Boşanma Kararımı Eşime Açtım

Boşanma kararının sakin kafayla verilmesi taraftarıyım. Sinir krizinin ardından değil. Öncelikle sakinleşin oturup enine boyuna düşünün. Eğer sorun sadece ailesindeyse eşinizin ailesiyle görüşmek zorunda değilsiniz. Yine ailesidir neticede eşiniz görüşür görüşmez kendi bilir. Siz görüşmek istemezseniz görüşmeyin. Zaten senede toplam 20 gün görüştüğünüz insanlarmış. O yönden bakınca tepkinizi abartı buldum. Eşiniz zaten destekçinizmiş. Bu insanlar eşinizin ailesi siz kabul etmek istemiyorsunuz bu durumu ama siz görüşmeseniz bile hayatınızda var olacak insanlar. Psikolojik destek almanız bence yararınıza olur. Yazınızda anlamadığım yerler var eşiniz mi sizi kendi ailesiyle ilgili konuşturmuyor ikiyüzlülük dediğiniz nedir?

Son düzenleme:
Ben ve eşim öğretmeniz. Bir çocuğumuz var. Ailesiyle telefonda tanistik. Isteyecekleri gun yuz yuze görüştük. Laf, söylenme, küfür, yalan...artık kaldıramıyorum. Aile terapisine gittigimiz donemde arada kaliyorum, dedi. Bugun arada kalma artik, bitsin bu is ,dedim. Birbirimize ne desek batıyor ,dedim. Onlar bagirip cagirip icindeki küfrü döküp eskiye dönüyor ama ben dönemiyorum, dedim. Benden yana sorunun var mı, dedi. Yok ama onlarla esim yüzünden gorüştüğüm için onu da hayatımda istemiyorum. Çocuğunla görüş ama beniim hayatımda olma diye ekledim. Acele karar verdiğimi, sevdiğini söylüyor. Benim nefretim sevgimden ağır basıyor. Beş senede ilk defa sinir krizi gecirdim, bağırdım cagirdim arabayı yumrukladım. Doktora git diyor. Doktora gidecek olan ben degilim, dedim. Benim için boşanmak tek çözüm yolu.
Erkeklerin arada kalmak dedikleri karısına her türlü hakareti psikolojik şiddeti yapan aile üyeleriyle zorla görüştürmek
Nasıl bir arada kalmaya yıpranan tek kişi kadın
Bu duruma küçük olaylarla gelmemişsinizdir
Boşanmak istiyorsanız boşanın ayrılmak istemezsenizde eşinizin ailesiyle görüşmemeyi şart koyun

Ailesiyle uyuşmadığın , ailesini sevemediğin adamı - sana doktora git diyen bir adamsa - çok da sevemiyorsun.Görüşmiyim ailesiyle desen , duygu sömürüsü falan yaparlar , huzurunuz kaçar.Sorunun kaynağı sen değilsin ki doktora sen gidesin ayrıca.Seven adam dengeleri korur , seviyorum demekle olmuyor kuru kuru.

Benim bir arkadaşımda böyleydi ortamda laf atar
moral bozar
sen acaba onu mu demek istedi diye kendince cebelleşirken
O yanına gelip aaaa canım moralin mi bozuk sorunların mı var der
Seninde ağzının üstüne iki yapıştırasın gelir

Boşanma kararının sakin kafayla verilmesi taraftarıyım. Sinir krizinin ardından değil. Öncelikle sakinleşin oturup enine boyuna düşünün. Eğer sorun sadece ailesindeyse eşinizin ailesiyle görüşmek zorunda değilsiniz. Yine ailesidir neticede eşiniz görüşür görüşmez kendi bilir. Siz görüşmek istemezseniz görüşmeyin. Zaten senede toplam 20 gün görüştüğünüz insanlarmış. O yönden bakınca tepkinizi abartı buldum. Eşiniz zaten destekçinizmiş. Bu insanlar eşinizin ailesi siz kabul etmek istemiyorsunuz bu durumu ama siz görüşmeseniz bile hayatınızda var olacak insanlar. Psikolojik destek almanız bence yararınıza olur. Yazınızda anlamadığım yerler var eşiniz mi sizi kendi ailesiyle ilgili konuşturmuyor ikiyüzlülük dediğiniz nedir?
Kv sürekli benim anneme anneanneme laf çarpıtıyor benim yanimda. Yok dügünde sunu dedi bunu dedi diye. Ben esimin annesine rahatsiz oldugum konulari soylerdim. Nolduysa 3 sene sonra adm bana sus dedi. Gerekeni ben soylerim dedi. Hadi onun yaninda iki kelam etti, o yokken ettigi cumleleri ne yapayim? Çocuk gb gidip anan boyle dedi boyle etti kız mi deseydim? Demedim demedim patladım. Son 2 senedir 10 gün görüşüyoruz. Artık ebedi görüşmeywcwgim

Ailesi yüzündem boşanılmaz
Yanlış yapıyorsunuz
Herkesin erkeğin ailesi ile gerginlikleri oluyor
Ama bir ayar verilip
Evlilik devam ettirilir
Bir pire için yorga yakılmaz​

Back
X