Boşanma,nafaka .. Sizce ne yapmaliyim

gitmekal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
90
63
3
40
Anlaşmalı bosanacaktik ama eşim cok çirkinleşti. 500 tlden fazla nafaka.vermem diyor. 5000 maaşı var resmiyette ama aslında 8500 aliyor. Ev almistik kredi ödüyor. Başka borçları da var biliyorum.o yüzden yüklenmek istemiyorum. Ama avukat evde de hakkin var hakkin olanı al diyor. Sizce nafaka dışında başka bisey talep etmesem aptallık mi olur. Bebeğim olmasa kuruşuna tenezzül etmeyecegim. Benim durumumda olan arkadaşlar ne yaptı acaba merak ediyorum..

Evin satilmasi ve kalan borcun odenmesinden sonra elde kalan paranin paylasilmasi lazim. Cocugunuz icin. Nafakayi da hakim ne kadar takdir ederse artik. Ama tazminat davasi acabilirsiniz tabii ki
bunları söylediğim için beni cirkeflik ve paragozlukle suçladı.. Kanunen.boyle evet. Ama bunları istemek cok mu sizce. Onun da borçları var. Ama evi.satsa borcunu.kapattıktan sonra eline 200bin.civarinda para kalır.

yani su anda duygusal davranma diyorsunuz değil mi :) kadir inanirlik yapıp al uleyn diyesim var ama iste :)

Tabii ki de duygusal davranmayın
Sonra bu durum geçince pişman olursunuz
Hakkınız neyse söke söke alın...
O yapsaymış Kadir inanır lik
Ne kiviriyor?

Bosnma senebini merak ettim desem
Boşanma sebebimiz belli değil. Yani hep başka sebepler öne suruyor. Önce sorun annesiydi. Aslında. Degilmis .. Sonradan uzaklaştı benden. 2 yildir kari.koca hayatımız yok. Cinsllik duygusallık yok. Seviyorum dedim Ozledim diyorum ama adam beni silmis ..boşanmayı istiyor yani sevgisi bitmiş ama sürekli boşanma sebebini bana yüklüyor. Sen istedin diye. Ben de anlamıyorum . Ben dahil kimse neden boşandığımizi ve bu kadar seven bir adamın çocuktan sonra neden eşinden soğudugunu anlamıyor ,:(

bunları söylediğim için beni cirkeflik ve paragozlukle suçladı.. Kanunen.boyle evet. Ama bunları istemek cok mu sizce. Onun da borçları var. Ama evi.satsa borcunu.kapattıktan sonra eline 200bin.civarinda para kalır.
Yoo ne alaka paragozluk? Yasal hakkinizi aliyorsunuz. Simdi cogunluk zaten krediyle ev sahibi oluyor,bosanma durumunda da yapilmasi gereken bu,isterse eline delikli kurus kalsin o da onun sorunu. Hepimizin borcu var,kalkip da acinacak duruma dusmuyoruz

Çocuğunuz olduğu için almak hakkınız. 500 TL tabiki az. Evde de hakkınız var. Siz hakkınız olanı talep ediyorsunuz hem de çocuğunuz için. Vazgeçmeyin. Adam hem sizden kurtulmak istiyor hem de çocuğun maddı yükünden. çocuğunuzun geleceği için acımayın boşuna. Normalde çakışan ayakları üzerine duran kadının nafaka alması bana göre saçma. Ama çocuğuna bakmak zorunda mecbur verecek. Evı de zaten beraber almışsınız. Vazgecmeyin

Adam gibi adamin siz demeden cocugunu dusunup kendiliginden vermesi lazim. Ama adamlar bosanirken cok cirkinlesiyorlar. Benim esimde dahil buna
Benim hic bir talebim olmadi mesala. Onun bir kurusunu istemiyorum. Benden uzak olsa kafi.
özel olmazsa sorabilir miyim.neden bisey talep etmediniz.

Çocuğunuz olduğu için almak hakkınız. 500 TL tabiki az. Evde de hakkınız var. Siz hakkınız olanı talep ediyorsunuz hem de çocuğunuz için. Vazgeçmeyin. Adam hem sizden kurtulmak istiyor hem de çocuğun maddı yükünden. çocuğunuzun geleceği için acımayın boşuna. Normalde çakışan ayakları üzerine duran kadının nafaka alması bana göre saçma. Ama çocuğuna bakmak zorunda mecbur verecek. Evı de zaten beraber almışsınız. Vazgecmeyin
çalışıyorum cok şükür.. O yüzden git geller yaşıyorum iste .. Su.adama tenezul etmesem mi diyorum ..

Yoo ne alaka paragozluk? Yasal hakkinizi aliyorsunuz. Simdi cogunluk zaten krediyle ev sahibi oluyor,bosanma durumunda da yapilmasi gereken bu,isterse eline delikli kurus kalsin o da onun sorunu. Hepimizin borcu var,kalkip da acinacak duruma dusmuyoruz
Borçları olduğu için kendimi kotu hissediyorum.. İcimde hala biseyler olduğu.için sanırım o da .. Yani mantıken evet beni.ilgilendirmemesi lazim aslında. Ama sanirim hala duygularimin esiriyim

Onunda borçları var derken sadece evin borçları ödenir kalan para 2 ye bölünür diye düşünüyorum. 500 lira nedir yani? Çocuğunda varmış yazık günah onun hakki lütfen peşine düş.

Back
X