- 13 Haziran 2016
- 31
- 5
- 1
- 39
- Konu Sahibi Nazevren86
Uzun uzun yazmissin canim sagol. Gecim darligini dediginiz gibi herkes yasiyor artik. Keske islerini yoluna koysada barissalar diye gecirdim icimden, iyi insan dediginiz icin. Ama evlilik öyle birseyki her iyi seyden azar azarda olsa olmasi lazimki o evlilik sapasaglam ayakta kalsin. Insanlarin degiseceginede artik inancim yok denedim gördüm degismiyorlar. Ben galiba tam olarak kafamda bitirmedim ama böylede gitmeyecegini biliyorum. Anlatsam yasadiklarimi o adamin yaninda hala ne duruyorsun dersiniz. Aldatma ve dayak haric herseyi yasadim sanirim.Kesinlikle yetmiyor canım gerçekten bu huyu olmasaydı inan dört dörtlük bir adamdı diyebilirim. Ama bu tembellik de herşeyi bitiriyor işte. 13 sene evli kaldılar tam. Ilk evlendiklerinde böyle değildi nedense sonradan adama bir tembellik yanaştı :) 13 senenin neredeyse 10 senesi böyle geçmiştir inan. Ablam boşandığında 35 yaşındaydı.3 sene önce boşandılar. Tabiki zor oldu olmazmı iki tane çocuk yiğenimin biri 16 yaşında biri 13 yaşında şuanda. Ve bu adam hala işsiz ve hiç yardım etmiyor çocuklara. Ablam normal asgari ücretle çalışıyor birde. Sadece maddi sıkıntı çekti biraz ilk başlarda ve şuan gayet iyiler maşallah ucu ucuna da olsa bolluk içinde olmasalar bile mutlu ve huzurlular. Kafaları rahat.zaten kim maddi sıkıntı çekmiyorkş artık illa ki hepimizin maddi sıkıntısı oluyor. Ama babamlar hep arkasında ablamın bu çok önemli umarım senin ailende destek olurlar sana her anlamda. Hayırlısı olsun inşallah senin içinde.