Boşanma kararı

gulenderk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
23
7
1
34
Merhaba tümgece düşünüp işin içinden çıkamadığım için buraya yazmaya karar verdim 1 bucuk yıllık evliyim 5aylık bir bebegim var ve dün boşanmaya karar verdim iyice düşünüp eşimle konuşmak istedim ailesi memlekete tasındı ama gelirler yılın yatısını burda yasarlar ve biz çok kabga ederiz eşimin annesi çok garip bir kadın istiyorli herkes o ne derse onu yapsın öyle davransın ama bana davranısları çok saçma yasına göre gelmez ne çekinmesi vardır ne utanması ben birşey söylüyorum sonu ne olur demez hayatta sadece söyler ve ben çekemiyorum artık bana yalnıs gelen şeylerine cevap verir oldum bir vermedim iki vermedim sonu yok e yasımda 30 küsür insan ennesinden babasından görmemiş duymamıs garip geliyor eşimi doldurmalar gelip bebegime bu büyüsün seninle ilgili dolduruvam demeler ya bınlar en basiti ve kayınpederde bunun lafına çok bakıyo bı ne derse o eşimde öyle yapmaya başladı ve bizim evimizde huzurun hai kalmadı hergün şaka yaptıklarını zannetip salak dallk konusmalar ve aynı seyler ben tepki verincede yok ben terbiyesimişim ama suç kıcamdaymıs beni dövmüyomus Bizi dünliyougizli gizli dün sabah onuda dedi yok sen benim oglumu eziyosun ve esim agzını açıp bişey söylemedi be ben çok bıktım benimde ailem var benim annem babam bunları bilmiyo söylemedim ev onun üstğne devamlı ben size ev verdim yok sakasına kiraya veirim görürsünüz demeler şakayı ne zannediyolar anlamadım boşanma kararım var iyice düşündüm biz bu iekilde mutlu olamayız ve bir aile sürdüremeyiz diye düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

18 aylık evli, 14 aylık annesiniz. O aradaki 4 aylık sürede bu sorunlar var mıydı, bile bile lades mi dediniz?

Düzelir mi düzelmez mi, mutlu olur musunuz olmaz mısınız bilemeyiz. Ama ev üstüne ev zorunlu haller dışında olmuyor. Yılın yarısı az süre değil, sizin eviniz de otel değil. Eşinizin de bir yerde dur demesi gerekiyordu ama dememiş. Bebek de olduğuna göre iyice salmıştır diye düşünüyorum. Siz bilirsiniz.

Kayınvalidelere bakacak olsaydık birçoğumuz şu an evli olmazdık.
Önemli olan eşiniz. O ne diyor ne yapıyor? Bu fikrinizden onun haberi var mı?
1,5 yıl henüz yeni sayılabilecek bir evlilik. Eşinizle ilgili bir umut varsa onun sınır çizmesiyle toparlayabilirsiniz.

Eşi bostan korkuluğu gibi durmasa anası bunları yapamazdı bu lafları söyleyemezdi. Koca insanı vezir de ediyor rezil de..

Tabiki yoktu bunlar gittiler tasındılat komple bizda ha gelmeyiz gelsekte 15 güm durur gideriz dediler taki bir geldiler bzide kalmaya basladılar biz devamlı kavga etmeye basladık kayınvalidemlede eşimlede ben basta konustum zaten ama ben böyle demmeişim gibi Davranıyor söyleyğncede napıyım annemi babamımı kovayım diyo basta olan bişey olsa zaten hiç evlenmezdim hiç bana göre durum degil

Esin ne diyor bütün bunlar olurken?
Mal mal bakıyor mu?
Eşini al karşına konuş, böyle cekemeyecegini, çaresine bakmasını yoksa bosanacagini söyle.
Aynen öyle bakıyor ben kibarca anlatımburda yasadıklarım daha çirkince konsumadan iyice düşünmek istedim o yuzden bekledim bu akşam konusucam

Aynen öyle bakıyor ben kibarca anlatımburda yasadıklarım daha çirkince konsumadan iyice düşünmek istedim o yuzden bekledim bu akşam konusucam
Bu işi ancak kocan çözer. Sen bişey desen kv kp ile iyice yüz göz olursun. İnsanları kendi haline bırakmıyorlar ya. Daha da yeni evlisiniz. İşte bazı şeyler rayına oturana kadar olabiliyor böyle şeyler. İnşallah çözüme kavuşur

Daha önce konustum çok yararı olmadı ama bıçu son günler çok saçma sapan muhabetlere maruz kalıyorum şu ana kadar biley demedi demesini bkledim iyice düşünüp konusmak istedim eger bu sekilde devam ederse zaten birbirşmizş yıpratmanın anlamı yok

Vala öyle bir niyeti olmadıgı için ben kendi kendime bocalıyorum

Eşi bostan korkuluğu gibi durmasa anası bunları yapamazdı bu lafları söyleyemezdi. Koca insanı vezir de ediyor rezil de..
Malesef başta böyle değildi ama dünki kavgadan sonra oda bana mesafeli davranıyo zTen ben konusmuyorum gerekmedikçe

yaşadiklarin zor ama bence eşinle guzelce konuş. Ailesine de sozunj soyle. Seni yipratiyorlarsa ailene zarar veriyorlarsa uzak dur. Eşine de bu yazdiklarini soyle ve sor "bunlar normal mi? Ben bu laflari duyup ne yapmaliyim sence?". Kavga ederek değil. Otur hayatim seninle konuşmak istiyorum de. Ben çok yoruldum. Kalbim çok kirildi. Kendi ailem dahi yapsa dese kabullenemeyecegim şeyler soyluyorlar. sen istersen kimse eşinle boyle konuşmaz. Benim yanimdaysan soyle. Sen de ayni düşüncedeysen çok geç olmadan bilmek istiyorum de. Eşin de annem hakli diyorsa o zaman yapacak birsey yok. Ama umut işiği varsa onu dizginlemeye, yuvani kurtarmaya çaliş. Yoksa şayet mutsuz evliliği devam ettirmek canina yazik

vallahi gaza getirmek gibi olmasın, yırtarım öyle kaynanayı. Terbiyesiz. Kendi hiç gelin olmamış mı hanımefendi. Ukala şeyler. Ya ben bu zamana kadar kaynanasının evine karışan gelin görmedim, bunlar bir oğlan büyütüyor diye her şeyi kendilerinde hak görüyorlar. Ne demek çocuğunu sana karşı dolduracağım, ne demek suç oğlumda seni dövmüyor demek ya. Suç kocanda bacım, 30 yaş nedir ki daha çok gençsin. Konuşmayı dendin mi diye söylemiyorum bile eminim çok kez denemişsindir, yazık oğlunun yuvasını yıkıyor.

KV görgüsüz,koca ise hımbıl ve kişiliksiz.
Hanim ağa gibi boy göstermek isteyen KV'niz : "oğlum, seni dovmedigi için sesin çıkıyor" diyebilecek kadar ileriye gidebiliyorsa ;bu evlilik zaten bitmiş.
Ayrica koca dayagini destekleyen gerizekalı KV'niz, bir kadının taşıması gereken görgü,nezaket ve asaletten de pek bir uzak kalmış.
İmkanin varsa anında boşan.
Neden boşan biliyor musun ? Sana bu şekilde davranilirken o hımbıl ve pisirik kocan sesini çıkaramadığı için boşan..
Annesiyle aranızdaki dengeyi gozetip,kendi ailesi ile ilgili kararları bağımsız bir şekilde alamadığı için boşan.
Size bir ev vermiş olması hayatlarınızi satın almış olduğu anlamina gelmez.

Son düzenleme:
Eşiniz bunların haricinde iyi, ilgili biriyse iyi bir babaysa hemen boşanmak yerine restinizi çekin o evden taşınıp ailesini istemediğinize dair. Kabul etmiyorsa keyfin bilir benim dayanacak gücüm kalmadı deyip sessizce toplanıp gidin. Kendi kararını vermesi için iletişimi kesin. Yokluğunuzda düşünsün ona göre neyi seçerse boşanırsınız veya devam edersiniz

Çoğu kaynana böyle gereksiz saçmalıyor.
Burada esiniz ne diyor?
Çalışıyor musunuz?
Baştan dik durmak lazim.
Küçük bebeğiniz de varmış.
Yani eşinizle konuşun buna bir son versin.
Ona göre karar verirsiniz.
Biraz benim kaynanama benzettim.
Ben bayram harici görüşmüyorum.
Eşim gidiyor oraya.
Çünkü kadına on dakikadan fazla tahammül edemiyorum.
Bayramdan bayrama.

Malaeef benim kv de çok dengesiz patavatsız gereksiz ve lüzumsuz sadece konuşur küfürlü konuşur hakaret içerikli konuşur ama kendi ailesine kendini o kadar alıştırmış ki kimsenin garibine gitmiyor dediği sözler de hiçbir mana olmaz sadece şaka yapıyorum sanarak konuşur kayınbabam.da öyle. Bende onlarla olabildiğince az görüsuruyim birgün hastayım diyorum birgün yorgunum diyorum birgün soğuk çocuk üşüyor diyorum gitmiyiorm çünkü istemiyorum onları görmek. Ama sizin olay farklı gelip birde yatıyorlarmis . Eğer imkanın varsa tabiki ayrilman mantıklı nereye kadar böyle gidebilir ki

İşte ne kdar zor siz daha iyi anlarsınız beni eşimle son kez görüşücem eger bu şekilde tutumu devam ederse ahrılma taraftarıyım malesef

Esimi dolduruyorlar dediginize gore esiniz doldurusa gelen biri ve bu bana gore ciddi bir sorun. Yok eger ki esiniz doldurusa gelen biri degilse yerinizde olsam esimle konusurdum ve o evden tasinmayi denerdim. Baktiniz esinizle konustunuz hala durum ayni ve degisen bir sey yok o zaman verdiginiz karari uygulayin derim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…