- 16 Nisan 2025
- 128
- 55
- 13
- 29
- Konu Sahibi hayat kadar
Mrb ben eşimle 2 yıldır anlasamıyorum hep çocuklar var diye sineye çekip devam ediyoruz ama olmuyor ne o ne ben mutlu değiliz ikimizde birbirimize o kadar zıt kisileriz ki ortak noktamız yok nerdeyse eskiden aşıktım bu kadar gözüme batmiyordu ama artk oyle değil yoruldum gerçekten ve sorumluluk sahibi biri de değil özellikle sağlık konusunda para konusunda sıkıntı yok ama sağlık konusunda ben çocukları doktorlara götürürüm hep bana yükler oğlum atipik otizim tanısı aldı hala da umrunda değil bu çocuğun bir şeyi yok boşuna uğraşıyorsun deyip duruyor o kadar doktor heyet gördü pskiyatri teşhisi koydu geçen ram daki pskilogta evet çocuk otizimli dedi diyorum hala inanmıyor o kadar insan yanls bir o doğru ben hastaneden tut rapor özel eğitim hepsini hallediyorum uzak bir şehire araştırma Hastanesi'ne gidicektik sırf o gün kazancı olmayacak diye gelmedi benimle abimle gittik serbest çalışıyor istese o gün çalışmayabilirdi ama sırf o günkü paradan olacak diye yine yanımda olmadı daha fazla çekmek istemiyorum artk uzun zamandır hep birikim yapiyorduk bir daire almak için bir ara yine tartistigimizda alacağı eve ben ve çocuklarımın yerlesmesini ve çocuklarıma bakmam için aylık bana bir miktar para ödemesini teklif ettiğimde kabul etmişti ama sonra son bir şans verdik kaldi öyle ama bu sefer kararlıyım bitirmek istiyorum eğer teklifimi kabul ederse anlaşmalı olarak bosanıcağım yinede buraya sormak istedim boşanıp çocuklarıyla mutlu huzurlu olan var mı