- 4 Mayıs 2022
- 83
- 21
- 3
- 32
- Konu Sahibi Birmavikadin
özellikle boşanan kişilerin ve evliliği uzun süre devam eden bana destek olmasını istiyorum. 2 yıllık evliyim eşim hala annesinin lafıyla hareket ediyor kadın ne zaman bize gelse bir şekilde evde bir kusur buluyor ve kavga sebebi oluyor kadın her boka küsüyor illallah ettirdi. O bizimle küsünce de evde biz de bir şekilde huzursuz oluyoruz çünkü eşim çok takıyor. Cinsellik zaten yok. En son kavga ettik kavga edince beni görmezden geliyor ağlamaktan gözlerim şişiyor onun umurunda değil. Ben o haldeyken namaz kılıyor. Ben namaz kılmayınca kavga ediyor. Sevgi göstermiyor sen kadınlık yap temizliğini yemeğini yap namazını kıl ailemle Aran düzelsin sevgiyi gösteririm sana diyor yahu zaten sevgi göstermediği için ben hayattan soğudum. Artık bıktım. Kaç kez konuştuysam fayda etmiyor. Boşanmak çok zor bir karar pişman olmak ta istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiYorum acaba yeni evliliklerde mi oluyor zamanla düzelir mi? Yani uzun vadeli evliliği olanlar evet ben de bu aşamadan geçtim ama geride kaldı diyebiliyor mu