• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı ..

Aydioz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
122
98
48
İyi geceler arkadaşlar. Dün eşimden boşanmaya tam olarak karar verdim. Bir ay kadar önce bana bir itirafta bulunmuştu bende onun yanında olacağımı söyleyip asla kabul etmem dediğim bi konuyu kabul edip eşimin yanında olma,birlikte atlatma kararı almıştım. Ama dün eşimin tekrar bi yalanını yakaladım. Benim için son nokta oldu bu adamın değişmeyeceğini anladım artık. Sorun şu ki bir hafta önce annem bize geldi bir ay kadar kalacak ve bi kaç gün sonra kayınvalidemde gelecek az bir sürede o kalacak. (Ailelerden Farklı bir şehirde yaşıyorum ) Annemin şuan kendi evine dönme durumu yok ameliyatlı ve benim ona yardımcı olmam gerekiyor ve babamla sorunları var şuan için iyileşene kadar burda kalmasını istiyorum . Sizce annemin dönmesini mi beklemeliyim boşanma konusunu eşime ve ailelere açmak için? İşin içinden çıkamıyorum bir türlü. Eşimin beni çok sevdiğine eminim ama yaptıkları bi evliliğe yakışmayacak şeyler ve ben mutsuz olmaktan yoruldum artık .

Eşimin beni çok sevdiğine eminim ama yaptıkları bi evliliğe yakışmayacak şeyler ve ben mutsuz olmaktan yoruldum artık .
Sorununuzun önceki konunuzdaki bağımlılık ile alakası var ise psikolojik destek alın, sizi çok seven bir eşi kaybetmeyin derim.

Annenizin sağlık problemi önemliyse yani bu haber onu etkileyecekse sonra söyleyin. Açmak istiyorum diyorsanız da biraz ucundan çıtlatın.
Önemli bir ameliyat değil eli ile ilgili bir ameliyattı işlerini halledemeyecek diye yanıma getirdim. Arada şakayla karışık söylüyorum aslında az çok eşimden uzaklaştığımın farkında zaten ama annem burada şuan çok huzurlu mutlu onun bu mutluluğunu bozmak hiç istemiyorum ama eşime olan bu öfkemle nasıl aynı evde kalmaya devam edicem onuda bilmiyorum

Sorununuzun önceki konunuzdaki bağımlılık ile alakası var ise psikolojik destek alın, sizi çok seven bir eşi kaybetmeyin derim.
Yok aslında o konumdaki olay internet üzerinden oynanaN iddiaa tarzı oyunlarda çok yüksek meblağlar kaybetmesiydi. Onu itiraf etti bende elimden geleni yapıp birlikte aşacağımızı söyledim ama dün mesajlarında markete borç yaptığını gördüm arkadaşıyla konuşmasında bütün hesapların bende olduğunu o borcu ödeyemeyeceğini başka arkadaşından borç alıp ödeyeceğini yazıyordu. Ben sırf o kumar borçlarını kapatmak için 1 aydır çırpınıyorum . Evimden satabildiğim şeyleri satmaya çalışıyorum .ben bunlarla uğraşırken o markete şuan bizim için yüksek sayılacak bi miktarda borç yapmış bunu kaldıramıyorum artık bir değil iki değil çünkü

Bence annenizin iyileşmesini bekleyin. Hem de eşinize biraz daha zaman tanıyın. Bilemedim üzüldüm nedense ya. Ben eşimi borç yapıyor diye bırakamazdım herhalde :KK43:
Sadece o olsa tabi ki bırakmam sorunun Aslı yalan söylüyor olması sürekli ben affettikçe yapmaya devam ediyor boynumuza 250 bin borç bindi ödemekte çok güçlük çekicez ama o hiç bir şeyden fedakarlık etmek istemiyor üstüne yalanlarına devam ediyor her seferinde son şans veriyorum diyorum kendi kendime ama sonra hadi bi şans diye tekrar kendimi kandırıyorum

Ne iddia borcunu ödeyin, ne de market borcunu. Size yalan söyleyip, sıkış çaresiz kalınca itiraf eden birinin sammimiyetine de güvenmeyin.
Eğer bu borçları kabullenir ve ödemek için destek olursanız eşinize yeniden borç yapabileceği ve bir şekilde ödeneceği mesajı verirsiniz. Yine tekrarlanır yani.

Sadece o olsa tabi ki bırakmam sorunun Aslı yalan söylüyor olması sürekli ben affettikçe yapmaya devam ediyor boynumuza 250 bin borç bindi ödemekte çok güçlük çekicez ama o hiç bir şeyden fedakarlık etmek istemiyor üstüne yalanlarına devam ediyor her seferinde son şans veriyorum diyorum kendi kendime ama sonra hadi bi şans diye tekrar kendimi kandırıyorum
Haklısınız, derdi çeken bilir.. illaki çözülmeyeceğini anladınız da ayrılığı düşünüyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Annelerinizin yanında yaşamayın ama bu süreci, çok karışırlar işinize, üzülürsünüz

iddiadan 250 bin borç mu oldu ?

Yok aslında o konumdaki olay internet üzerinden oynanaN iddiaa tarzı oyunlarda çok yüksek meblağlar kaybetmesiydi. Onu itiraf etti bende elimden geleni yapıp birlikte aşacağımızı söyledim ama dün mesajlarında markete borç yaptığını gördüm arkadaşıyla konuşmasında bütün hesapların bende olduğunu o borcu ödeyemeyeceğini başka arkadaşından borç alıp ödeyeceğini yazıyordu. Ben sırf o kumar borçlarını kapatmak için 1 aydır çırpınıyorum . Evimden satabildiğim şeyleri satmaya çalışıyorum .ben bunlarla uğraşırken o markete şuan bizim için yüksek sayılacak bi miktarda borç yapmış bunu kaldıramıyorum artık bir değil iki değil çünkü
Esim beni seviyor demişssin. Peki esinin banka kartını evin para sistemini sen yönetmeyi Teklif etsen?? (harclıgını esine sen hesaplı bir şekilde verirsin belki kabul eder) borcları kabatırsınız Al karsına konus bu konuyu baska sorun yoksa

Ne iddia borcunu ödeyin, ne de market borcunu. Size yalan söyleyip, sıkış çaresiz kalınca itiraf eden birinin sammimiyetine de güvenmeyin.
Eğer bu borçları kabullenir ve ödemek için destek olursanız eşinize yeniden borç yapabileceği ve bir şekilde ödeneceği mesajı verirsiniz. Yine tekrarlanır yani.
Evet ödeyemeyecek duruma geldiği için Bana söyledi. Yoksa söylemeyecekti eminim

Esim beni seviyor demişssin. Peki esinin banka kartını evin para sistemini sen yönetmeyi Teklif etsen?? (harclıgını esine sen hesaplı bir şekilde verirsin belki kabul eder) borcları kabatırsınız Al karsına konus bu konuyu baska sorun yoksa
Zaten bana itiraf ettikten sonra tüm kartlarI hesapları ben aldım ben ödemeleri yapıyorum vs. Ama borç yapıyor hala eline para verdiğim anda o paranın üstü asla gelmiyor Az versem bu az birşeyler için lazım olursa diyor ne yapıyor bilmiyorum Borcumuz var diye hiç kaygılanmıyor yemeğinden sigarasından asla taviz vermiyor.

Back
X