- Konu Sahibi tommyandgrace
Anlaşmalı dava kısa sürer çekişmeli uzar gider.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne iş yapıyor eşiniz?Evet eve geliyor
Şuan oturdugunuz ev kimin?Bugün gidecek eşyalarını toparladım
Kesinlikle boşnacağınız için mi evlenmeden çocuk sahibi olmaya kalktınız, zorla kürtaj yaptırttı diyorsunuz? Açtığınız konulara bir bakın, resmen bu adamla evlenmek için her yolu denemişsiniz. Bir süre sadece ben kendime neden bunu yapıyorum, neden bunları hak görüyorum kendime, neden kendimi sevmiyorum diye düşünün lütfen. Siz kendinize bunları hak görürseniz başkaları neler yapar size. Lütfen kendinizi sevin, kendinize değer verin, kendinize saygı gösterin.Boşanacağım akıl tutulması yaşadım evlendim ama kesinlikle boşanacağım ben
Evin, araban olmasi şu an zenginlik demek. Iş için de arayışlara başla, kasiyer tezgahtar vs deme bence, bi yerden başla, ev varsa (kira derdi yoksa yani) bi şekilde idare edersin asgari ücretle tek başına.Önlisans mezunuyum ama bi mesleğim yok iş deneyimim yok denecek kadar az
Sokaga atarsan da at, neyin vicdanini yapacaksın daha ben anlamadım?Bakın durum aslında şöyle onun bekarken kiraladıgı ev hala duruyor kirası falan 1 yıllık ödenmişti cunku biz oraya geçmeyi planlıyorduk orda dolap vs eksik oldugu icin henüz benim evdeydik bu olayları yasarken. Dolap siparis ettik 20 güne gelecekti sonra geçecektik burayı da ben kiraya verecektim. Ama suan gidecek yeri de var gitsin orda tek basına yasayabilir sokaga da atıyor değilim icim rahat bu noktada gider yani
2 kere zorla kürtaj mı yaptırdı? Neden evlendin madem. Acılara yürüyorum korkmuyorum mu dedin? Ohoo aldatılma dışında da baştan ayağa sorunlar varmış sizinki evlilik değil ki.2 yıldır birliktesiniz 3 aydır evlisiniz. Geçen sene de yani evlenmeden önce hamilelik yaşamışsınız ve zorla aldırttı diyorsunuz. Çocuk doğsa idi yasalar önünde çocuğun durumunu düşünebiliyor musunuz? Hiç mi vicdanınız yok, çocuğunuza bunu nasıl hak görüyorsunuz. Şu anlattıklarınızdan ve eski konularınızdan anlaşılan be biliyor musunuz? Bu adam sizinle evlensin diye herşeyi göze almışsınız, bu kadar mı çaresizsiniz, dünyadaki son erkek kaçırmayım aman filan mı diyorsunuz? Siz boşanmazsınız, çünkü evlenmek için resmen kendinizi paralayıp kırk takla atmışsınız. Kendinize yazık ediyorsunuz en azından çocuk yapmayın da onun da hayatını karartmayın.
Birincisi konu sahibi ben değilim yorum yazdım ben. İkincisi iki yıllık birliktelik, üç aylık evlilik, geçen sene yani evlenmeden önce, birliktelik sırasında zorla kürtaj, iki kere zorla kürtaj diye bişey yazmadım.2 kere zorla kürtaj mı yaptırdı? Neden evlendin madem. Acılara yürüyorum korkmuyorum mu dedin? Ohoo aldatılma dışında da baştan ayağa sorunlar varmış sizinki evlilik değil
senin olmadığını biliyorum senin yorumunda öğrendiğim için geçen seneki kürtajı ordan etiketledim. Rahatsız olduysan kusura bakma.Birincisi konu sahibi ben değilim yorum yazdım ben. İkincisi iki yıllık birliktelik, üç aylık evlilik, geçen sene yani evlenmeden önce, birliktelik sırasında zorla kürtaj, iki kere zorla kürtaj diye bişey yazmadım.
Evet rahatsız oldum, yorumunuzu okursanız sanki konu sahibi benmişin gibi yazmışsınız ve ben iki kürtaj yazmadığım halde bu konuyu da benimle bağdaştırmışsınız.senin olmadığını biliyorum senin yorumunda öğrendiğim için geçen seneki kürtajı ordan etiketledim. Rahatsız olduysan kusura bakma.
İkinci kürtajı da evliyken olmuş konuda yazmış büyük ihtimalle o da zorladır.
sana yazmadım konu sahibine yazdım rahatsız olduysan engelle ne bu ya solundan mı kalktın.Evet rahatsız oldum, yorumunuzu okursanız sanki konu sahibi benmişin gibi yazmışsınız ve ben iki kürtaj yazmadığım halde bu konuyu da benimle bağdaştırmışsınız.
Bakın hanımefendi ben siz diye hitap ediyorum, siz sürekli sen, sana diye hitap ediyorsunuz. Bana yazmadıysanız sadece bunu yazıp devam etmezdiniz, hem yapıp hem bu şekilde cevap vermeniz amacınızı açıkça ortaya koyuyor.sana yazmadım konu sahibine yazdım rahatsız olduysan engelle ne bu ya solundan mı kalktın.
E dedim zaten sana yazmadım senin yazdığını yorumladığım için seni etiketledim diye. Rahatsız olduysan kusura bakma da dedim. Sen hala uzatıyorsun. Hayır ne yapayım etiketlemişim Bi kere zamanı geri alabilsem etiketlemezdim bilseydim arıza çıkaracağını. Ne amacım olacak seni etiketlerken Allah aşkına tanımam etmem paranoya yapma.Bakın hanımefendi ben siz diye hitap ediyorum, siz sürekli sen, sana diye hitap ediyorsunuz. Bana yazmadıysanız sadece bunu yazıp devam etmezdiniz, hem yapıp hem bu şekilde cevap vermeniz amacınızı açıkça ortaya koyuyor.
Hiç bir avukat isterse 50 yıl deneyimli olsun 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşayamaz.Ben de bu 1 yıl olmadan anlaşmalı olmaması durumunu anlayamıyorum. Ben 4 aylık evliyken boşanma davası açtım vekaleten 1.5 ay sonra davam görüldü anlaşmalı olarak boşandım. Boşanmadan 1.5 ay sonra da karar kesinleşti kendi soyadıma geçtim. Avukatımdan mı kaynaklıydı bilmiyorum. Hem çok hızlı hem sorunsuz olmuştu çok şükür ki boşanmam. Karşı taraf istemiyorum demişti babası ikna etmişti tek korkutan o olmuştu beni.
Nasıl anlamadım. Neden kürtaj oldunuzMerhaba buraya bu hafta 3. Konu açışım aslında birazda teşekkür mahiyetinde olacak bir cok kişi gözümü açtı ben de daha sağlıklı düşünebiliyorum şuanda. Tekrar özet geçmek gerekirse 3 aylık evliyim daha yeni kürtaj olmak zorunda kaldım, bu süreçte hiç bir şekilde eşim destek olmadı normal hayatına devam etti çok üzüldüm çok yıprandım ve ağzımdan kürtajın ertesi günü "ayrılalım o zaman" lafı çıktı, bunu duyunca küplere bindi daha sonrasında özür dilememe rağmen uzattıkça uzattı günlerce tripler vs. Ardından bir sabah telefonuma mesaj geldi eski sevgilisinden, bana yazıyor ediyor benimle konusmaya calısıyor sahip çık sevgiline dedi. Ben de evlendiğimizi söyledim bana inanmadı uydurma vs dedi fotoğraf gönderdim o da bana konusmalarını gönderdi. eşim kıza 4 yıl önceki fotoğraflarını atmış ve drama çizmiş işte bildiğin flört cümleleri iki taraftan. Sanırım kız akşam aramış eşimi, eşim açmamış telefonu. açmayınca benim yanımda oldugunu düşünüp bana mesaj attı büyük ihtimal. Ben de evli oldugumuzu söyleyince bir cok hakaret etti telefonda saatlerce konustuk dedi ekran atıp engelledi beni.
Bunları eşimin yüzüne vurdum ve bosanmak istiyorum zaten olmuyordu günlerce beni suçlu hissettirip arkamdan bunları yapmışsın zaten her şey bunun içinmiş kendine yol yapıyormuşsun falan dedim. Sonuna kadar inkar. Ekran görüntüsü fotomontaj ( tabii ben de 5 yasındayım inandım ya) aynı gün kız esime uzaklaştırma kararı çıkarmış evime iş yerime geliyor beni tehdit ediyor diye.
Vay efendim sen bana inanmadın yine ayrılalım dedin, evin içinde ağlıyor. Sürekli psikolojim bozuk diyor, mahfoldum diyor, susuyor, uyuyor. Bunları o kadar abartılı yapıyor ki ben bile kendime lan acaba dedim. Kendimi sorguladım ama bunyasadıgım resmen manipülasyon. Bosanmaya kararlıydım zaten, bunlar üstüne tuz biber oldu benim için. Avukat diyor 1 yıldan önce anlasmalı bosanamazsınız, karsı tarafta kabul ederse çekişmeli açarız 2-3 ayda biter fakat temmuzda da adli tatil baslıyormus ona denk gelip eylülü bulma ihtimali var. Calısmıyorum suan annemden aldıgım maas da kesildi. Napacagımı sasırdım aklım durdu artık kendimle ilgilenemiyorum aklımdan saçma sapan düşünceler geçiyor hiç iyi değilim. Lütfen yardım bi yol haritası çizmem gerekiyor yoksa kendim cok yıpranacağım..