Boşanma konusu gündeme geldi

Kızlar herkese iyi akşamlar . Bi kaç gün önce post açmıştım . Eşim çocuk istediğini söyledi yaşanmışlıkları silelim dedi hiç utanmadan . Açık açık ne var me yoksa söyledim içimde . Boşanmak istediğimi de . Fakat anlaşmalıya gitmiyor . Boşanmayacağım diyor. İnsan gibi konuştum sakinleşip sevmediğimi söyledim . Sen saçmalıyprusm diuor kayınvalide yi aradım konuştum . Oda annemi aramış buluşma ayarlamışlar bi araya getirdi annem bizi sanki sorun kayınvalide gibi . Kayınvalideye de dedim anlattım herşey böyle böyle istemiyorum dedim . Fakat asla kabul etmiyor . Eşim geldi eve . Ya kabul edersin ya da evde bomboş bir robotla yaşarsın dedim 2 gün konuşmadık. O laf atıyordu . Bu beni daha çok sinirlendiriyor . Sanırım o benim bu boyutta olduğumu farkında değilmiş . Soracak olursanız ağzıyla kuş tutsa hala bana sevimli gelmiyor sevmiyorum hala ve boşanamıyorum da . Kilidi değiştirdim kapıda kaldı . Babamı aramış . Bu gece annemlere geldim daha fazla rezil olmayalım diye şuan annemlerdeyim . Kendisi ne yapıyor bilmiyorum konuşmuyoruz ama bi sonuçta yok . İnsan gibi de konuşulmuyor kendisiyle tam da size anlattım gibi .
Boşanın gitsin çekişmeli eğer o boşanmıyorsa

Evden gitmişsiniz
Boşanmak istediğinizi de söylemişsiniz
Gönlünü yapmanıza gerek yok
Davayı açın hakime de sevmiyorum eşimi artık dersiniz o da zamanla kabullenir zaten
O zaman da es kisisi hakime söyle diyebilir onun hayatinda baska birisi var der iftira atar tabiki görüstügü birisi yoksa ne diyelim hakim veya hakimeler hemen bosamiyolar zorlaya zorlaya sadece biri bosanmak istemezse en az 4-6 yil arasi oluyor.

Evden gitmişsiniz
Boşanmak istediğinizi de söylemişsiniz
Gönlünü yapmanıza gerek yok
Davayı açın hakime de sevmiyorum eşimi artık dersiniz o da zamanla kabullenir zaten
Eşimi sevmiyorum demek boşanmak için yeterli
Bir sebep mi eşi ben boşanmak istemiyorum derse hakim ne karar veriyor ne kadar sürer dava

Back
X