Kızlar herkese iyi akşamlar . Bi kaç gün önce post açmıştım . Eşim çocuk istediğini söyledi yaşanmışlıkları silelim dedi hiç utanmadan . Açık açık ne var me yoksa söyledim içimde . Boşanmak istediğimi de . Fakat anlaşmalıya gitmiyor . Boşanmayacağım diyor. İnsan gibi konuştum sakinleşip sevmediğimi söyledim . Sen saçmalıyprusm diuor kayınvalide yi aradım konuştum . Oda annemi aramış buluşma ayarlamışlar bi araya getirdi annem bizi sanki sorun kayınvalide gibi . Kayınvalideye de dedim anlattım herşey böyle böyle istemiyorum dedim . Fakat asla kabul etmiyor . Eşim geldi eve . Ya kabul edersin ya da evde bomboş bir robotla yaşarsın dedim 2 gün konuşmadık. O laf atıyordu . Bu beni daha çok sinirlendiriyor . Sanırım o benim bu boyutta olduğumu farkında değilmiş . Soracak olursanız ağzıyla kuş tutsa hala bana sevimli gelmiyor sevmiyorum hala ve boşanamıyorum da . Kilidi değiştirdim kapıda kaldı . Babamı aramış . Bu gece annemlere geldim daha fazla rezil olmayalım diye şuan annemlerdeyim . Kendisi ne yapıyor bilmiyorum konuşmuyoruz ama bi sonuçta yok . İnsan gibi de konuşulmuyor kendisiyle tam da size anlattım gibi .