• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma olayı

Edememişim demek ki..
sizin için sorun mu var?
Valla ben de edemedim.Kafam almıyor artık bir şey.Eşim bugün mesaj atmış kimliğini at diye..Tc kimlik no anladım attım.Tekrar dedi kimliğini at .E attım ya dedim.Hanım kimliğini diyorum niye anlamıyorsun dedi.Sonra dank etti.Artık hafızam doldu belki de bişey girmiyor

2020’de de aynı konudan bahsetmişsiniz, bunca yıl geçmiş hiçbir şey değişmemiş. siz affettikçe devam etmiş adamın huyu bu demek ki bunca yıl neyi beklediniz ayrılmak için? Gözü dışarda olan adamın yanında sizi tutan şey ne? Hem öğretmenmişsiniz kendi ayakları üzerinde durabilecek birisiniz defalarca aynı konudan dert yanmışsınız çocuk da yokken boşanmaktan başka yol yok.

O kısmı ben de anlamadım.Bekarken birileri ile görüşmesi gayet normal.Ama sanırım evli kadınlarla görüşmüş bekarken de.Onu mu kastetti acaba konu sahibi.
17 yaşımdan 27 yaşıma kadar sevgiliydik ve biz sevgiliyken görüşmüş. Bekar olsa da benle sevgili sonuçta.

Eşiniz evlenmeden önce kadınlarla mı görüşmüş yaaa 😮 inanın çok şaşırdım. Erkek adam erkeklerle görüşür sizin ki neden kadınlarla görüşmüş. Ama büyük insansın affetmişsin.

Hanımefendi dua edin kadınlarla görüşmüş ya erkeklerle görüşseydi bence gerçekten sıkıntı burada başlardı. İş yerindende insanlar arkadaş olabilir. Bence eşinizi çok sıktığınız için yalana başvurmuş. İlla ki altında bir fesatlık düşünmeyin içinize sinmiyorsa iş yerinde eşinizi bir ziyaret edin kadınla da bir tanışın. İnsanlara çamur atmadan önce dönüp bir kalbinizi yoklayın acaba ben mi fesat düşünüyorum diye.
ANlamadan saçna sapan konuşuyorsun. Beynin mi yok? Evlenmeden önce kadınlarla görüşmüş dediğim biz sevgiliyken yani. Bu kadarını da anlayamıyorsan sen de bi beynine bak

ANlamadan saçna sapan konuşuyorsun. Beynin mi yok? Evlenmeden önce kadınlarla görüşmüş dediğim biz sevgiliyken yani. Bu kadarını da anlayamıyorsan sen de bi beynine bak
Üslubunuz karekterinizi yansıtıyor. Evlenmeden önce demeniz (burada bekar olduğu anlamıda var) yerine biz sevgiliyken dememiz gerekir. Beyin konusuna gelince ban yememek için susuyorum yoksa kimin beyni var yok size ispat ederdim.

Konunuza gelecek olursak boynuzlandığınızı bile bile devam etmek istiyorsanız eşinizden boşanmayın.

O kısmı ben de anlamadım.Bekarken birileri ile görüşmesi gayet normal.Ama sanırım evli kadınlarla görüşmüş bekarken de.Onu mu kastetti acaba konu sahibi.
Konu sahibi konuyu anlatamıyor Türkçe anlatımda sıkıntısı var. Kendi gibi düşünüp cevap yazmayınca da beyinde sıkıntısı var olarak yorumluyor.

Sen herşeyi sineye çektin sustun diyelim
Birgün bu adamın karşısına senden çok değer verdiği biri çıkacak o seni terk edecek
Yolun başında daha gençken çocuğun yokken sen onu bırak

sonrradan cevap verdi ona konu sahibi. sevgililerken görüşmüş birileriyle. zaman kaybı bir adam

Keşke üyelere hakaret edeceğize daha anlaşılır şekilde yazsanız
Aynı konuyu 2 kez açıp farklı yorum mu bekliyorsunuz?
Ne diyelim eşiniz sizi çok seviyor, bir daha görmezden mi gelin diyelim ?
Mideniz kaldırmıyorsa, içiniz içinizi yiyorsa ayrılın

Eşim bir markette müdür yardımcısı. Başka bir şubeye gitti. Kadın da personeldi. Yani şube değişince kadınla bağlantısı kalmamış oldu. Bir de iş yeri telefonuyla değil kendi teliyle konuşmuş
Aynı bölgeye bağlılarsa illa ki iletişim olur. Ben bir dönem çalıştım markette. Ürün sorarsın, bs gelir haber verirsin falan. Dedikodu anlatımı da olabilir. Ben direkt kötü düşünmem şahsen ama yaşadığınızı siz bilirsiniz tabi ki.

hiç arkanı dönemeyecek misin? bu adama her döndüğünde bi bıçak darbesi atmış gençsin ne çekiyorsun bu adamı

Bu adama güven olmayacağını biliyorsun. Zaman kaybediyorsun evli kalarak. Boşanıp yeni hayatına adapte olmaya çalışmalısın bence.

Üslubunuz karekterinizi yansıtıyor. Evlenmeden önce demeniz (burada bekar olduğu anlamıda var) yerine biz sevgiliyken dememiz gerekir. Beyin konusuna gelince ban yememek için susuyorum yoksa kimin beyni var yok size ispat ederdim.

Konunuza gelecek olursak boynuzlandığınızı bile bile devam etmek istiyorsanız eşinizden boşanmayın.

Aynı bölgeye bağlılarsa illa ki iletişim olur. Ben bir dönem çalıştım markette. Ürün sorarsın, bs gelir haber verirsin falan. Dedikodu anlatımı da olabilir. Ben direkt kötü düşünmem şahsen ama yaşadığınızı siz bilirsiniz tabi ki.
Ürün sorumu falan olmamış. İş değiştirdim diye aradı dedi. Annem ameliyat oldu diye 2. Kez aradı dedi. Sonra yok gelen müdür yardımcısı iyi değil. Sizin yerinizi tutmuyor falan. Bu da havalara girmiş. Açmış teli

Ben bu mesajı atmadan önceki senin üslubun gibi cevap verdim. Neden zoruna gitti? Tamamen senin karakterin gibi cevap verdim

Ben bu mesajı atmadan önceki senin üslubun gibi cevap verdim. Neden zoruna gitti? Tamamen senin karakterin gibi cevap verdim
Bakın ya kullandığın cümleyi bilmiyorsunuz ya da ben size telaffuz edeyim “bana beyinsiz dediniz” ben ilk mesajımda sizin ilk attığınız konunuza istinaden yazdım.

Sizin gibi evde oturup adamın işyerinde ki kadının karakterini bilmeden sırf aradı diye kadınla arasında bir şey var diyemezsiniz. Bunu diye bilmeniz için elinizde maddi bir delil olması lazım. Kadının neden aradığını biliyor musunuz? Kocanız size annesi için aradığını söyledi siz zaten kocanıza güvenmezken kadından neden şüpheleniyorsunuz güvensiz olan sizin kocanız iş yerinde ki kadın değil.

Bende işim geri gecenin bir vakti adamlar karılarının koynunda yatarken aramak zorunda kalıyorum evi barklı Çorlu çocuklu kadınım ki siz ister inanın ister inanmayın erkek arkadaşların eşleri iş yerime gelip beni çok yokladılar hepsiyle de iyi arkadaş olduk. Arkadan güvensiz kocanıza soracağınıza cesaret edip gidip kadınla tanışın dedim yine diyorum fesat düşünmeyin gidip bir yoklayın.

Hem belki gerçekten sizi o kadınla aldatmışsa yüzünden belli olur hoş onu anlayacak beyin var mı bilmiyorum.

Cevap yazmayın rica ederim.

Ürün sorumu falan olmamış. İş değiştirdim diye aradı dedi. Annem ameliyat oldu diye 2. Kez aradı dedi. Sonra yok gelen müdür yardımcısı iyi değil. Sizin yerinizi tutmuyor falan. Bu da havalara girmiş. Açmış teli
Ayrılsanız da ayrılmasanız da öncelikle kendi değerinizin farkına varın lütfen. Kendinizle ilgilenin akışına bırakın. Arkadaşlarınızla çıkın gezin. Bu şekilde yaşamak yorucu. Çevresel faktörler, yaşanan yıllar.. Zor süreçler bu alışkanlıklar ama siz değerlisiniz sadece farkında değilsiniz bence.

Back
X