Boşanma,nafaka .. Sizce ne yapmaliyim

Yazınıza katılmıyorum misal eski eşim bana 500 bile çok dedi çekişmeliye döndü , ben çalışıyorum 2200 maaşım var kira fatura kolay mı bunlar pardon? Niye ayak üstünde olunca vermesi saçma oluyırmuş
Çocuğunuz varsa tabiki saçma değil. Ama hayat şartlarının zor olmasi eski eş bile olsa başkasi üzerinden daha rahat yasamak istemenizi haklı göstermez. Eski eşiniz de 2200 alıyorsa örneğin kira fatura ona da aynı. Daha fazla alıyorsa bile onun maaşı sonuçta. Bir suç işlediyse tazminat öder o da ayri konu.

Hakkın olan ve bebeğinin hakkı olan ne varsa al.. al ki iki gün sonra baska kadınlarla yeme gibi bişeyii olursa hakkınızı yedirmemiş ol

bunları söylediğim için beni cirkeflik ve paragozlukle suçladı.. Kanunen.boyle evet. Ama bunları istemek cok mu sizce. Onun da borçları var. Ama evi.satsa borcunu.kapattıktan sonra eline 200bin.civarinda para kalır.
Ev babasının malı mı evlilik içinde birlikte bir şeylerden kısılıp alınmadı mı? Sen mi paragözsün bu durumda koca evi sahiplenerek kendisi mi?

çalışıyorum cok şükür.. O yüzden git geller yaşıyorum iste .. Su.adama tenezul etmesem mi diyorum ..
Zaten kendisi cirkinlesmis bir kere...ne alabiliyorsaniz alın gerekirse çöpe atın ama hakkınızı birakmayin

Anlaşmalı bosanacaktik ama eşim cok çirkinleşti. 500 tlden fazla nafaka.vermem diyor. 5000 maaşı var resmiyette ama aslında 8500 aliyor. Ev almistik kredi ödüyor. Başka borçları da var biliyorum.o yüzden yüklenmek istemiyorum. Ama avukat evde de hakkin var hakkin olanı al diyor. Sizce nafaka dışında başka bisey talep etmesem aptallık mi olur. Bebeğim olmasa kuruşuna tenezzül etmeyecegim. Benim durumumda olan arkadaşlar ne yaptı acaba merak ediyorum..
Avukatınız hakkınız ne kadar diyorsa son kuruşuna kadar talep edin. Kendinizden çok bebeğiniz için yapın bunu. Yarın birgün eşiniz başkalarıyla harcayacabilir bebeğinizin rızkını o zaman çok pişman olursunuz hakkınızı almadığınıza.

Anlaşmalı bosanacaktik ama eşim cok çirkinleşti. 500 tlden fazla nafaka.vermem diyor. 5000 maaşı var resmiyette ama aslında 8500 aliyor. Ev almistik kredi ödüyor. Başka borçları da var biliyorum.o yüzden yüklenmek istemiyorum. Ama avukat evde de hakkin var hakkin olanı al diyor. Sizce nafaka dışında başka bisey talep etmesem aptallık mi olur. Bebeğim olmasa kuruşuna tenezzül etmeyecegim. Benim durumumda olan arkadaşlar ne yaptı acaba merak ediyorum..
ben yaptim bir aptallik sakin sen yaoma bende anlasmli bosandm hicbirsey istemedm smdi hamile oldugumu ogrendm bide adam bana borc takti aklinizi kullanin her hakknizi alin pisman olmayn.. coxugnz var ortada sknti cekmeyin aman bnde iyi bitsin sknti olmasn para pul muhbbti yapmiyim dedim ama gerckden iyilikden maraz doguyor

Ne hakkın varsa al sonra pişman olursun
Ayrıca tenezzül etmiyorsun bu senin hakkın sizi boşanma aşamasına kadar getirmiş yüklenmek istemiyorum demeyin çocuğunuzu düşünün

Çocuğunuz varsa tabiki saçma değil. Ama hayat şartlarının zor olmasi eski eş bile olsa başkasi üzerinden daha rahat yasamak istemenizi haklı göstermez. Eski eşiniz de 2200 alıyorsa örneğin kira fatura ona da aynı. Daha fazla alıyorsa bile onun maaşı sonuçta. Bir suç işlediyse tazminat öder o da ayri konu.

Öyle mi ? 9 sene babası ve benden büyük erkek kardeşi ile ayni çatı altında sırf o ayrılamıyor ben de vicdan yapıyorum diye ayni çatıda kalayım, evlat vereyim, herkesin hizmetini göreyim , ğstelik bunlwrı 18 imden beri yapayım üstüne bu adamın 5 dairesi daha olsun dövsün sövsün hakaret küfür aşağılama sahip çıkmama ilgisizlik aldatma yapsın ömrü boyu çalışmasın ben kendim çalışıp ihtiyaçlarımı eve almak istediğim eşyaları alayım ama ben kötü olayım tazminat nafaka öderken e sonrası ne kadın dayanışması mı? Şaka mısınız

Sakın hakkınızdan vazgeçmeyin. Nafaka dahil hiçbir şey almama rağmen ve çocuğuma borçlarını bahane ederek harçlık vermeyen adam beni paracı olarak nitelendirmekten utanmıyor. Anneliğimden tutun da insanlığıma kadar her şeyime dil uzatıyor. Hakkımı almadığıma o kadar pişmanım ki. Kısaca acımayın gercekten çirkefleşebiliyorlar ve üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.

Öyle mi ? 9 sene babası ve benden büyük erkek kardeşi ile ayni çatı altında sırf o ayrılamıyor ben de vicdan yapıyorum diye ayni çatıda kalayım, evlat vereyim, herkesin hizmetini göreyim , ğstelik bunlwrı 18 imden beri yapayım üstüne bu adamın 5 dairesi daha olsun dövsün sövsün hakaret küfür aşağılama sahip çıkmama ilgisizlik aldatma yapsın ömrü boyu çalışmasın ben kendim çalışıp ihtiyaçlarımı eve almak istediğim eşyaları alayım ama ben kötü olayım tazminat nafaka öderken e sonrası ne kadın dayanışması mı? Şaka mısınız
Hanımefendi ben sizin şahsınıza yazmadım neden üzerinize aliniyorsunuz? Ayrıca bunları yaşamanızın suçlusu ben değilim sakin olun. Çocuğunuz varsa tabiki bakmak zorunda. Alınan mallar da uygun olarak bolusulmeli. Dayak varsa zaten tazminat da ödesin bir zahmet. Sizin durumunuzla alakası yok benim yazdıklarimin.

ben yaptim bir aptallik sakin sen yaoma bende anlasmli bosandm hicbirsey istemedm smdi hamile oldugumu ogrendm bide adam bana borc takti aklinizi kullanin her hakknizi alin pisman olmayn.. coxugnz var ortada sknti cekmeyin aman bnde iyi bitsin sknti olmasn para pul muhbbti yapmiyim dedim ama gerckden iyilikden maraz doguyor

Yeniden davanizi açabilirsiniz.

Devlet size nasıl haklar tanıyorsa bundan faydalanmalisiniz cocugunuz var üstelik. Kendi adınıza olmasa da bu nafaka, mal paylaşımı noktasında çocuğunuza bir hesap açıp oraya gelecegı için yatırım yapabilirsiniz böyle düşünün derim.
YEni katıldım kadınlar kulübüne bu konular için burada baya cevap alınmış benim konumada bakıp cevap verirseniz çok sevinirim

Hayatım senin almadığın parayı yarın başkasıyla yerken görürsen üzülürsün. Bence hakkını sonuna kadar al.

bunları söylediğim için beni cirkeflik ve paragozlukle suçladı.. Kanunen.boyle evet. Ama bunları istemek cok mu sizce. Onun da borçları var. Ama evi.satsa borcunu.kapattıktan sonra eline 200bin.civarinda para kalır.
Asıl paragöz olan o çocuğa sen bakacaksın çocuğun aylık masrafı 500 TL mi sence ....kendin için nafaka isteme sadece çocuk için 800 lira iste ve her yıl Üfe tufenin ortamasina göre artsın nafaka bunu eklettir..ayrıca evden parani al avukatın arasın arabulucuk yapsın ya çekişmeli olur yada 60 bin ver ev için bana kafi de ..ilerde çalışmaya başlarsan sana verdiği nafaka kesilir bu yüzden sadece çocuk için al ..masraf çok fazla hayat pahalilasti

Evlilik süresince alınan herşeyin yarısını al. Kredi ödendiyse ödenen kredinin yarısı alınan araba felan varsa yarısını iste.

Eşinin ve senin maaşın ne kadar? Maaşın yoksa kendinede nafaka iste.

Çocuk içinde mutlaka avukatına sorup alabileceğin meblayı almaya çalış.

Çirkef olan kendi.Eğer almazsan sonradan çok başına vurursun.Hakkınız olanı alın.500 tl ıle yağ şeker çay alınıo sadece .Hayat pahalı .Siz isteyım yasalar bizden yana.

Sizin maaşınız ne kadar?
Evi arabayı bölüşün ve çocuğunuz için nafakakayı alın. Ayda 500 çocuk için bana da az gibi geldi. Hakaret aldatma küfür varsa tazminat da isteyebilirsiniz. Ama ben çocuk harici kadına verilen süresiz nafakaya karşıyım.

Back
X