- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kapal1kutuu
Eşimle üniversitede tanıştık sonrasında yaklaşık 3,5 yıl uzak mesafe ilişkisi yürüttük. Çok iyi bir ilişkimiz yoktu ama ben çok aşıktım. Bazı şeyleri görmezden geldim ve bu tamamen benim hatamdı. Eşim tam bir manipüle ustasıdır. Haklı da olsam her zaman özür dileyen taraf benim. Çok aşık olduğum için evlenince her şeyin yoluna gireceğini düşündüm. Umut etmek istedim çünkü uzun ilişki olduğu için verdiğim çaba boşa gitmesin istedim. O da aşık gibiydi evlenince her şeyin güzel olacağını, ilişkimizdeki sorunların uzaklıktan kaynaklandığını söylerdi. 5 ay önce evlendik. Evlendikten çok çok kısa bir süre sonra bana şiddet uyguladı. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Sonra bu şiddeti onu sinirlendirdiğim için uyguladığını söyledi. Uzak olduğumuz sürede zararlı alışkanlıklar edinmiş ve bir sürü borcu vardı elimde avucumda ne varsa bütün altınlarımı verdim borçlarını kapatsın diye. Buna mecburmuşum gibi bir teşekkür bile etmedi. Evde bir hizmetçi gibiydim. sürekli annem daha düzenli, ben annem gibi olmanı istiyorum diyordu. Her şeye yorum yapıyordu. Zararlı alışkanlığı yüzünden sürekli depresyondaydı ve bu alışkanlığı devam ettirdiğini öğrendim. Borcumuza borç katıyordu. Ben buna da sustum sorun değil hepsini hallederiz diye yanında durdum. Bunlar yetmezmiş gibi her tartışmada benim gitmemi istediğini söylerdi. Bir köle gibi sadece ona hizmet etmemi hiç söylemiyorum bile. 5 ayda defalarca şiddet gördüm. Hep suçlusu da bendim sözde. Artık dayanamadım bir tartışmada gitmeni istiyorum dedi ben de babamın evine döndüm. Sonra çok pişman olduğunu söyledi. Ben artık sağlıklı düşünemeyecek kadar psikolojik olarak harap haldeyim ve ne yapacağımı bilemiyorum. Babam git diyor rezil olacağız diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.