra üzülmemesi, takmaması normal

Sen boşver bu zırtoyu poposu kalkmış , cins bir tipti

Giyin süslen gez tek tavsiyem bu

Hic pisman olacagini sanmiyorum. Artik iletisim o kadar guclendi ve yayginlasti ki birini bulmasi uzun surmeyecektir. Alternatif cok fazla geri donecek vakti bile olmaz emin olun. Doneck diye umutlanmayin diye soyluyorum. Insan kabullenmek istemiyor ama acı gercekler boyle maalesef

Allahından bulsun..
Ok sevinebilir de böyle senin görüceğini bile bile böyle çocuk gibi paylaşım yapması hiç hoş değil..

Anladığım kadarıyla kadınları kendi oyuncağı etmiş (sizden önce ayrıldığı kişiyi de kastediyorum) biri sizin için bir gram üzülmez beklemeyin. Adamda merhamet yok ya da dengesini kaybetmiş biri normal değil.Siz daha önce eski sevgilisinin onu terkettiğini söylemiştiniz belki de bu dengesiz adam size yaptigi gibi onuda ayrılmaya zorladi.Sakın onun yanında üzüldüğünüzü belli etmeyin Adamda ego o kadar yüksek ki başkasının üzüntüsüyle ezikliği ile besleniyor .Siz onu masumca sevdiğiniz için herşeyine katlanıyorsunuz . gözünüz kapalı.Ancak sizde değerlisiniz en az onun kadar Şimdi kararınızı verin ve geri dönmeyin ve sizi yiyip bitiren bu gereksiz duygusallıktan sıyrılin yeni bır yola girin ve size gercekten değer veren birini bulun. Hayat kısa kuşlar uçuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…