Boşanma metnimi hazırlayacağım.

Devlet memuru, maaşını gizleyemez. Ayrıca 2 küçük okullu çocuk, bir çalışmayan eş için 2 bin sandığınız kadar çok değil. Avukat bu düzeyde maaş alanlardan ortalama bu kadar nafaka aldığını belirtti. Arabesk olmamalı evet ben elimde olmadan roman metni yazıyormuş gibi yazıyorum o yüzden gerçekliği havada kalıyor. Buna dikkat etmeliyim.
Siz avukatınıza başınızdan geçenleri yazın o zaten gerekli nitelendirmeleri yapacaktır kendinize dert etmeyin hukuki yazacağım diye

benim arkadaş var 2 kızı var her kızı için 1500tl oduyor nafaka. Maaşı da senin ex eşinki kadar..eşe ödüyor mu bilmiorum
Ayy Allahım lütfen ben de istiyorum😄 harika bir para. İnşallah böyle bonkör bir hakime denk gelirim. Olması gereken de bu zaten. 700-800 iki çocuğun okul harçlığına yetmez bu zamanda

Evden çalışmaya çalışıyorum. İşkuruyorum da denilebilir. El emeği ürünler yapmayı öğreniyorum. Ortaya güzel şeyler çıkarınca karşılığını veren bir alan.
Anliyorum. Insallah bundan sonra cok mutlu olursunuz cocuklarinizla beraber. Allah hayirli kapilar acsin size

Anliyorum. Insallah bundan sonra cok mutlu olursunuz cocuklarinizla beraber. Allah hayirli kapilar acsin size
Siz diğer konuma yazmıştınız diye hatırlıyorum. Hani instagram sayfası açıp link paylaşacaktım. İş, gereken emeğin fazlalığından dolayı gecikti ama başaracağım inanıyorum. Çok teşekkürler.

Siz diğer konuma yazmıştınız diye hatırlıyorum. Hani instagram sayfası açıp link paylaşacaktım. İş, gereken emeğin fazlalığından dolayı gecikti ama başaracağım inanıyorum. Çok teşekkürler.
Evet hatirladim simdi siz soyleyince. Buradan etiketlersiniz beni,birkac yere soylemek isterim el emeklerinizi

Evet bu siteye yıllardır tecevüzden, şiddete, hakaretten, sinir krizine kadar maruz kaldığım herşeyi yazdım. Şimdi ise kendi davam için tüm bunları yazıp avukata vermem gerekiyor. Bu yollardan geçen boşanmış arkadaşlardan ya da insanları bu yollardan geçiren avukatlardan tüyolar rica ediyorum. Hani bir cümle, bir nokta, bir detay olur da hakimler özellikle dikkat ediyordur, yasada özel yeri vardır vs. Böyle ayrıntılar varsa paylaşır mısınız? Herşeyi yazarsam 2 cilt kitap olur o yüzden boşanma aşamasında en işe yarar, en fazla nafaka ve tazminat getirecek şekilde hazırlamak istiyorum. 2 çocuğum var ve her kuruşa ihtiyacım var.

Not: avukatım çocuklar için 1000er, benim için 2000 TL nafaka, şiddet tazminatı olarak da 150 bin TL isteyeceğini ama nafakayı ortalama 2000, tazminatın da 30-50 bin arası geleceğini söyledi. Eminim iyi bir savunma bu konuda katkı sağlayacaktır.
Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama bahsettiğiniz şeyler çok ürkütücü bunları eşiniz yaptıysa donuna kadar alın.. güç eşitsizliği nasılmış görsün

Ayy Allahım lütfen ben de istiyorum😄 harika bir para. İnşallah böyle bonkör bir hakime denk gelirim. Olması gereken de bu zaten. 700-800 iki çocuğun okul harçlığına yetmez bu zamanda

Ama arkadaş kızlarına çok düşkün onun da etkisi var..kendisi teklif etmiş bu parayı

Devlet memuru, maaşını gizleyemez. Ayrıca 2 küçük okullu çocuk, bir çalışmayan eş için 2 bin sandığınız kadar çok değil. Avukat bu düzeyde maaş alanlardan ortalama bu kadar nafaka aldığını belirtti. Arabesk olmamalı evet ben elimde olmadan roman metni yazıyormuş gibi yazıyorum o yüzden gerçekliği havada kalıyor. Buna dikkat etmeliyim.

Memur derken maaşı ne kadar ? 4 bin alan memur da var 15 bin alan memur da var .
4 bin alıyorsa 2 bin bağlanmaz mesela

Ben de başta böyle düşünüyordum ama avukatım elimdeki delillerle çok rahat tazminat alabileceğimi söyledi. Açık seçik şiddet uyguladığı videolar var. 2 bin nafakaya razı olabilir ama 50 bin tazminat ödemeye razı olmaz. O yüzden çekişmeli olacak.

Video nasıl oldu ? Eve gizli kamera mı koydunuz

6 bin alan birine iki çocuk için buna mı hükmedilir yani? Çok mantıksız. Ama maaşın 3te biri hem hakkaniyetli hem daha mantıklı. Ne çocuklar zor duruma düşer, ne nafakayı ödeyen. Adalet sisteminin böyle bir haksızlığa hükmedeceğini düşünmek istemiyorum. Ya avukatıma güveniyorum doğrusu. Öyle gaz vereyim davayı kapayım diye düşünecek biri gibi gelmedi. Zaten piyasanın altında bir fiyat verdi bana. Yaşı ve boşanma avukatlığı konusundaki onca yıllık tecrübesi bana güven verdi.

Benim avukat da en az 1.500 TL nafaka alırız çocuk için demişti . 2 yıl önceden bahsediyorum ki çok ünlü bir avukat . 350 TL bağlandı , o da dava açıldıktan 1 yıl sonra ..

Eğer çocuklar için iyi nafaka ödeyeceğini söylüyorsa yıllarca çekişmeli uğraşmayın direk anlaşmalı bitirin .

Bizim düşündüğümüz hakkaniyet kısmı işlemiyor ne yazık ki .

Benim avukat da en az 1.500 TL nafaka alırız çocuk için demişti . 2 yıl önceden bahsediyorum ki çok ünlü bir avukat . 350 TL bağlandı , o da dava açıldıktan 1 yıl sonra ..

Eğer çocuklar için iyi nafaka ödeyeceğini söylüyorsa yıllarca çekişmeli uğraşmayın direk anlaşmalı bitirin .

Bizim düşündüğümüz hakkaniyet kısmı işlemiyor ne yazık ki .
Çocuk başı 350 mi alıyorsunuz şu an?

Üzüldüm ama en azından buna göre planlarımı baştan düzenleyeceğm. Nafaka kiramı karşılar diyordum. Bununla ilgili yarın bir konu açayım. Bu oranlarda maaşı olanlar ne kadar alıyor bir fikir edinmiş olurum.

Benim de en çok merak ettiğim konu :
Ne kadar maaşa ortalama ne kadar nafaka bağlandığı..

Back
X