Boşanma konusunda yardım

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
kızlar komşum eşinden 6 yıldır ayrı yaşıyor. Şimdi boşanmak istiyor eşi. Konuda bilgisi olanlar bize bir yardımcı olabilir mi?
21 yaşında bir kızı var ama %50 mental retardasyonlu eğitilebilir raporu var. Kızı için nafaka alabilir mi?
Komşumuz emekli babasından miras evde oturuyor başka geliri yok nafaka alabilir mi?
Adamın arabası var ama başkası üstüne galiba benim değil diyip duruyor hak iddia edilebilir mi nasıl ?
Adam hala bir firmada çalışıyor ve emeklisi de var
Eşine boşanma şartı olarak aylık kızı için para ve ev talep etti kabul etmiyor çalışın alın diyor. Beş kuruşsuz ayrılmanın derdinde hakları nelerdir neler yapılabilir. Birde mesaj ile dolu hakaret ve tehdit ediyor bunun için nasıl bir yol izlememiz lazım

Mahkemeye başvursun kızının da engeli olduğu için mahkeme belirli bir nafaka bağlayacaktır. Ki emeklisi varmış direk keserler.
Zaten 6 yıldır ayrı yaşıyorlarmış boşanmak için neden korkuyor.
Kadın kendisi için de mehrini almadıkça onu talep edebilir.

Adamın derdi bel kuruş vermeden kurtulmak elinden geleni yapıyor komşum bosanmayıkabul etti ama çocuğu için garanti istiyor.

En iyisi bir avukata danışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…