- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi aslanannes
-
Evet işim var ailem arkamda ama böyle olsun asla istemezdim severek evlenmiştimTebrik ederim bebeğinizle çok güzel bir hayatınız olsun inşallah.
İşiniz gücünüz var mı, nafaka falan alın mutlaka varsa altınlarınız ve mümkünse bir avukata danışın, hakkınızda hayırlısı olsun.
Alkolik babayı layık görmüşsünüz ama. Sizin bir bağınız kalmayacak iki yabancı olacaksınız ama o çocuk ömür boyu o adama baba diyecek. Aldatma var, alkol var, aileye ezdirme var, adam hep böyleymiş günah değil mi bu hayata doğan bebeğe?alkolik bir babanın yanında onun gibi olsun istemiyorum
Kimse boşanmak için evlenmiyor ki ... Keşke böyle olmasa ama maalesef olmuş. Bebeğinle güzel bir hayat dilerimEvet işim var ailem arkamda ama böyle olsun asla istemezdim severek evlenmiştim
Şükür, yapacak bir şey yok tek başına sevgi evliliği yürütmeye yetmiyor.Evet işim var ailem arkamda ama böyle olsun asla istemezdim severek evlenmiştim
Bunu demeye gerek var mı şu saatten sonra?Alkolik babayı layık görmüşsünüz ama. Sizin bir bağınız kalmayacak iki yabancı olacaksınız ama o çocuk ömür boyu o adama baba diyecek. Aldatma var, alkol var, aileye ezdirme var, adam hep böyleymiş günah değil mi bu hayata doğan bebeğe?
Bu söylediklerinizi bende düşünüyorum hep kahroluyorum ama elimden hiçbişey gelmiyor bundan sonrasını düzeltmeye çalışıyorumAlkolik babayı layık görmüşsünüz ama. Sizin bir bağınız kalmayacak iki yabancı olacaksınız ama o çocuk ömür boyu o adama baba diyecek. Aldatma var, alkol var, aileye ezdirme var, adam hep böyleymiş günah değil mi bu hayata doğan bebeğe?
Zararın neresinden dönerseniz kardır.Bu söylediklerinizi bende düşünüyorum hep kahroluyorum ama elimden hiçbişey gelmiyor bundan sonrasını düzeltmeye çalışıyorum
Babalık yapıyor mu bari, yani çocuğun maddi manevi ihtiyaçlarını karşılıyor mu? Görüştürülecek bir tip mi yoksa içince kendinden geçenlerden mi? Yazık günah, böyle olacaksa hiç babasını bilmesin.Bu söylediklerinizi bende düşünüyorum hep kahroluyorum ama elimden hiçbişey gelmiyor bundan sonrasını düzeltmeye çalışıyorum
Babalık yapıyor mu bari, yani çocuğun maddi manevi ihtiyaçlarını karşılıyor mu? Görüştürülecek bir tip mi yoksa içince kendinden geçenlerden mi? Yazık günah, böyle olacaksa hiç babasını bilmesinm
Tanıştığınız da alkol varmiydi
Babalık mama almayla yarım saat sevmeyle olacağını sanıyor
Doğru karar.Bu zamana kadar olan olmuş,artık geri kalan hayatınıza bakmanız lazım.Boşanmak maddi manevi zor bir süreç ama lütfen kararınızın arkasında durun.Eşinize konuyu açtınız mı bilmiyorum ama orada da tavsiyem şu ki boşanmaya kesin kararlıysanız ona bunu söyleyin.Yoksa ileride gerçekten boşanırsanız daha zor olur.Blöf yaptığınızı düşünür,sizi ciddiye almaz.Eşimle 3 yıllık evliyiz yeni bebeğimiz oldu. 3 senede neler yaşadım neler aldatılma aşırı alkol psikolojik sorunlar bunlar lohusayken de devam etti ailesinin yanında asla arkamda durmadı ben hep yalnızdım şimdi çocuğum hakkında hiçbieye karar veremiyorum iyi bir baba olamaz boşanmaya karar verdim 3 yılım heba oldu geri kalan zamanlarımı iyi geçirmek çocuğuma iyi bi anne olmak istiyorum alkolik bir babanın yanında onun gibi olsun istemiyorum
kalan ömrünüzü ve evladınızı kurtardınız ne güzel. aileniz yanınızda olması gerektiği gibi. işiniz de var. normal hayata dönünce yaşadıklarınızdan çok daha iyisini hak ettiğinizi anlayacaksanız.Eşimle 3 yıllık evliyiz yeni bebeğimiz oldu. 3 senede neler yaşadım neler aldatılma aşırı alkol psikolojik sorunlar bunlar lohusayken de devam etti ailesinin yanında asla arkamda durmadı ben hep yalnızdım şimdi çocuğum hakkında hiçbieye karar veremiyorum iyi bir baba olamaz boşanmaya karar verdim 3 yılım heba oldu geri kalan zamanlarımı iyi geçirmek çocuğuma iyi bi anne olmak istiyorum alkolik bir babanın yanında onun gibi olsun istemiyorum
Babalık içgüdüsü diye birşey yok.Toplumun verdiği bir görev babalık.Annedir bir çocuk için en önemli olan.Rahat olun güzelce yaşayın gidin evladınızla inşallah.Eşimle 3 yıllık evliyiz yeni bebeğimiz oldu. 3 senede neler yaşadım neler aldatılma aşırı alkol psikolojik sorunlar bunlar lohusayken de devam etti ailesinin yanında asla arkamda durmadı ben hep yalnızdım şimdi çocuğum hakkında hiçbieye karar veremiyorum iyi bir baba olamaz boşanmaya karar verdim 3 yılım heba oldu geri kalan zamanlarımı iyi geçirmek çocuğuma iyi bi anne olmak istiyorum alkolik bir babanın yanında onun gibi olsun istemiyorum
Doğru karar da alkolik adamdan niye çocuk yaptınızEşimle 3 yıllık evliyiz yeni bebeğimiz oldu. 3 senede neler yaşadım neler aldatılma aşırı alkol psikolojik sorunlar bunlar lohusayken de devam etti ailesinin yanında asla arkamda durmadı ben hep yalnızdım şimdi çocuğum hakkında hiçbieye karar veremiyorum iyi bir baba olamaz boşanmaya karar verdim 3 yılım heba oldu geri kalan zamanlarımı iyi geçirmek çocuğuma iyi bi anne olmak istiyorum alkolik bir babanın yanında onun gibi olsun istemiyorum