Slmlar.yardimlariniza ihtiyacim var.4yil once severek evlendim,eşim beni ikna etmek için çok çaba harcadı.sevgilik zamanları çok mutluyduk,ama ben çok fazla kapriz yapardım,bir şey olunca hemen ayrılalım der,onu peşimden koştururdum.ama o hiç vazgeçmezdi benden.3yıl böyle sevgili kaldık sonra evlendik.evlendiğimiz günden eşimden eski sıcaklığı,ilgiyi görmemeye başladım,daha 10günlük evliyken bana hafif tokat atdı.böyle böyle çok fazla kavga etmeye başladık.ben hamile kaldım,yine bir kavgamızda evi terk ettim,baba evine gittim,8ay ayrı kaldık,bir kere aramadi sormadı,çoçuk olunca bile gelmedi,en son acaba ben onu bıktırdımmı diye pişmanlık duygusuna kapılarak addım atdım,ama beni geri çevirdi iki ay sonra tamam barışalım ama şartlarım var dedi,ben de kabul etdim.bariştik ama yine kavga etmeye başladık,bir seferinde beni çok kötü dövdü ben yine evden ayrıldım,bu kez de 4ay ayrı kaldık,ama bu sefer o addım atdı,çok da yalvarmadan pişman olduğunu,hayvanlık yaptığını söyledi,bariştik.sonra tam bir yıl önce yine kavga edib ayrıldık,bu kez de cimriliyi yüzünden ayrıldık,artık bir yıldır ayrıyız ve on gün önce boşanma davası açtı.ben yine eskisi gibi kendimi suçlamaga başladım,bu kadar gücsüz biri değidim.aslında şuan uzmanlik kazandım,Doktorum.yabancıyım bu arada yazı hatalarım ola bilir.kizim babasina cok duskun,hergun baba diye agliyor,onun yanindan gelince agliyor gelmek istemiyor falan,ben kendimi suclar oldum kizimi babasindan ayirdim diye.icimi dokmek istedim,sizlerin de dusuncelerinizi ogrenmek istiyorum acikcasi.siddet aff edilmez biliyorum ama acaba benmi onu bu hale getirdim demeden de duramiyorum acikcasi