bosanma neden icim aciyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
39
Hayirli akşamlar

Bugün avukata gittim görüştüm kafamda herşeyi bitirdim neden hala icim aciyor yaniyor. Imzayi atamadim bidahaki sefer aticam neyi bekliyorum zaten bidaha beraber olmamiz zaten imkansiz. Boşanma kararimdan cok emindim simdi hep iyi anilar aklima geliyo... neden neden :( desteginize ihtiyacim var kizlar

Boşanma sebebin şiddet veya aldatmaysa yeni hayatını hayal et güzel düşün

İyileri ve kötüleri (anıları yani) bi kağıda yazın. Kötü daha çok çıkacaktır eminim. Sonra iyileri yakın kötülere bakıp bakıp içinizi soğutun.

Kolay değil ama bu kararı aldıysanız illa ki dayanılacak şeyler değildir.
Allah güç versin.

Hayirli akşamlar

Bugün avukata gittim görüştüm kafamda herşeyi bitirdim neden hala icim aciyor yaniyor. Imzayi atamadim bidahaki sefer aticam neyi bekliyorum zaten bidaha beraber olmamiz zaten imkansiz. Boşanma kararimdan cok emindim simdi hep iyi anilar aklima geliyo... neden neden :KK43: desteginize ihtiyacim var kizlar

Onunla yasadigin ona feda ettigin zamana üzülüyor olmayasın

İş boşanmaya kadar geldiyse zaten oluru olmaz gibi ,Yaşadığınız kötü günleri düşünün.

Hayirli akşamlar

Bugün avukata gittim görüştüm kafamda herşeyi bitirdim neden hala icim aciyor yaniyor. Imzayi atamadim bidahaki sefer aticam neyi bekliyorum zaten bidaha beraber olmamiz zaten imkansiz. Boşanma kararimdan cok emindim simdi hep iyi anilar aklima geliyo... neden neden :KK43: desteginize ihtiyacim var kizlar

Allah yardımcın olsun böyle olman çok normal bense boşanma asamasindayim çok zor bir süreç keşke kimsenin yuvası yikilmazsa ben hala bosanacagıma inanamıyorum bir türlü kabullenemiyorum Rabbim hakimizda hayırlısını Nasib etsin insallah

Çok zor bir durum allah yardımcın olsun .
Ben de 1 ay önce boşandım , boşanmaya karar verdiğimiz gibi anlaşmalı boşandık ama bana çok agir geldi .
O iki ayı şöyle tanımlıyordum soranlara : sanki biri vücudumun her bir parçasını kör bir bıçakla kesiyor .
Bu benim icin hayırlıydi biliyordum , burdaki arkadaşlar destek oluyordu , görmediğim tarafların farkına varmami sağlıyordu yine de acı çekiyordum .

Sanırım alışkanlıklar ve düzenin bozulması .
Hayallerin , güvenin alt üst olması bir de gelecek korkusu bizi bu hale getiriyor .

Gerçi ben boşanırsam sonra ne olurum bir daha biri beni alır mi diye hic mi hic düşünmedim allahım bunu kader diye yazdıysa gerisini de düşünmüştür dedim .
Benim yandigim, hayatımda tanıdığım ve güvendiğim asla tereddüt etmediğim bir ömür buna sirtimi yaslarim dediğim adam böyle çıktıysa bir daha ben nasıl insanlara güvenirim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X