Cevabin icin tesekkürler.
Inan bana dört dörtlük birisini bulursa birisi, banada haber versin ama sunu cok iyi biliyorumki dört dörtlük kimse yok.
Ha tabiki hepimiz dört dörtlük olmak icin elimizden gelen tüm cabayi gösteriyoruzdur,ama hic birimiz degiliz.
Kalbini dinle, sen akilli bir bayansin aynen dediklerine ve mantigina katiliyorum, denemekte fayda var, olmaz ise ( ki Insallah olur ) zaten onu gözden cikarmistim diyorsun.
Hadi hayirlisi...
haklısın olivia,
dört dörtlük insan olmadığı gibi, dört başı mâmur bir evlilikte yok maalesef. sanırım bizler evliliklerimizi daha gerçekçi zeminlerde değerlendirerek, tolere edebileceğimiz yönleri iyi analiz etmeliyiz. inan bazen okuduklarım karşısında halime şükretmekten kendimi alamıyorum. bir yandan aldatılan bir yandan dayak yiyen bayanların dertlerini görünce, kendi sıkıntılarımı anlatmaktan utanır hale geliyorum. :93:
hani şey gibi; diyelimki sen (atıyorum) 100 kiloda şişman bir bayansın. ve 50 kiloluk bir arkadaşın gelip basenlerindeki hafif bir fazlalıktan dert yanıp, mızmızlanıyor. hani tutup onu kolundan balkondan fırlatmak istersin ya öyle birşey

Son düzenleme: