Boşanma kararı

İşte ne kdar zor siz daha iyi anlarsınız beni eşimle son kez görüşücem eger bu şekilde tutumu devam ederse ahrılma taraftarıyım malesef
Anlıyorum Tabiki Allah yardımcınız olsun eşiniz yanınızda olsa hiç kafana takma derim ama sanırım o normal karşılıyor

Aynı evde yaşanmaz. Siz kimsenin kölesi veya stres tahtası değilsiniz. KAyınvalide toksik ve hasta ruhlu biri. Genel olarak konu ailesine düşkün kişiliksiz koca kategorisinde. Bu yaşadıklarınızda yalnız değilsiniz ve çözüm aramak istemeniz doğal. Eşiniz daha çok yaşlı olmadan 6 ay beraber yaşamanızı istiyor ve size söz hakkı tanımıyor. Kendisi ile boşanmak istediğinizi konuşmanızın bir faydası olacağını düşünmüyorum. Evde onlar olduğu sürece size huzur yok. Evden çıkın kendi ailenizin yanına, gitmeden konuşun kötüleyerek değil ama evliliğinizin sıkıntıda olduğunu ve mutsuz olmanızın başka sebepleri olsa da aile olamamanızla ilgili olduğunu anlatın. Bir süre anneme gideceğim, eğer boşanmak istemiyorsan bazı şeyleri değiştiririz, terapi alırız bu esnada annenlere kalacak yer ayarlamak veya bizim eve çıkmamız gerek dersiniz.

Her eş ailesi konusuna bakışım şu:
Aileci eş diye yazın veya eş ailesi diye konuların hepsi aynı. Maaşı olan kadına çöküp maddi manevi sömürme dertlerindeler. Klasik bir format bu. Oğlan çok ilgili, aşırı iyi çok büyük konuşmalar ana arada espri olarak saçmalar, siz dikkate almazsınız sonra evlenmeye yakın patlar. Köprüden geçene kadar idare eder sonra tam hanzoya dönüşür. Aile vıcık vıcıktır. Sürekli görüntülü ararlar tanıştıktan sonra, yakınlarsa çat kapı gelirler ve beraber yaşamaya çalışır veya her gün görüşür her şeyinize burun sokarlar. Sizi hizmetçi ve köle olarak sokup bir anda çevrenizi bile sildirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…